home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

General Motors je u oktobru prošle godine na tržištu Južne Amerike predstavio novi Chevroletov hatchback nazvan Onix, a uskoro će se pojaviti i njegova sedan verzija.

 (Dalje)Još ranije se govorilo da će se Toyotin sportski kupe GT 86 sa zadnjim pogonom (razvijen u saradnji sa Subaruom) pojaviti i u kabrio verziji, a kao najava će poslužiti FT-86 Open Concept koji će zvaničnu premijeru imati početkom marta na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Izvor: B92.net

Na internetu su se pojavile fotografije za koje autor tvrdi da prikazuju enterijer novog Mercedesa S klase, koji će biti predstavljen tokom 2013. godine.

 (Dalje)

Posle dužeg vremena ponovo su se pojavile nove informacije o Mercedesovim rivalu Porscheu 911.

 (Dalje)

KIA Optima "supermen"

31 Jan 2013 - 19:07 Top secret Link

KIA je objavila fotografiju kojom najavljuje tematsku verziju modela Optima Hybrid u bojama stripskog junaka Supermena.

 (Dalje)

2016 BMW X1

31 Jan 2013 - 17:46 Top secret Link

Novi broj nemačkog Auto Bilda (koji izlazi sutra) donosi i informacije o sledećoj generaciji BMW-a X1.

 (Dalje)

Britanski magazin Auto Express piše da će Alfa Romeo dugo najavljivanu i dugo očekivanu serijsku verziju koncepta 4C predstaviti na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (od 7. do 17. marta).

 (Dalje)

Kia cee´d GT

31 Jan 2013 - 12:25 Top secret Link

Nakon što je Kia objavila prve zvanične slike modela Pro_cee'd GT, korejski sajtovi su objavili i slike sportske Kije cee´d GT.

 (Dalje)

Nova generacija Peugeota 308 bi na tržište trebalo da stigne do kraja ove, odnosno početka sledeće godine. Radi se o prvom modelu pod znakom ovog proizvođača koji će se bazirati na nedavno predstavljenoj platformi EMP2 zahvaljujući kojoj će novitet biti 70-ak kilograma lakši od prethodnika, uprkos rastu dimenzija.

 (Dalje)

Ferrari je na zatvorenoj prezentaciji odabranoj grupi ljudi prikazao svoj novi supersportski automobil koji je trenutno poznat po kodnoj oznaci F150 Project i koji se najavljuje kao naslednik Enza.

 (Dalje)

Stari Hyundai Tucson se još uvek proizvodi u Kini, a za to je tamo zadužen Beijing-Hyundai.

 (Dalje)

Suzuki SX4 facelift

30 Jan 2013 - 18:04 Top secret Link

Iz Kine nam stiže još jedan restilizovani model. Ovoga puta u pitanju je Suzukijev SX4 koji će Chang’an Suzuki u Kini predstaviti još tokom ove godine.

 (Dalje)

Volkswagen XL-1

30 Jan 2013 - 16:02 Top secret Link

Iz Volkswagena je još ranije stigla zvanična potvrda da će njihov XL1 concept ući u proizvodnju, mada u malom broju primeraka. Najavljeno je takođe da će se proizvodnja odvijati u Nemačkoj (u Volfsburgu ili Drezdenu), a startovaće tokom 2013. godine.

 (Dalje)

Zotye T200

30 Jan 2013 - 09:22 Top secret Link

Kineski Zotye se priprema za promociju restilizovane verzije svog modela Zotye 5008 (napravljen na bazi Daihatsu Teriosa) koji će tom prilikom promeniti ime u T200.

 (Dalje)

Haima M6

30 Jan 2013 - 08:10 Top secret Link

Naslednik Haime Family će se na kineskom tržištu pojaviti tokom ove godine, i to pod nazivom Haima M6.

 (Dalje)