home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sve su glasnije najave o udruživanju snaga, a kao baza bi trebalo da se koristi GT86

Mada još nema zvanične potvrde, sve su jače glasine prema kojima Nemci i Japanci kreću u zajedničko stvaranje sportskog coupea. Tetsuya Tada, rukovodilac razvoja Toyote GT86, navodno već okuplja inženjere na smišljanju konstrukcijskih rešenja za novi model.

 (Dalje)Porsche je početkom ovog meseca objavio prve zvanične slike i detalje o novom 911 Turbo Coupeu (uključujući i 911 Turbo S), a u međuvremenu su se pojavili i renderi koji pokazuju kao bi mogla da izgleda i buduća Cabrio verzija.

 (Dalje)

Pojavile su se nove informacije o agregatima koji će pokretati američki 'muscle car'

2014. godina je sve bliže, a s njom i premijera nove generacije Ford Mustanga koji će se po prvi put naći i na evropskom tržištu. Pojavile su se nove glasine o ovom modelu američkog proizvođača pa se tako čini da će se u ponudi naći tri različita agregata, bar ako je verovati navodima izvora bliskih kompaniji.

 (Dalje)

BMW Serije 5 facelift?

18 Maj 2013 - 11:43 Top secret Link

Ovo bi navodno mogla da bude slika obnovljene BMW-ove obnovljene "petice" čija bi proizvodnja po ranijim najvama trebalo da počne u julu ove godine.

 (Dalje)

Aston Martin CC100

17 Maj 2013 - 20:29 Top secret Link

Obeležavajući stogodišnjicu, Aston Martin se priprema da ovog vikenda (19. maja) tokom trke 24 sata Nirburgringa javnosti predstavi model CC100 Speedster, baziran na modelu V12 Vantage.

 (Dalje)

Sveprisutni Theophilus Chin je objavio kompjutersku simulaciju potencijalne karavanske verzije nedavno lansiranog Maserati Ghiblija. Iako realizacija takvog projekta ima slabe izglede, Maserati bi ipak mogao promeniti svoju strategiju i lansirati praktičnu verziju svoje uzdanice budući da potražnja za snažnim karavanima itekako postoji, treba samo pogledati modele poput Audija RS6 Avanta ili karavanskog Mercedesa E63 AMG.

 (Dalje)

Zinoro (BMW) X1

17 Maj 2013 - 13:43 Top secret Link

Prvo podsećanje da su nemački BMW i kineski partner Brilliance Automotive postigli dogovor o pokretanju novog pod-brenda za kinesko tržište koji će nositi naziv Zinoro. 

 (Dalje)

Nakon predstavljanja Sandera II i Logana II (kao i novog Logana MCV na poslednjem Salonu u Ženevi), Dacia se okreće proširenju svoje game.

 (Dalje)

Audi Q1 Hybrid

16 Maj 2013 - 14:27 Top secret Link

Kao što je već dobro poznato, Audi planira da proširi svoju Q porodicu modela koju za sada čine modeli Q3, Q5 i Q7.

 (Dalje)

Lovci na auto novitete su tokom snimanja promotivnog materijala uspeli da snime i potpuno nemaskirani primerak BMW-a M235i Coupe, jednog od članova nove BMW-ove serije 2.

 (Dalje)

Kineska kopija Smarta će se do kraja godine na tamošnjem tržištu pojaviit i u nešto izmenjenom izdanju.

 (Dalje)

Indijska kompanija Mahindra & Mahindra je prošle godine predstavila obnovljenu verziju sedana Verito (u stvari tamošnja verzija prve generacije Dacije Logan), a po pisanju indijskih medija uskoro stiže i njegova skraćena, hatchback varijanta nazvana Verito Vibe.

 (Dalje)

Aktuelni Audi Q7 je zvanično predstavljen davne 2005. godine na auto showu u Frankfurtu i sa svojih 8 godina je pravi 'starac' na tržištu automobila. U svoje vreme je Q7 smatran izuzetno modernim vozilom, a prvi je od modela opremljenih Audijevim sistemom za detekciju objekata u mrtvom uglu. Ipak, tehnologija nemačkog proizvođača je u međuvremenu znatno napredovala pa tako i njegovi moćni SUV-ovi.

 (Dalje)

Druga generacija Chevrolet Cruza je pre nekoliko meseci "ulovljena" na zimskom testiranju, a u međuvremenu su se pojavili novi renderi koji pokazuju njegov mogući izgled.

 (Dalje)

Po ranijim informacijama, BMW će sa proizvodnjom obnovljene "petice" zvanično početi u julu ove godine. Do sada smo već videli više špijunskih slika doterane serije 5, a sada su tu i ove zvanične slike M5 Facelifta koje su se pojavile na onlajn konfiguratoru sajta bmw.de

 (Dalje)