home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako piše britanski magazin Auto Express, švedski Volvo (koji je sada u vlasništvu kineskog Geely-a) za 2012. godinu priprema novi C30 sa 5 vrata.

 (Dalje)Indijska kompanija Mahindra & Mahindra će sredinom sledeće godine ponudu na domaćem tržištu proširiti novim SUV modelom.

 (Dalje)

Dok se čeka na zvaničnu promociju (po nekim izvorima krajem novembra ove godine), lovci na auto novitete su uspeli da naprave nekoliko dobrih fotografija nove generacije Hyundaijeve limuzine Grandeur (na nekim tržištima kao Hyundai Azera).

 (Dalje)

Novi Buick GL8

27 Okt 2010 - 08:59 Top secret Link

Evo novih fotografija nove generacije Buickovog MPV modela GL8, namenjenog kineskom tržištu (tamo se pojavio 2001. godine).

 (Dalje)

Posebna DS linija Citroenovih modela ima odgovoran zadatak širenja uticaja marke u tzv. premium segmente pojedinih tržišnih klasa. Tako će DS4 poput manjeg brata DS3 biti otmenija i opremljenija verzija "običnog" C4, koja će za više novca nuditi dašak ekskluzivnosti.

 (Dalje)

Nakon nedavnih špijunskih slika novog manjeg Nissanovog sedana (razvijen pod kodnom oznakom L02B), sajt auto.163.com objavljuje nekoliko novih rendera njegovog najverovatnijeg izgleda.

 (Dalje)

Britanski Auto Express je pre nekoliko meseci pisao da će porodica Minijevog modela Countryman biti proširena sa nekoliko novih verzija.

 (Dalje)

Sem novog Una Cabrio (u formi koncepta) i Una Sporting koji će biti promovisani krajem ovog meseca na Salonu automobila u Sao Paolu, ovih dana pažnju privlači još jedan Fiatov model pripremljen za tržište Južne Amerike.

 (Dalje)

Nakon Volkswagena E-Lavida concept (predstavljenog pre pola godine na Salonu automobila u Pekingu), Volkswagen se priprema da u Kini promoviše još jedan elektroauto.

 (Dalje)

Lovci na automobilske novitete su uspeli da naprave i nekoliko špijunskih slika novog manjeg Nissanovog sedana koji je razvijen pod kodnom oznakom L02B.

 (Dalje)

Sajt Insideline.com je objavio nekoliko špijunskih fotografija novog Chevrolet Avea sedan, modelske godine 2012.

 (Dalje)

Nikolai Smolenski (vlasnik marke TVR) je još pre pola godine najavio da će sledeći novi TVR model imati motor iz Corvette, a u međuvremenu je objavljeno nešto više detalja.

 (Dalje)

Nemački Auto Bild (odakle su i ovi renderi) najavljuje da će se nova generacija Audijevog modela A4 (B9) pojaviti tokom 2014. godine (aktuelni model je promovisan 2007.).

 (Dalje)

Audi je na tek završenom Salonu automobila u Parizu predstavio trenutno najjaču verziju svog najmanjeg modela u ponudi – A1 1.4 TFSI (sa 185KS i prednjim pogonom), ali u planu je još jača, i to S1 varijanta sa quattro pogonom.

 (Dalje)

Pojavile su se nove slike (skenirane iz procurele fabričke brošure) i detalji o novoj generaciji Toyotinog Yarisa koji će na domaćem, japanskom tržištu imati premijeru u decembru ove godine (tamo se zove Toyota Vitz).

 (Dalje)