home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sledeća generacija ovog popularnog američkog sportiste dobiće nove konje u nešto manjem pakiranju uz dodatak turbo punjača. Takve barem stižu nezvanične informacije iz GM-a.

 (Dalje)Lovci na auto novitete su snimili maskirani test primerak nove, i to "S" verzije Aston Martina Rapide.

 (Dalje)

Do 2015. bi navodno na tržište trebalo da stigne i Jaguarov SUV model.

 (Dalje)

Volkswagen je novu Bubu (VW Beetle) predstavio prošlog meseca na Salonima u Šangaju i Njujorku, a odmah nakon toga su krenule glasine o sportskoj Bubi sa 2,0 litarskim turbo benzincem sa najmanje 265KS.

 (Dalje)

Pre nekoliko dana su se pojavile nezvanične informacije da bi i Fiat (odnosno Abarth) trebalo da se uključi u WRC (World Rally Championship).

 (Dalje)

BMW će tržištu navodno ponuditi više različitih verzija modela serije 1. Naime, neke će imati pogon na zadnje točkove i sportske karakteristike, a druge, porodične, biće ponuđene s pogonom na prednje i na sva četiri točka. 

 (Dalje)

BMW-ova studija Gran Coupe je predstavljena na prošlogodišnjem Salonu automobila u Pekingu, a tokom 2012. godine bi trebalo da se pojavi i serijska varijanta ovog automobila.

 (Dalje)

Alfa Romeo 4C se na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi pojavio u obliku koncept vozila. Još za vreme Salona u Ženevi je najavljeno da će ova Alfa postati serijski automobil već sledeće godine. Ali ono što nismo znali jeste da će drugi Fiatov podbrend pripremiti svoju verziju ovog automobila.

 (Dalje)

Po pisanju nemačkog magazina Auto Bild, Audi će obnovljeni A5 javnosti predstaviti u septembru ove godine, i to na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Naslednik aktuelne Mazde RX-8 će se po pisanju britanskog magazina Auto Express verovatno zvati RX-9, a radiće se o sportskom automobilu sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

U poslednje vreme bavimo se brojnim špekulacijama i glasinama kada je u pitanju BMW. Nova glasina kaže da BMW X5 i BMW X6 stižu 2014. godine. Prvo bi trebalo da debituje BMW X5 na Detroit Auto Show-u 2014-te, dok će BMW X6 stići šest meseci kasnije.

 (Dalje)

Britanski magazin Auto Express se ponovo bavi novom generacijom sportske Fieste ST, koja će se u prodaji pojaviti sredinom 2012. godine (s tim što se premijera očekuje u martu, na Salonu u Ženevi), zajedno sa restilizovanom verzijom standardne Fieste.

 (Dalje)

Poljska firma Arrinera Automotive priprema supersportski automobil, čiji je prototip već obavio test vožnju, a sledećeg meseca će biti prikazan i investitorima.

 (Dalje)

Prema insajderskim informacijama iz BMW-a, dizajneri su već krenuli sa idejom o novom M superautomobilu, nasledniku legendarnog M1.

 (Dalje)

Ako je verovati portalu CAR Magazine, BMW X3 M bi mogao da ugleda svetlost dana 2012. godine. BMW X3 M će najverovatnije pokretati novi redni šestocilindrični turbo motor, koji će prema nekim izvorima pokretati i budući BMW M3.

 (Dalje)