home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nissan je NV200 izložio još na Salonu automobila u Tokiju 2007. godine, i to u formi inovativnog koncepta komercijalnog vozila, dok serijski model stiže na tržište posle premijere na sledećem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)Hyunda i20 STC

8 Feb 2009 - 09:17 Top secret Link

Nakon promocije standardnog modela i20 sa 5 vrata na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu, Hyundai je pripremio i njegovu STC (SporTy Compact) varijantu sa parom vrata manje, čija se premijera inače očekuje za manje od mesec dana na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Saab 9-3X u Ženevi

8 Feb 2009 - 00:27 Top secret Link

Uhvaćen je i potpuno nemaskirani primerak novog Saaba 9-3X, koga će publika premijerno moći da vidi već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart).

 (Dalje)

Zajedno sa novim modelom GT MF4-S (o njemu više OVDE), nemačka kompanija Wiesmann će na Salonu u Ženevi početkom marta publici pokazati i novi MF4 Roadster.

 (Dalje)

BMW je objavio špijunski video kojim najavljuje serijsku verziju svog budućeg SUV modela X1, a koji je inače u formi koncept vozila (na slici) predstavljen još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Prema poslednjim, ali i dalje nezvaničnim vestima, rumunska Dacia će na Salonu automobila u Ženevi (5. - 15. mart) pažnju posetilaca privlačiti i svojim novim koncept vozilom.

 (Dalje)

Ovo je navodno prva slika nove Hyundai Sonate (po novoj Hyundaijevoj formuli označavanja trebalo bi da ponese ime Hyundai i40), modelske godine 2010, koja će se najverovatnije premijerno pojaviti u maju ove godine na Salonu automobila u Seulu.

 (Dalje)

Pošto su juče objavili do sada najbolje špijunske slike novog Renaulta Scenic (o tome više OVDE), holandski sajt Autoweek nastavlja u istom stilu. Naime, danas su svetlost dana ugledale nove fotografije redizajniranog Clia III, čija zvanična svetska premijera će biti održana za mesec dana na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Nakon što je pre nekoliko dana na internet dospela špijunska slika redizajniranog Clia III (o tome više OVDE), evo fotografija još jednog budućeg Renaultovog modela. Ovoga puta uhvaćen je novi Scenic i to – na naše zadovoljstvo – bez ikakve maske.

 (Dalje)

Nissan će na Salonu automobila u Ženevi izložiti svoj novi kompaktni krosover koncept automobil Qazana, čija će se serijska verzija na evropskom tržištu pojaviti tokom 2010. godine.

 (Dalje)

Britanski magazin Autocar je objavio, po svemu sudeći, prve prave slike serijske verzije dugo očekivanog Aston Martinovog modela Rapide. Nedavno je doduše svetlost dana ugledalo i nekoliko dobrih teaser fotografija, ali ove najnovije iz Autocar-a su do sada ipak najbolje.

 (Dalje)

Još 2007. godine je prvi čovek BMW-a Norbert Reithofer otkrio planove ovog bavarskog proizvođača za budućnost, gde je posebno mesto rezervisano za automobil koji je tada definisan kao Progressive Activity Sedan (PAS).

 (Dalje)

U jednoj od garaža u Parizu ulovljen je (i to potpuno nemaskiran) Renault Clio III u redizajniranom izdanju, čija je svetska premijera zakazana za početak marta i Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Prema poslednjim, doduše i dalje nezvaničnim informacijama, najjači i najbrži Audi TT (sa dodatkom RS u svom imenu), imaće svetsku premijeru početkom marta na Salonu automobila u Ženevi, i to zajedno sa novim Audijem A4 Allroad.

 (Dalje)

Britanski magazin EVO objavio je jednu špijunsku sliku prototipa buduće sportske Opel Insignije OPC, odnosno Vauxhall Insignije VXR kako će se zvati u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)