home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai i Kia i dalje krupnim koracima grabe napred. Nakon one vesti da prvi na svetu pripremaju desetostepeni automatski menjač, Hyundai Motor grupa do kraja ove godine planira da na tržište lansira i novi električni automobil.

 (Dalje)Fiat je pripremio još jedan novi model za tržište Južne Amerike. To je nova generacija modela Palio (prva generacija se u Brazilu pojavila još 1996. godine a od tada je nekoliko puta obnavljana), koji je na ovim špijunskim slikama u potpunosti otkriven.

 (Dalje)

BMW serija 4 Coupe

2 Okt 2011 - 20:30 Top secret Link

BMW će ovog meseca predstaviti novu generaciju serije 3. Prvo će na tržište doći serija 3 (F30) Sedan, nakon čega će uslediti serija 3 Touring sledeće godine i serija 4 Coupe i Cabrio 2013-te.

 (Dalje)

I na kraju i Seat Mii. Naime, nakon Volkswagena up! i Škode Citigo, treći član porodice novih gradskih automobila stiže iz Seata i, kako stvari sada stoje, ovaj naslednik nekadašnje Arose nosiće ime Mii.

 (Dalje)

Fiat priprema još jedan model za tržište Južne Amerike. To je naslednik modela Palio koji je u Brazilu lansiran još 1996. godine (od tada je nekoliko puta obnavljan).

 (Dalje)

Porsche priprema još jedan novi model, i to 550 Spyder koji se očekuje 2014. godine.

 (Dalje)

Seat Mii (dopunjeno)

1 Okt 2011 - 12:59 Top secret Link

I na kraju i Seat Mii. Naime, nakon Volkswagena up! i Škode Citigo, treći član porodice novih gradskih automobila stiže iz Seata i, kako stvari sada stoje, ovaj naslednik nekadašnje Arose nosiće ime Mii.

 (Dalje)

Nova, četvrta generacija Renaultovog Clia će se pojaviti na sledećem Salonu automobila u Ženevi (u martu 2012. godine), a nemački magazin Auto Bild objavljuje novi render njegovog mogućeg izgleda.  

 (Dalje)

Stiže i Porsche 960

30 Sep 2011 - 16:18 Top secret Link

Porsche navodno priprema i direktnog konkurenta Ferraijevom modelu 458 Italia, a reč je o automobilu čiji se razvoj trenutno vodi pod kodnim imenom Porsche 960 i koji bi na tržištu trebalo da se pojavi 2015. godine.

 (Dalje)

Yulong Wcar za Tajvan

30 Sep 2011 - 09:37 Top secret Link

Yulong je najveća automobilska kompanija na Tajvanu, poznata po proizvodnji modela Luxgen 7 SUV i Luxgen 7 MPV.

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči o planovima Alfa Romea do 2014. godine, a koji predviđaju proširenje palete modela, između ostalog i sa novim velikim sedanom.

 (Dalje)

Kao što je Cajun radno ime za kompaktni crossover manji od Cayennea (CAyenne JUNior), tako je Pajun navodno naziv za PAnameru JUNior, odnosno manju Porscheovu limuzinu koja bi na tržištu trebalo da se pojavi 2016. godine

 (Dalje)

Iz Italije stiže najava o novom sportskom automobilu koji će premijeru imati 10. oktobra ove godine.

 (Dalje)

Jedna od Fordovih svetskih premijera na poslednjem Salonu automobila u Frankfurtu bio je i Evos Concept, koji najavljuje novo lice Forda.

 (Dalje)

Sajt Benzinsider.com je objavio novosti vezane za Mercedesov model, koji je još uvek u fazi priprema za prvo predstavljanje, a do koga bi trebalo doći sledeće godine na Salonu automobila u Njujorku (6.-15. april 2012.).

 (Dalje)