home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Healey Sports Cars Switzerland (koji je vlasnik brenda Jensen) je najavio da će se novi Jensen Interceptor pojaviti krajem 2012. godine.

 (Dalje)Krajem avgusta je saopšteno da će novi mali Hyundaijev model za Indiju (koji je razvijen pod kodnom oznakom HA) nositi ime Eon, pre nekoliko dana su objavljene i špijunske slike koje u potpunosti otkrivaju njegov izgled, a sada je i zvanično potvrđeno da će Hyundai Motors India premijeru Eona održati u oktobru.

 (Dalje)

Ovo je Hyundai Eon

18 Sep 2011 - 17:35 Top secret Link

Krajem avgusta je objavljeno da će novi mali Hyundaijev model za Indiju (koji je razvijen pod kodnom oznakom HA) nositi ime Eon, a sada su objavljene i slike koje u potpunosti otkrivaju njegov izgled.

 (Dalje)

Sa Salona automobila u Frankfurtu stiže vest da će Renault proizvesti bar jedan novi coupe koji će se bazirati na novoj modularnoj platformi i koji bi mogao da se prodaje pod imenom i značkom već skoro zaboravljene Alpine. Tačnije, ovu oznaku bi nosila njegova Renaultsport verzija.

 (Dalje)

Južnokorejski Hyundai priprema i obnovljenu verziju Genesisa Coupe, a premijera se očekuje u januaru 2012. godine na Salonu automobila u Detroitu (mada neki izvori pominju i Salon u Los Anđelesu u novembru ove godine).

 (Dalje)

Dugo najavljivani Toyotin sportski kupe sa zadnjim pogonom koji se razvija u saradnji sa Subaruom (na poslednjem Salonu u Njujorku predstavljen i kao Scion FR-S) će premijeru konačno imati krajem ove godine u Tokiju, a do 25. septembra će na Salonu u Frankfurtu biti izložen u formi FT-86 II koncept vozila.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Frankfurtu izlagaže i britanska kompanija Eterniti Motors, novi proizvođač luksuznih vozila sa sedištem u Londonu.

 (Dalje)

Japanski Infiniti je na Salonu automobila u Frankfurtu objavio i zvaničan crtež svog budućeg sedana sa elektro pogonom.

 (Dalje)

Kako pišu brazilski sajtovi, novi Hyundaijev model namenjen tržištu Južne Amerike (kodne oznake HB, a trebalo bi da se zove Hyundai i15) će kupcima pored hatchback verzije biti na raspolaganju i kao klasična troprostorna verzija sa četiri vrata.

 (Dalje)

Volvo XC30 za 2013.

10 Sep 2011 - 09:30 Top secret Link

Volvo u okviru strategije širenja svoje ponude priprema i novog pripadnika XC porodice.

 (Dalje)

Volkwagenov novi mali automobil up! će imati premijeru na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, dok će se verzije sa Seatovim i Škodinim znakom pojaviti tokom 2012. godine.

 (Dalje)

BMW X6 za 2012.

9 Sep 2011 - 21:00 Top secret Link

Italijanski Quattroruote je objavio set špijunskih slika blago maskiranog BMW-a X6, obnovljenu verziju za 2012. godinu.

 (Dalje)

2012 Ford Fiesta

9 Sep 2011 - 13:58 Top secret Link

Aktuelna Fiesta se na tržištu nalazi od 2008. godine, a imajući u vidu sve jaču konkurenciju i najavu novih modela u ovom segmentu (kao što su recimo Renault Clio IV i naslednik Peugeota 207), Ford priprema osveženo izdanje svog bestselera.

 (Dalje)

Brilliance V5 SUV

7 Sep 2011 - 13:29 Top secret Link

Kineski Brilliance Automotive je svoj novi kompaktni SUV najavio u aprilu ove godine na Salonu u Šangaju, i to kroz koncept automobil A3.

 (Dalje)

Kineski sajtovi su objavili slike novog automobila firme Yema Auto, koji međutim nije ništa drugo nego klon aktuelnog Audija A4 Avant.

 (Dalje)