home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Seriji nedavnih špijunskih fotografija Opelovih noviteta (Astra GSi, Astra Sports Tourer i Astra Sport Coupe) treba dodati i ove dve slike buduće, treće generacije MPV modela Zafira.

 (Dalje)Sledeća generacija Picanta bi trebalo da ima premijeru u martu naredne godine na Salonu automobila u Ženevi, a i ovaj najmanji model u ponudi korejske fabrike odlikovaće novi vizuelni identitet za koji je zaslužan dizajner Peter Schreyer.

 (Dalje)

Hyundai HB

3 Jun 2010 - 09:00 Top secret Link

HB je budući manji Hyundaijev automobil namenjen tržištima Južne Amerike, a proizvodiće se u Piracicaba - Sao Paolo fabrici u Brazilu.

 (Dalje)

Po poslednjim informacijama, naredno izdanje Salona automobila u Ženevi (mart 2011.) će biti i mesto predstavljanja još jednog Škodinog Scout modela – Superba Scout.

 (Dalje)

Iako je po ranijim planovima serijska verzija Ssangyong koncepta C200 (predstavljen u aprilu 2009. na Salona u Seulu) trebalo već da se pojavi, to će se najverovatnije desiti krajem septembra, na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Prilikom nedavnog predstavljanja Fiatovog petogodišnjeg plana najavljeno je da će tokom 2013. godine na tržište stići naslednik Punta Evo, "New C-Hatchback i SW" (zamena za Bravo), ali i novi "Citycar" (Topolino?).

 (Dalje)

Porodica nove Astre će se uskoro proširiti sa nekoliko novih članova, a jedan od njih je i Astra Sport Coupe, odnosno trovratna verzija ovog Opelovog modela.

 (Dalje)

Posle GSi verzije i trovratne Astre Sport Coupe, lovci na automobilske novitete su nedavno uspeli da uhvate i buduću Astru Sports Tourer (odnosno karavansku varijantu nove Opel Astre), a sada se pojavila i jedna, bar tako izgleda, zvanična fotografija procurela sa Opelove zatvorene prezentacije. 

 (Dalje)

Kineski Roewe će kupcima uskoro ponuditi SUV model koji u osnovi međutim nije ništa drugo nego već poznati Ssangyong Kyron, mada sa izmenjenim prednjim i zadnjim delom (prednji gril, svetla, branici).

 (Dalje)

O Alfi 8C GTA (Gran Turismo Alleggerita) je nedavno već bilo dosta reči, ali dok se i zvanično ne pojavi (i to u čast 100-godišnjice italijanske marke), internetom kruže brojne impresije njenog mogućeg izgleda.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je još krajem marta objavio prvu zvaničnu skicu svog novog manjeg sedana koji u stvari predstavlja klasičnu limuzinsku verziju najnovijeg Pola.

 (Dalje)

Nedugo posle GSi verzije i trovratne Astre Sport Coupe, uvek spremni lovci na automobilske novitete su uspeli da uhvate i buduću Opel Astru Sports Tourer, odnosno karavansku varijantu nove Astre.

 (Dalje)

Prilikom nedavnog predstavljanja svog petogodišnjeg plana, Fiat je, između ostalih noviteta, za 2012. najavio i naslednika sadašnje Alfe 159.

 (Dalje)

Češka Škoda bi svoju ponudu trebalo da proširi i pristupačnijom porodičnom limuzinom, koja bi se pojavila tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Toyota Prius Alpha

26 Maj 2010 - 08:39 Top secret Link

Toyota u budućnosti planira da proširi svoju ponudu hibridnih modela, a jedan od njih će biti i kompaktni miniven na bazi Priusa.

 (Dalje)