home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Neki detalji o BMW-u M2 su se pojavili krajem maja, kada su se pojavile i informacije da će se buduće Coupe i Cabrio verzije nove BMW-ove serije 1 prodavati pod oznakom serije 2.

 (Dalje)U septembru, na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, biće predstavljena nova generacija Mercedesa B klase. Ubrzo nakon premijere očekuje se i početak prodaje.

 (Dalje)

Nova generacija Porscheovih modela Boxster i Cayman se očekuje tokom 2012. godine, i to prvo sa pojačanim šestocilindričnim motorima (od 2.9L i 3.4L), a kasnije i sa novim četvorocilindričnim agregatom.

 (Dalje)

Sledeća generacija Mazde MX-5 će kombinovati 4-cilindrični motor male zapremine sa turbopunjačem i smanjeni broj kilograma, što bi trebalo da rezultira pravim povratkom filozofiji agilnog i cenom pristupačnog sportskog automobila.

 (Dalje)

Jaguar je u aprilu na Salonu automobila u Njujorku predstavio obnovljeni XF modelske godine 2012 (na slici), a u međuvremenu je potvrđeno da će ponuda biti proširena i karavanskom Estate verzijom.

 (Dalje)

BMW X1 M (dopunjeno)

5 Jul 2011 - 01:20 Top secret Link

O BMW-u X1 u sportskoj M verziji se nezvanično govorilo još pre nekoliko meseci, a sada su se pojavile nove informacije koje potvrđuju da će se ovaj model zaista i pojaviti.

 (Dalje)

BMW-ov Gran Coupe concept je predstavljen na prošlogodišnjem Salonu automobila u Pekingu, a tokom 2012. godine će se u prodaji pojaviti i serijska varijanta ovog automobila.

 (Dalje)

Od leta 2012. godine Peugeot će u ponudi imati naslednika modela 207, pod logičnim imenom 208.

 (Dalje)

Nova generacija modela 911 će imati zvaničnu svetsku premijeru na Salonu automobila u Frankfurtu (od 15. do 25. septembra) a trenutno ovaj model kodnog imena 991 prolazi kroz poslednju fazu razvoja.

 (Dalje)

Citroen DS4 Racing

3 Jul 2011 - 15:23 Top secret Link

Posle DS3 Racinga, Citroen priprema i sportsku Racing verziju modela DS4.

 (Dalje)

Kineska kompanija Haima se priprema da uskoro domaćim kupcima predstavi osveženu verziju svog modela Happin koji se bazira na Mazdinoj platformi.

 (Dalje)

Pre nekoliko meseci su se pojavile informacije da Mitsubishi planira da ugasi svoj sportski model Lancer Evolution, a nešto kasnije da će EVO serija ipak nastaviti da živi.

 (Dalje)

Australijski Joss Developments je objavio zvanične podatke, sliku mat crnog prototipa i nove rendere dugo najavljivanog supersportskog automobila Joss JP1.

 (Dalje)

Japanski brendovi Lexus i Infiniti planiraju nekoliko novih hibridnih modela, a među njima su i Lexus CX 300h i Infiniti Etherea.

 (Dalje)

Britanski magazin Auto Express piše da Lotus planira i model Esprit Superleggera, pojačanu i olakšanu verziju novog Esprita.

 (Dalje)