home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Britanski AutoExpress piše da će Abarth svoju ponudu proširiti i sportskim modelom koji će predstavljati rivala Lotusu Exige.

 (Dalje)Imajući u vidu da je kao baza za Seatov Exeo poslužila prethodna generacija Audija A4, nekakva Seatova varijanta Audija A5 Sportback možda i ne bi bila veliko iznenađenje.

 (Dalje)

Australijski Joss završava sa razvojem supersportskog automobila JP1, čiji V8 motor bi trebalo da razvija više od 500KS i koji će na domaćem, australijskom tržištu koštati oko 500.000 tamošnjih dolara.

 (Dalje)

Švedski Saab, sada u vlasništvu holandskog Spykera, potvrdio je da će u saradnji sa nemačkim BMW-om razviti novi gradski premium model. Reč je o novom 9-2 koji će biti konkurencija Audiju A1 i sličnim modelima.

 (Dalje)

Jedan od najlegendarnijih italijanskih automobila se izgleda sprema za povratak. Radi o Lanciji Stratos, odnosno modernoj interpretaciji ovog automobila.

 (Dalje)


Dva sedišta, privlačan dizajn i motor 1750 pod haubom, to je u najkraćem novi spider iz Alfa Romea koja na tržište stiže na proleće 2013. godine.

 (Dalje)

Lancia će ženevski salon u proleće sledeće godine iskoristiti za predstavljanje nove generacije dva modela iz svoje ponude; Ypsilona i Phedre, a time će obeležiti početak saradnje s Chryslerom u tzv. rebrandingu.

 (Dalje)

BMW bi 2013. godine trebalo da počne sa prodajom novog sportskog automobila sa hibridnim pogonom, za sada poznatog pod imenom BMW i100 Coupe Active Hybrid.

 (Dalje)

Stiže i BMW X4?

31 Jul 2010 - 19:03 Top secret Link

Sve je više izvora koji tvrde da BMW u skoroj budućnosti planira da ponudi i manju verziju popularnog modela X6.

 (Dalje)

Informacije da Nissan navodno priprema i kabriolet verziju svog crossovera Murano nisu nove, budući da je o tome bilo reči još tokom 2008. i 2009. godine.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, Porsche Cayman Club Sport (CS) će premijeru imati u novembru ove godine, i to na Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Mazda će tokom 2012. godine predstaviti sledeću generaciju legendarnog modela MX-5. Radiće se o lakom sportskom modelu koji će nastaviti sa najboljim karakteristikama trenutnog modela, a glavni naglasak će biti na smanjenju mase.

 (Dalje)

Lovci na auto novitete su napravili još nekoliko odličnih špijunskih fotografija kabriolet izdanja novog Chevrolet Camara, čija proizvodnja će u GM Oshawa fabrici u Kanadi startovati u prvom kvartalu naredne godine.

 (Dalje)

Novi TechArtov paket za Porsche Panameru Turbo će biti dostupan od početka avgusta, mada njegova cena za sada nije saopštena.

 (Dalje)

Iz Mazde su još ranije stizale najave o njihovom novom manjem crossoveru, koji bi popunio aktuelnu CX porodicu modela (CX-7 i CX-9).

 (Dalje)