home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kada je prošle godine objavio da će svoju novu fabriku u SAD-u izgraditi u mestu Chattanooga, Volkswagen je najavio da će od početka 2011. godine ta fabrika proizvoditi novi sedan srednje klase, namenjen pre svega tržištu Severne Amerike.

 (Dalje)Nemački proizvođač superautomobila Gumpert najavljuje da će na predstojećem Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart) promovisati novu, Speed verziju svog modela Apollo.

 (Dalje)

Još jedna premijera Salona automobila u Ženevi (5. – 15. mart) biće i Fiatov uspešni retro model 500, i to u svom otvorenom izdanju, prosto nazvanom 500 C.

 (Dalje)

Volkswagen Golf R20T

10 Feb 2009 - 10:02 Top secret Link

Golf GTI neće biti i najsnažniji Golf u ponudi nemačke fabrike. Naime, prema pisanju britanskog magazina AutoExpress (odakle su i ovi crteži), Volkswagen priprema još jači Golf, koji će nositi ime R20 ili R20T ("R-Series Turbo"), a trebalo bi da se pojavi već na sledećem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Ovo je do sada verovatno najbolja špijunska fotografija nove, četvrte generacije Opelove Astre, čiju je premijeru nemačka fabrika još ranije zakazala za septembar ove godine i Salon automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Nissan je NV200 izložio još na Salonu automobila u Tokiju 2007. godine, i to u formi inovativnog koncepta komercijalnog vozila, dok serijski model stiže na tržište posle premijere na sledećem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Hyunda i20 STC

8 Feb 2009 - 09:17 Top secret Link

Nakon promocije standardnog modela i20 sa 5 vrata na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu, Hyundai je pripremio i njegovu STC (SporTy Compact) varijantu sa parom vrata manje, čija se premijera inače očekuje za manje od mesec dana na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Saab 9-3X u Ženevi

8 Feb 2009 - 00:27 Top secret Link

Uhvaćen je i potpuno nemaskirani primerak novog Saaba 9-3X, koga će publika premijerno moći da vidi već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart).

 (Dalje)

Zajedno sa novim modelom GT MF4-S (o njemu više OVDE), nemačka kompanija Wiesmann će na Salonu u Ženevi početkom marta publici pokazati i novi MF4 Roadster.

 (Dalje)

BMW je objavio špijunski video kojim najavljuje serijsku verziju svog budućeg SUV modela X1, a koji je inače u formi koncept vozila (na slici) predstavljen još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Prema poslednjim, ali i dalje nezvaničnim vestima, rumunska Dacia će na Salonu automobila u Ženevi (5. - 15. mart) pažnju posetilaca privlačiti i svojim novim koncept vozilom.

 (Dalje)

Ovo je navodno prva slika nove Hyundai Sonate (po novoj Hyundaijevoj formuli označavanja trebalo bi da ponese ime Hyundai i40), modelske godine 2010, koja će se najverovatnije premijerno pojaviti u maju ove godine na Salonu automobila u Seulu.

 (Dalje)

Pošto su juče objavili do sada najbolje špijunske slike novog Renaulta Scenic (o tome više OVDE), holandski sajt Autoweek nastavlja u istom stilu. Naime, danas su svetlost dana ugledale nove fotografije redizajniranog Clia III, čija zvanična svetska premijera će biti održana za mesec dana na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Nakon što je pre nekoliko dana na internet dospela špijunska slika redizajniranog Clia III (o tome više OVDE), evo fotografija još jednog budućeg Renaultovog modela. Ovoga puta uhvaćen je novi Scenic i to – na naše zadovoljstvo – bez ikakve maske.

 (Dalje)

Nissan će na Salonu automobila u Ženevi izložiti svoj novi kompaktni krosover koncept automobil Qazana, čija će se serijska verzija na evropskom tržištu pojaviti tokom 2010. godine.

 (Dalje)