home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BYD G6: novi crtež

11 Avg 2010 - 15:45 Top secret Link

Pojavio se novi crtež buduće limuzine kineske kompanije BYD, ali o ovom modelu G6 i dalje nema mnogo informacija.

 (Dalje)Britanski Morgan je objavio novi crtež svog novog modela Eva GT, čije je prvo pojavljivanje zakazano za predstojeći vikend, i to na ovogodišnjem izdanju događaja Pebble Beach Concours d´Elegance u Kaliforniji.

 (Dalje)


Aktuelni Renaultov Megane je svoju svetsku premijeru doživeo 2008. na Salonu automobila u Parizu, dok se njegova restilizacija očekuje tokom sledeće godine.   

 (Dalje)

Kada su Toyota i Subaru objavili saradnju na razvoju sportskog modela vest je naišla na odobravanje imajući na umu sportsku tradiciju obe marke (ako pritom zaboravimo na Toyotinu F1 blamažu).

 (Dalje)

Razvoj gradskog automobila finansijski podupire ruska vlada u saradnji sa tajkunom Mikhailom Prokhorovom i njegovim koncernom Onexim, a proizvodnja bi trebalo da počne tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Kompanija BAW je kineski partner Mercedes-Benza, pa ne iznenađuje da će njihov novi model biti baziran na Mercedesovoj B klasi.

 (Dalje)

Na internetu se pojavilo nekoliko novih fotografija moderne verzije legendarne Lancie Stratos, koje je objavio Fiatblog.nl.

 (Dalje)

Mercedes priprema konkurenta Audiju RS5 i BMW-u M3 Coupe, i to u vidu AMG varijante buduće C klase Coupe.

 (Dalje)

Britanski AutoExpress piše da će Abarth svoju ponudu proširiti i sportskim modelom koji će predstavljati rivala Lotusu Exige.

 (Dalje)

Imajući u vidu da je kao baza za Seatov Exeo poslužila prethodna generacija Audija A4, nekakva Seatova varijanta Audija A5 Sportback možda i ne bi bila veliko iznenađenje.

 (Dalje)

Australijski Joss završava sa razvojem supersportskog automobila JP1, čiji V8 motor bi trebalo da razvija više od 500KS i koji će na domaćem, australijskom tržištu koštati oko 500.000 tamošnjih dolara.

 (Dalje)

Švedski Saab, sada u vlasništvu holandskog Spykera, potvrdio je da će u saradnji sa nemačkim BMW-om razviti novi gradski premium model. Reč je o novom 9-2 koji će biti konkurencija Audiju A1 i sličnim modelima.

 (Dalje)

Jedan od najlegendarnijih italijanskih automobila se izgleda sprema za povratak. Radi o Lanciji Stratos, odnosno modernoj interpretaciji ovog automobila.

 (Dalje)


Dva sedišta, privlačan dizajn i motor 1750 pod haubom, to je u najkraćem novi spider iz Alfa Romea koja na tržište stiže na proleće 2013. godine.

 (Dalje)

Lancia će ženevski salon u proleće sledeće godine iskoristiti za predstavljanje nove generacije dva modela iz svoje ponude; Ypsilona i Phedre, a time će obeležiti početak saradnje s Chryslerom u tzv. rebrandingu.

 (Dalje)