home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pojavile su se prve fotografije (izvor je nemački AutoBild) koje prikazuju potpuno nemaskiranu spoljašnjost novog Mercedesa SLS AMG (do sada su bile dostupne samo zvanične slike unutrašnjosti i zamaskiranih prototipova), čija prodaja startuje u prvoj polovini 2010.

 (Dalje)Prema poslednjim vestima, budući trovratni model nove Opel Astre, planiran za 2011. godinu, biće veoma, veoma sličan automobilu na ovoj zvaničnoj Opelovoj skici. Tako bar najavljuje Malcolm Ward, dizajner automobila.

 (Dalje)

Kako piše britanski Autocar (odakle je i ovaj crtež), Škoda planira da u narednih pet godina proširi svoju gamu sa nekoliko novih modela, među kojima posebnu pažnju privlači najava kupea sa petora vrata.

 (Dalje)

Nakon što je britanski Car Magazine objavio nekoliko špijunskih slika novog Bentley modela (nasleđuje Arnage), britanska fabrika je danas pustila u opticaj još jednu tzv. teaser sliku i video tog automobila, koji će javnosti biti predstavljen 16. avgusta ove godine (kada će biti obelodanjeno i njegovo pravo ime).

 (Dalje)

Mercedes je objavio nove zvanične teaser slike, pre svega unutrašnjosti, svog novog sportskog modela SLS AMG, čija prodaja inače startuje u prvoj polovini 2010. Istovremeno su se pojavili i novi (nezvanični) crteži koji prikazuju njegovu spoljašnjost, za čiji izgled je inspiracija pronađena u modelima 300 SL i 300 SLR iz pedesetih godina prošlog veka.

 (Dalje)

Još malo je ostalo do zvanične promocije Combi, odnosno karavan verzije najvećeg modela u ponudi češke Škode – Superba, pa pojava većeg broja potpuno nemaskiranih test vozila ne iznenađuje. Tako su lovci na automobilske novitete uspeli da snime i ovaj Superb Combi, mada slika nažalost nije dovoljno kvalitetna.

 (Dalje)

U jednom od prodajnih salona marke Roewe (u stvari bivši Rover pod novim kineskim vlasnikom) u Šangaju, ponovo je uhvaćena luksuzna limuzina Roewe 95, koja međutim nije nastala na bazi nekog od starih Roverovih modela, već kao plod saradnje sa korejskim Ssangyongom.

 (Dalje)

Aktuelni Peugeot 307 sedan, namenjen pre svega kineskom tržištu, uskoro dobija adekvatnu zamenu.

 (Dalje)

Nekoliko meseci pre zvanične promocije otkriven je konačni izgled toliko očekivane Alfe Milano.

 (Dalje)

Dok Bentley i dalje objavljuje teaser video za teaser videom, britanski Car Magazine je uspeo da napravi ove špijunske slike najavljenog novog luksuznog modela britanske fabrike (nasleđuje Bentley Arnage), koji će javnosti biti predstavljen 16. avgusta.

 (Dalje)

Ni Alfi nije uspelo da sačuva tajnu izgleda svog novog hatchback modela Milano (bar što se  tiče prednjeg dela). Naime, nakon onih jučerašnjih špijunskih slika potpuno nemaskiranog Dacijinog SUV modela, evo i jedne špijunske fotografije toliko očekivane Alfe Milano.  

 (Dalje)

Renault Clio Gordini

3 Jul 2009 - 00:20 Top secret Link

U Renaultu su još pre nekoliko meseci odlučili da ožive oznaku Gordini, koju će u budućnosti nositi nekoliko modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)

Već neko vreme je poznato da će i rumunska Dacia ući u borbu za kupce u segmentu SUV vozila, a konkretna potvrda tome (posle najave studijom Duster sa ovogodišnjeg Salona u Ženevi) su i ove špijunske fotografije potpuno nemaskiranog Dacijinog SUV/crossover automobila.   

 (Dalje)

Vest od pre nekoliko dana da britanski proizvođač ekskluzivnih automobila Aston Martin priprema mali gradski automobil Cygnet, i to na bazi Toyote iQ, prilično je uzburkala automobilsku javnost, a u međuvremenu je magazin AutoExpress objavio i ove nove renderinge budućeg mališana.

 (Dalje)

Ako vam već nije dosadila ova nemačka igra sa brojnim teaser i zatamnjenim slikama koje stižu iz BMW-a, a najavljuju nihov novi kompaktni SUV model X1, evo novog seta takvih fotografija.

 (Dalje)