home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nedavno je iz Aston Martina stigla vest da Lagonda SUV Concept, koji je svetsku premijeru doživeo na Salonu automobila u Ženevi 2009., definitivno neće u proizvodnju.

 (Dalje)Jedan od prvih Saabovih noviteta koji će ugledati svetlost dana biće karavanski 9-5 SportCombi nove generacije (sredinom sledeće godine), ali posle njega slede i SUV 9-4X i novi 9-3.

 (Dalje)

Audi S1, RS3 i RS7

25 Sep 2010 - 18:10 Top secret Link

Nakon modela A1 1.4 TFSI sa 185KS (do 100 km/h za 6,9 sec, maksimalna brzina 227 km/h) koji će premijeru imati sledeće nedelje na Salonu automobila u Parizu, Audi planira još jače izdanje najmanjeg modela u svojoj ponudi – budući S1.

 (Dalje)

Objavljen je prvi zvaničan crtež budućeg Infinitijevog modela sa elektrogonom, čije se pojavljivanje na tržištu najavljuje za 2013. godinu.

 (Dalje)

Ljudi iz Land Rovera su još ranije potvrdili da će novi Range Rover Evoque kupcima biti ponuđen i u praktičnijoj verziji sa 5 vrata.

 (Dalje)

Kineski Roewe će kineskim kupcima krajem godine konačno ponuditi dugo najavljivani SUV model koji u osnovi međutim nije ništa drugo nego već poznati Ssangyong Kyron, mada sa izmenjenim prednjim i zadnjim delom (prednji gril, svetla, branici).

 (Dalje)

2011 Dodge Challenger

21 Sep 2010 - 09:00 Top secret Link

Dodge Challenger modelske godine 2011 će pored novog Dodge loga, izmenjenog otvora za vazduh u prednjem braniku i novih kvaka na vratima, karakterisati pre svega osvežena paleta pogonskih agregata (mada treba napomenuti da se očekuje i modernizacija enterijera sa kvalitetnijim materijalima). 

 (Dalje)

Saab 9-5 Cabrio?

20 Sep 2010 - 09:29 Top secret Link

Sem već predstavljenog novog Saaba 9-5 u sedan verziji, švedski proizvođač (sada u vlasništvu holandskog Spykera) će 9-5 kupcima ponuditi i u karavanskoj SportCombi varijanti.

 (Dalje)

Nemački Auto Bild je objavio nekoliko slika zamaskiranog Audija za koji se pretpostavlja da je studija nazvana Anniversario i da će premijeru imati za dve nedelje na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

O tome da kineska kompanija BAW priprema model BAW C30 Saloon (u stvari Mercedes B klase u limuzinskoj verziji) je već bilo reči, ali u njihovoj ponudi će biti i verzija sa 5 vrata, što potvrđuju i ove špijunske slike.

 (Dalje)

Chrysler Group LLC je danas objavio nekoliko teaser slika koje prikazuju samo detalje novog modela prosto nazvanog Chrysler 200, a koji će u četvrtom kvartalu ove godine zameniti Sebring.

 (Dalje)

Mada je bilo nekih (nezvaničnih) informacija da će češka Škoda već na ovogodišnjem Salonu automobila u Moskvi (završen 5. septembra) predstaviti svoj novi niskobudžetni automobil, to se ipak nije desilo.

 (Dalje)

Ove špijunske slike novog Peugeot concepta (po nekim informacijama nazvan EX1) napravljene su na Islandu a javnosti će zvanično biti predstavljen 30. septembra na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

 

Kada je Fiat u aprilu objavio svoj petogodišnji plan, u njemu je posebno mesto bilo rezervisano za Ferrari koji će u narednih nekoliko godina predstaviti šest novih modela.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, snažnija S1 verzija najmanjeg Audija A1 će premijeru imati na predstojećem Salonu automobila u Parizu, a u prodaji bi trebalo da se pojavi početkom naredne godine.

 (Dalje)