home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ohrabreni odličnim rezultatima svojih DS modela, Francuzi su odlučili da povuku još jedan naoko rizičan potez. Videvši da Italijani odlično prodaju kabriolet verziju malog Fiata 500, ljudi iz Citroena pomislili su da bi i oni mogli da naprave nešto slično i eto ideje o ovom DS3 kabrioletu.

 (Dalje)Ulazak Volkswagena u svet WRC-a će biti osnova ali i odlična najava za proizvodnju R verzije modela Polo.

 (Dalje)

Neobičan potez jednog od legendarnih proizvođača sportskih automobila sada bi, kako navode britanski mediji, mogao postati još neobičniji. Naime, kako stvari stoje, Aston Martin se pripema da predstavi i električnu verziju svog mini automobila Cygnet.

 (Dalje)

Audi R8 GT Spyder

17 Maj 2011 - 16:24 Top secret Link

Nakon zvaničnih crteža Audija R8 GT u Spyder verziji objavljenih prošlog meseca, sajt Worldcarfans.com je sada objavio i špijunske slike ovog novog Audija.

 (Dalje)

Mercedes se priprema za promociju potpuno nove S klase (W222) koja bi u prodaji trebalo da se pojavi tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Dok čekamo 7. jun i zvanične detalje o novoj Astri GTC, francuski Auto Plus je objavio set fotografija ove trovratne Astre, koja je najavljena još prošle godine Opelovim konceptom GTC Paris.

 (Dalje)

Nakon predstavljanja MP4-12C modela, u McLarenu pripremaju novi supersportski automobil koji se u prodaji očekuje 2014. godine.

 (Dalje)

Lexusov LF-Gh koncept (prikazan na nedavnom Salonu automobila u Njujorku) po poslednjim informacijama u stvari najavljuje novi Lexus GS-F.

 (Dalje)

Kia je objavila zvaničan crtež kojim najavljuje svoj novi manji sedan, a koji će biti namenjen pre svega ruskom tržištu.

 (Dalje)

Trenutno najjači Mercedes G je verzija G55 AMG koji pokreće 5,5 litarski V8 motor sa 507KS i 700 Nm obrtnog momenta (ubrzanje od 0-100 km/h traje 5,5 sekunde, maksimalna brzina ograničena na 210 km/h), ali ako se nezvanične vesti pokažu tačnima, fanove ovog legendarnog modela očekuje iznenađenje u vidu još snažnijeg modela G65 AMG.

 (Dalje)

Da li se sećate Kijinog KCV III koncepta koji je predstavljen na Salonu automobila u Frankfurtu 2003. godine? Čini se da Korejci pripremaju model inspirisan upravo tim automobilom, ali ovaj put umesto u 2+2 konfiguraciji, ovaj automobil će biti koncipiran kao klasičan dvosed.

 (Dalje)

Chevrolet je u naletu već neko vreme, a za 2013. planiraju osvajanje svetskog tržišta sportskih automobila potpuno novom Corvettom koja će, tvrde Amerikanci, ravnopravno parirati evropskoj konkurenciji.

 (Dalje)

Dok se mi u Evropi pripremamo za veliku premijeru nove Opel Astre GTC početkom juna, ni Amerikanci ne sede skrštenih ruku. Naime, čini se da se priprema i malo iznenađenje za američke kupce.

 (Dalje)

Ako vas na autoputu pretekne novi Ford Focus upadljive boje, sa nižim ogibljenjem, velikim točkovima i sa dve izduvne cevi pozadi, verovatno ste videli jedan od prototipova potpuno novog Focusa ST koji će biti predstavljen sledeće godine.

 (Dalje)

Škoda bi do kraja ove godine u Indiji trebalo da predstavi svoj novi manji sedan koji će dobiti ime Rapid.

 (Dalje)