home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

AUDI AG, kao deoničar fudbalskog kluba Bajern Minhen, je angažovao fudbalske zvezde u predstavljanju kompaktnog hečbeka - Audija A1.

 (Dalje)Pošto su sa konceptom XTS Platinum najavili naslednika za modele STS i DTS, iz Cadillaca stižu i najave da će studija njihovog budućeg najmanjeg modela ATS biti promovisana do kraja ove godine (na Salonu u Parizu ili na Salonu u Los Anđelesu). 

 (Dalje)

Ove špijunske slike restilizovanog Suzukija Wagon R namenjenog kineskom tržištu su nastale kod jednog tamošnjeg dilera i pokazuju promenjeni prednji kraj automobila, kao i deo modifikovane untrašnjosti.

 (Dalje)

Evo situacije slične onoj od pre nekoliko dana. Posle slika makete budućeg Renault Twinga CC, na internet su naime dospele i ove fotografije makete nove generacije Volkswagenovog Touarega čija premijera za novinare je inače zakazana za 2. mart i Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Kineski Huatai svoj budući luksuzni automobil razvija već neko vreme, a ovo su najnovije špijunske fotografije tog modela, koji bi svoju zvaničnu premijeru trebalo da doživi na sledećem Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Nakon što su na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu predstavili restilizovani Grande Punto (koji je promenio ime u Punto Evo), u Fiatu su pripremili i osveženo izdanje njegove sportske Abarth varijante.

 (Dalje)

Televizijska stanica TV3 iz Katalonije je tokom posete Seatovoj Martorell fabrici, slučajno ili "slučajno", uspela da snimi i zvaničnu skicu automobila za koji se pretpostavlja da prikazuje izgled buduće, treće generacije modela Leon.

 (Dalje)

Po poslednjim informacijama, Citroenova verzija novog Mitsubishija ASX (koji će premijeru imati početkom marta na Salonu automobila u Ženevi) u prodaju kreće početkom sledeće godine, mada se prezentacija očekuje na ovogodišnjem Salonu u Parizu.

 (Dalje)

Pagani C9 krajem 2010.

22 Jan 2010 - 16:35 Top secret Link

Na internetu su se pojavile nove informacije o novom supersportskom Paganijevom modelu, kodne oznake C9.

 (Dalje)

Kada je 2008. godine zvanično predstavljen u Južnoj Americi, tamošnji Peugeot 207 Brasil (u Evropi 206+) je prikazan u hatchback, karavan i sedan verzijama (ovaj potonji je nazvan 207 Passion), a paletu će za nekoliko meseci dopuniti i Pick-up varijanta, koja će glavne konkurente imati u modelima Fiat Strada, Chevrolet Montana i Volkswagen Saveiro. 

 (Dalje)

Dacia Logan MCV Limo

20 Jan 2010 - 18:12 Top secret Link

Do sada smo viđali razne prepravke brojnih automobila u limuzine, a ovaj najnoviji primer je nama možda i najinteresantniji, budući da se ovde u stvari radi o karavanskom Loganu MCV produženom na više od šest metara dužine.

 (Dalje)

Brazilski sajt NovidadesAutomotivas.blogspot.com je nakon one prve slike naslednika Fiata Una (ali koja prikazuje samo prednji deo automobila), sada objavio nove fotografije koje u potpunosti otkrivaju izgled ovog modela.

 (Dalje)

Uhvaćena Lada 2117

19 Jan 2010 - 00:53 Top secret Link

Sem već poznate Lade 2116 u klasičnoj, limuzinskoj verziji, evo i novih špijunskih slika ovog modela i u njegovoj hatchback varijanti sa petora vrata (sa imenom Lada 2117, mada se ranije pominjala oznaka 2118).

 (Dalje)

Konačni izgled budućeg Minija Crossover (u igri su i imena Crosmann i Countryman) će biti otkriven 7. februara, a do tada je na raspolaganju ovaj teaser video.

 (Dalje)

Roewe 350 : nove slike

18 Jan 2010 - 09:01 Top secret Link

Kineski Roewe je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Šangaju predstavio svoju novu studiju Roewe N1 Concept, koji će se na tržištu uz relativno male izmene naći kao serijski Roewe 350.

 (Dalje)