home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prema pisanju britanskog Autocar-a, Mercedes je dao zeleno svetlo za proizvodnju manjeg brata nedavnog predstavljenog modela SLS AMG.

 (Dalje)Kako stvari sada stoje, Ferrari će na proleće naredne godine predstaviti novu verziju sadašnjeg 599 GTB Fiorana – model 599 GTO Limited Edition.

 (Dalje)

Budući da će se nova, limuzinska verzija Peugeota 308 u Kini i Južnoj Americi zvati Peugeot 408 (a ne 308 sedan, što bi bilo logičnije), u francuskoj fabrici su se po poslednjim informacijama zato odlučili da zamena za aktuelni 407 ponese oznaku 508.

 (Dalje)

Iako je po mnogima i dalje jedan od najprivlačnijih predstavnika u svojoj klasi, Seat Leon se polako bliži kraju svoje karijere. Bar u sadašnjem obliku...

 (Dalje)

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) je krajem oktobra kratkim press saopštenjem i jednim teaser crtežom najavio dolazak svog novog kompaktnog crossover modela, koji će istovremeno označiti i početak većeg fokusiranja japanske kompanije na ekološki podobnije automobile i crossovor vozila.

 (Dalje)

Najavljen Bufori CS

13 Nov 2009 - 13:54 Top secret Link

Bufori Motor Car Company (BMCC) je najavio da će početkom sledeće godine na tržište lansirati novi sportski dvosed, kratko nazvan CS ("Compact Sports").

 (Dalje)

Pošto su već predstavili novi Golf (i obnovili Golf Plus i Golf Variant), u Volkswagenu se pripremaju da na tržište izbace i limuzinsku verziju, odnosno novu Jettu, koja se u sadašnjem obliku pojavila početkom 2005. godine. 

 (Dalje)

Iako se Chery QQ pojavio još 2003. godine (i od tada praktično nije doživeo nikakve promene), ovaj mališan je i dalje veoma popularan u Kini, gde se mesečno proda oko 10.000 primeraka.

 (Dalje)

O naslednicima Alfe 147 i 159 (Milano, odnosno Giulia) je već bilo reči, dok zamena za Alfu 166 (predstavljena 1998., obnovljena 2003. godine), kako stvari sada stoje, stiže krajem 2011. godine.

 (Dalje)

Sajt Leftlanenews.com objavljuje nekoliko zanimljivih špijunskih fotografija novog Daewoo modela, koji nije ništa drugo nego već dobro poznati Buick LaCrosse, samo sa drugačijim prednjim grilom i znakom korejske marke.

 (Dalje)

Sem što će biti laganija i manja od aktuelnog modela, buduća Mazda MX-5 će imati i manji motor.

 (Dalje)

Nova Opel Astra (predstavljena u septembru na Salonu u Frankfurtu) će u Kini imati premijeru krajem ovog meseca na Salonu automobila u gradu Guangzhou, ali će se u najmnogoljudnijoj zemlji sveta nuditi kao Buick Ying Lang i sa karakterističnim prednjim grilom za ovu američku marku.

 (Dalje)

Kao što je poznato, budući najmanji Audi A1 imaće svetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi sledeće godine, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

BMW je danas saopštio da će zvanične slike i detalje o svojoj novoj seriji 5 objaviti 23. novembra, a do tada evo jednog fabričkog teaser videa, koji najavljuje skori dolazak ovog modela.

 (Dalje)