home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prema pisanju britanskog magazina Auto Express, američki Ford priprema novi sportski model koji će konkurisati modelima Ferrarija i McLarena.

 (Dalje)Britanski Autocar se bavi novim, manjim Mercedesovim SUV modelom koji se na britanskom tržištu očekuje tokom 2013. godine.

 (Dalje)

Great Wall Hover M3

3 Feb 2011 - 09:00 Top secret Link

Kineski Great Wall je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Pekingu između ostalih noviteta pokazao i predprodukcijsku verziju modela Hover M3 (proterensku verziju modela Phenom), a u međuvremenu su se pojavile i slike serijske varijante čija prodaja bi u Kini trebalo uskoro da startuje.

 (Dalje)

Nova Honda Civic

3 Feb 2011 - 00:44 Top secret Link

Nakon što su početkom januara na Salonu automobila u Detroitu (2011 North American International Auto Show) javnosti premijerno prikazani Honda Civic concept sedan i Civic Si concept coupe, sada je tokom transporta snimljena i serijska verzija Civica sedan.

 (Dalje)

Fiat 500 4x4

2 Feb 2011 - 21:15 Top secret Link

Sajt gmotors.co.uk je objavio set špijunskih fotografija nove, 4x4 verzije Fiata 500.

 (Dalje)

Prvi čovek Fiata Sergio Marchionne, koji upravlja Chryslerom (od početka godine Fiat ima 25% učešća u Chrysleru), nedavno je potvrdio dolazak Maseratijevog SUV modela, a nemački Autobild sada piše da novi italijanski SUV na tržište stiže 2013. godine.

 (Dalje)

Informacija da Renault planira da u svoju ponudu ubaci i manji crossover (kodne oznake X87) koji bi se bazirao na Nissanu Juke i koji bi takođe koristio i brojne komponente Qashqaija, objavljena je krajem prošle godine, a u međuvremenu je objavljeno i nekoliko novih rendera.

 (Dalje)

Sajt gmotors.co.uk je objavio nekoliko špijunskih slika jednog nemaskiranog primerka obnovljenog Hyundaijevog sedana Genesis, modelske godine 2012.

 (Dalje)

BYD 3A

29 Jan 2011 - 17:05 Top secret Link

Kineski BYD (Build Your Dreams) priprema novi kompaktni model koji će zameniti već prilično ostareli BYD F3.

 (Dalje)

Novi Toyotin SUV model

29 Jan 2011 - 09:30 Top secret Link

Toyota priprema novi SUV model (manji od aktuelnog RAV4) koji bi na japanskom tržištu trebalo da se pojavi sredinom sledeće godine.

 (Dalje)

BMW M3 Touring?

27 Jan 2011 - 19:42 Top secret Link

Dok se čeka na promociju potpuno nove "trojke", BMW po poslednjim glasinama navodno razmišlja da aktuelni M3 kupcima ponudi i u karavanskoj Touring varijanti.

 (Dalje)

Smart ForTwo+2

27 Jan 2011 - 18:58 Top secret Link

Britanski magazin AutoExpress je objavio jednu špijunsku sliku koja prikazuje model (u razmeri 1:4) buduće generacije Smarta ForTwo, i to u njegovoj verziji sa dužim međuosovinskim rastojanjem, sa četiri vrata i sa četiri sedišta.

 (Dalje)

Geely Emgrand EV8

26 Jan 2011 - 21:45 Top secret Link

Kineski Geely će tokom ove godine na domaćem tržištu startovati sa prodajom novog MPV-a Emgrand EV8, koji je u formi prototipa predstavljen javnosti na Salonu automobila u Šangaju 2009. godine.

 (Dalje)

Sem postojeće BMW-ove "petice" Gran Turismo i najave da će i sledeća serija 3 biti dostupna u GT izdanju, ponovo stižu vesti i o seriji 1 GT.

 (Dalje)

Jinbei SUV

26 Jan 2011 - 01:00 Top secret Link

Kineski Jinbei (deo Brilliance Automotive) je više poznat po svojim MPV vozila, a uskoro će kupcima u najmnogoljudnijoj zemlji sveta ponuditi i novi SUV model.

 (Dalje)