home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ruski ArmorTech (poznat po BMW-u X6 Coupe i produženom Bentley Mulsanneu) će napraviti i novu ZIL limuzinu.

 (Dalje)Zvanična svetska premijera novog Mercedesa ML se očekuje u septembru ove godine, na Salonu automobila u Frankfurtu, a dok se to ne desi evo i (navodno) prvih zvaničnih slika.

 (Dalje)

BMW (vlasnik Minija) je još ranije potvrdio da Mini Coupe i Mini Roadster (u formi koncept vozila predstavljeni u septembru 2009. na Salonu u Frankfurtu) tokom 2011. postaju serijski modeli, koji će se proizvoditi u britanskoj Oxford fabrici.

 (Dalje)

Nemački magazin Auto Bild piše da će sportska verzija Audijevog modela A1 imati 2,0 litarski turbo motor iz VW Golfa GTI i pogon na sva četiri točka, a meta je Mini John Cooper Works.

 (Dalje)

BMW navodno priprema posebnu ediciju modela M3 s kojom bi se ova generacija pozdravila od tržišta i delom najavila novi model koji se očekuje tokom 2012.

 (Dalje)

Nakon modela AF-10, Arash priprema i AF-8, koji bi trebalo da ima promociju u martu sledeće godine, na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

MG3 Xross

2 Jun 2011 - 09:14 Top secret Link

MG (u kineskom vlasništvu) je nedavno predstavio serijsku verziju modela MG3, a u pripremi je i njegova vizuelno atraktivnija (pro)terenska varijanta.

 (Dalje)

Sajt Noticias Automotivas je objavio prvu sliku novog Chevrolet Cobalta za južnoameričko tržište.

 (Dalje)

Fiat planira da novu, treću generaciju malog gradskog modela Panda predstavi u septembru ove godine, i to na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Britanski Autocar piše da je Audijev dugo najavljivani sportista R4 dobio zeleno svetlo za proizvodnju.

 (Dalje)

Nova generacija Hondinog Civica je u Americi predstavljena još pre nekoliko meseci, dok se dolazak u Evropu najavljuje do kraja ove godine.

 (Dalje)

Dugo najavljivani Toyotin sportski kupe (na poslednjem Salonu u Ženevi predstavljen kao koncept FT-86 II, a na Salonu u Njujorku i kao Scion FR-S) bi u serijskoj verziji mogao da ponese dobro poznato ime – Celica.

 (Dalje)

Osim obnovljenog modela A5 / S5, Audi će na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu predstaviti i koncept manjeg automobila sa elektropogonom.

 (Dalje)

Više sajtova i foruma je danas objavilo ovu sliku novog BMW-a serije 1 sa pitanjem da li je ovo možda prva zvanična slika koja je procurela u javnost.

 (Dalje)

Lamborghini Gallarado Polizia je poznat već nekoliko godina, a ovi poslednji renderi pokazuju kako bi u policijskoj uniformi mogao da izgleda novi Aventador LP700-4.

 (Dalje)