home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Toyota Prius Alpha

26 Maj 2010 - 08:39 Top secret Link

Toyota u budućnosti planira da proširi svoju ponudu hibridnih modela, a jedan od njih će biti i kompaktni miniven na bazi Priusa.

 (Dalje)Lovci na auto novitete su ponovo uspeli da uhvate novu generaciju Mercedesovog modela CLS (i to bez ikakve maske), čija se zvanična promocija očekuje na jesenjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Iako nema zvanične potrvrde, na ovim špijunskim slikama bi mogao da bude Ferrari 458 Italia Challenge.

 (Dalje)

Pošto su predstavili novi Golf (i obnovili Golf Plus, Golf Variant i CrossGolf), u Volkswagenu se pripremaju da na tržište izbace i limuzinsku verziju, odnosno novu Jettu koja se u sadašnjem obliku pojavila početkom 2005. godine.

 (Dalje)

Još od predstavljanja studije GTC 2007. godine Opelovi fanovi očekuju bilo kakve informacije koje bi opravdale njihovu nadu u povratak legendarne Calibre.

 (Dalje)

Mercedesova svetska premijera na poslednjem Salonu automobila u Pekingu bio je Shooting Brake Concept koji istovremeno predstavlja najavu za serijsku verziju novog CLS-a. Taj novi CLS je sada uhvaćen na otvorenom, i to skoro u potpunosti bez maske.

 (Dalje)

Sem karavanskog Sports Tourera i GSi verzije, lovci na automobilske novitete su uspeli da uhvate i buduću Astru Sport Coupe, odnosno trovratnu verziju nove Opel Astre.

 (Dalje)

Nemački AutoBild u svom novom broju (od 21. maja) objavljuje prve slike nove generacije Volkswagenovog Passata, koji će prema ranijim najavama zvaničnu premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Bez obzira na sve one priče o gašenju Maybacha, ovaj luksuzni brend se ne predaje. Tako posle nedavne premijere obnovljenih "standardnih" verzija 57 i 62 (na Salonu u Pekingu), sada stiže i najava o Coupe varijanti modela 57S.

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči da rumunska Dacia priprema kompaktni MPV model koji bi na tržištu trebalo da startuje još tokom sledeće godine, ali kupci ovakvih vozila će na raspolaganju imati i MPV model iz češke Škode.

 (Dalje)

Nakon što je Porsche kupcima ponudio 911 Turbo S sa 530KS, japanski Nissan planira da GT-R modelske godine 2012 pojača na više od 500KS i najmanje 610 Nm.

 (Dalje)

Prema pisanju nemačkog AutoBilda (odakle su i ovi renderi), Mercedes priprema i manjeg brata prošle godine predstavljenog modela SLS AMG.

 (Dalje)

Land Rover će na ovogodišnjem Salonu u Parizu i zvanično promovisati novi manji model Range Rover LRX, odnosno serijsku verziju studije LRX concept, predstavljenoj na Salonima automobila u Detroitu i Ženevi tokom 2008. godine (prodaja startuje početkom 2011.).

 (Dalje)

Volkswagen Rocktan

17 Maj 2010 - 15:21 Top secret Link

Nemci su u decembru prošle godine sa Suzukijem sklopili dogovor o dugoročnom strateškom partnerstvu (Volkswagen je takođe preuzeo i skoro petinu akcija japanske kompanije), a jedan od rezultata te saradnje bi trebalo da bude i Volkswagen Rocktan, odnosno urbani crossover na bazi novog Suzukija SX4 koga Japanci planiraju za početak 2012. godine.

 (Dalje)

Ove godine Alfa Romeo slavi 100-godišnjicu postojanja, a kako stvari sada stoje, deo proslave će biti i promocija novog modela 4C na ovogodišnjem izdanju manifestacije Concours d´Elegance u Pebble Beachu u Americi.

 (Dalje)