home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Obnovljena verzija Porschea 911 (serije 997) je predstavljena na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, a sledećeg meseca na Salonu u Ženevi bi trebalo da se pojavi i njegova još jača Turbo S varijanta.

 (Dalje)Po poslednjim (nazvaničnim) vestima, fabrika u Toljatiju priprema novu generaciju malog gradskog modela Oka koji bi, ako se informacije pokažu tačnima, svetlost dana trebalo da ugleda već sledeće godine.

 (Dalje)

Sportska verzija novog Citroena DS3 će svoju zvaničnu premijeru imati početkom marta i to na Salonu automobila u Ženevi, mada je francuska fabrika ovaj model odabranom krugu ljudi nedavno već pokazala na zatvorenoj prezentaciji.

 (Dalje)

Lovci na automobilske novitete su ovih dana uspeli da uhvate i primerak blago doterane Škode Fabije (ovde u proterenskoj Scout varijanti), koja se u odnosu na dosadašnju verziju razlikuje tek po nekoliko izmenjenih detalja.
 (Dalje)

U Fordu navodno rade na još snažnijoj verziji Focusa RS (ima 2,5 litarski turbo motor sa 305KS) koji bi još ove godine bio napravljen u ekskluzivnoj seriji od samo 500 komada i sa motorom od 350 konja.

 (Dalje)

BMW će naredni Salon automobila u Ženevi (početkom marta) iskoristiti za promociju blago restilizovanog SAV modela X5, koji će takođe dobiti i osveženu paletu pogonskih agregata.

 (Dalje)

Na internet su dospeli (navodno) zvanični crteži naslednika Dodge Duranga, modelske godine 2012., koji bi po nekim izvorima međutim mogao da ponese ime Magnum.

 (Dalje)

Sportska verzija novog Citroena DS3 će svoju zvaničnu premijeru imati početkom marta (na Salonu automobila u Ženevi), mada je francuska fabrika ovaj model nedavno već pokazala na zatvorenoj prezentaciji, i to za odabrani krug ljudi.
 (Dalje)

Iz Volkswagena su nemačkim novinarima još u oktobru prošle godine potvrdili da rade na novoj verziji legendarne Bube (koja treba da se pojavi tokom 2012. godine), a u međuvremenu se pojavilo nekoliko renderinga mogućeg izgleda ovog automobila.

 (Dalje)

Idemo dalje. Nakon što je Pininfarina prošle nedelje za ženevski Salon automobila (održava se početkom marta) najavio premijeru novog koncept vozila na bazi Alfe, još jedan italijanski dizajn studio – Stile Bertone, za isti Salon priprema novu studiju, koja će se takođe bazirati na jednom Alfinom modelu.

 (Dalje)

Novi mali Volvo P20

1 Feb 2010 - 00:21 Top secret Link

Po poslednjim vestima, Volvo će za nekoliko godina (pominje se 2013.) u svoju gamu ubaciti model manji od sadašnjeg C30, a koji je trenutno poznat samo kao P20.

 (Dalje)

Redizajn za Chery QQ6

30 Jan 2010 - 19:22 Top secret Link

Uhvaćen je još jedan novitet iz Kine, i to redizajnirana verzija modela Chery QQ6.

 (Dalje)

Citroen DS5 za 2011.

29 Jan 2010 - 15:03 Top secret Link

Osim budućih DS2 i DS4, Citroen priprema još jedan automobil iz svoje nove DS serije modela, u kojoj se trenutno nalazi samo DS3.

 (Dalje)

Italijanska dizajnerska kuća Pininfarina je upravo objavila prvi teaser crtež svog novog koncept vozila koji će svetlost dana ugledati 2. marta na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Nakoh novih modela C-Max (i Grand C-Max), nove generacije Focusa i redizajniranih MPV-a Galaxy i S-Max, na red za doterivanje je stigao i Mondeo koji je u sadašnjem obliku na tržištu od 2007. godine.

 (Dalje)