home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Po nezvaničnim vestima, naslednika aktuelnog Ferrarija 599 GTB (za sada poznat pod kodnom oznakom F152) pokretaće motor sa najmanje 700KS.

 (Dalje)Seriji noviteta pripremljenih za predstojeći Salon automobila u Šangaju pridružio se i Lifan 520 sedan, koji se odlikuje privačnijim izgledom u odnosu na dosadašnju verziju.

 (Dalje)

Nakon onih zvaničnih crteža Audija Q3 i nove generacije A3, evo i crteža koji najavljuju skoro pojavljivanje Audija R8 GT i u Spyder verziji.

 (Dalje)

Nemački magazin Autobild je objavio crteže koji najavljuju novu generaciju Audijevog modela A3, koji se očekuje 2012. godine.

 (Dalje)

Volvo (u vlasništvu kineske kompanije Geely) će po poslednjim informacijama krajem meseca na Salonu automobila izložiti novi koncept automobil koji će najaviti njuihov novi luksuzni model.

 (Dalje)

2012 Subaru Impreza

9 Apr 2011 - 00:35 Top secret Link

Subaru of America je pre nekoliko dana objavio prvu zvaničnu sliku nove generacije Impreze, modelske godine 2012 (oficijelnu svetsku premijeru imaće na Salonu automobila u Njujorku, od 22. aprila do 1. maja), a u međuvremenu je sajt Autoblog.com objavio i ove špijunske fotografije jednog nemaskiranog test primerka.  

 (Dalje)

Kineski Great Wall će krajem ovog meseca na Salonu automobila u Šangaju javnosti prerdstaviti koncept svog novog crossovera.

 (Dalje)

Lovci na auto novitete su uspeli da uhvate i potpuno nemaskirani prototip sportske verzije novog Chryslera 300C.

 (Dalje)

Jaguar je prošlog meseca sa dve teaser slike najavio obnovljeni XF modelske godine 2012 (pored doteranog izgleda dobiće i novi 2,2 litarski dizel motor), a pre njegove premijere na Salonu automobila u Njujorku pojavila se i ova fotografija.  

 (Dalje)

Lifan 720

7 Apr 2011 - 11:42 Top secret Link

Po nekim izvorima, kineski Lifan bi krajem ovog meseca trebalo da održi premijeru novog modela 720 na Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Renault je krajem oktobra prošle godine na Salonu automobila u Sao Paolu pokazao publici i novo koncept vozilo na bazi Sandera Stepway, za čiji razvoj je bila odgovorna brazilska filijala francuske fabrike.

 (Dalje)

Britanski brend je potvrdio da radi na razvoju nove limuzine koja će se u ponudi smestiti ispod modela XF. Cena novog modela će se kretati od oko 35.000 evra, pa naviše.

 (Dalje)

Audi će još tokom ove godine svoju ponudu proširiti manjim SUV modelom Q3, čija se premijera očekuje već na predstojećem Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju (u drugoj polovini aprila), kineski Chery će pored novog E3 izložiti bar još dva nova sedana – modele Oriental Son i E5.

 (Dalje)

BMW X0

6 Apr 2011 - 18:34 Top secret Link

Prva vest vezana za BMW X0 se pojavila još prošle godine. Nekoliko časopisa, pozivajući se na neimenovane izvore unutar BMW-a, tvrdilo je da fabrika iz Minhena planira novo malo vozilo sa kojim bi popunili prazninu između MINI Countrymana i BMW-a X1.

 (Dalje)