home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Porsche Pajun

26 Mar 2011 - 01:33 Top secret Link

U Porscheu navodno razmišljaju i o manjem modelu sa četiri vrata, trenutno poznatim kao Pajun (Pa = Panamera, jun = Junior).

 (Dalje)Sledećeg meseca se održava i Salon automobila u Seulu (od 1. do 10. aprila), gde će jednu od premijera imati i Renault-Samsung (korejska filijala Renault-Nissan alijanse).

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči o tome da MG planira da svoju ponudu proširi crossoverom, a sada britanski Autocar piše i o novom roadsteru ove marke koja se nalazi u kineskom vlasništvu.

 (Dalje)

Novi Nissan Tiida

23 Mar 2011 - 13:35 Top secret Link

Pojavile su se nove fotografije nove generacije Nissanovog modela Tiida (na nekim tržištima kao Nissan Versa), modelske godine 2012.

 (Dalje)

Dok će na ovogodišnjem Salonu automobila u Beogradu Hyundai održati evropsku premijeru nove Elantre, ovaj južnokorejski proizvođač će po nekim informacijama tokom sledećeg meseca prikazati još jednu Elantru, i to obnovljenu varijantu kineske Elantre.

 (Dalje)

Među novitetima koje General Motors priprema za brazilsko tržište nalazi se i manji Chevroletov automobil, za sada poznat kao Onix.

 (Dalje)

Nakon predstavljanja novog BMW-a serije 6 coupe (sledećeg meseca na Salonu automobila u Šangaju) očekuje nas i modifikovani BMW Alpina B6 Biturbo coupe.

 (Dalje)

Kineski Brilliance će uskoro i zvanično predstaviti svoj novi model, razvijen pod kodnom oznakom A4 sedan.

 (Dalje)

Audi A2 se vraća?

20 Mar 2011 - 16:39 Top secret Link

Audi je navodno već prilično odmakao u planovima za povratak modela A2, odnosno njegovog duhovnog naslednika. Razlog za takav potez se krije u velikoj potražnji za novim A1, rastu cena goriva i okretanju tržišta ka sve ekonomičnijim modelima.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju (u drugoj polovini aprila), kineski Chery bi trebalo da izloži i sedan E3.

 (Dalje)

MG (u kineskom vlasništvu) će na predstojećem Salonu automobila u Šangaju izložiti i novi model MG5.

 (Dalje)

Spada Codatronca Monza

20 Mar 2011 - 09:08 Top secret Link

Italijanski SpadaVettureSport je kratkim saopštenjem i crtežom najavio premijeru roadster verzije superautomobila Spada TS Codatronca.

 (Dalje)

Sem Renaulta sa modernom verzijom "petice", i Vauxhall (britanska filijala General Motorsa) priprema premium supermini model, koji će konkurisati Miniju i Citroenu DS3.

 (Dalje)

U francuskom Renaultu navodno navodno razmišljaju o projektu premium supermini automobila, koji bi bio inspirisan Renaultom 5 iz 1972. godine (a koji se od 1976. prodavao i u SAD-u, pod imenom Le Car).

 (Dalje)

Po pisanju britanskog Autocara, Renault planira da svoju Renaulsport diviziju pretvori u poseban brend, čija će ponuda obuhvati i dva-tri jedinstvena modela.

 (Dalje)