home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Aktuelni Volkswagenov model Lavida se na kineskom tržištu pojavio 2008. godine, a tokom sledeće godine (u maju ili junu) se očekuje i njegova redizajnirana verzija.

 (Dalje)Fiat C-Medium za Kinu

24 Avg 2011 - 00:29 Top secret Link

Prema pisanju kineskih sajtova, Fiat za tamošnje tržište priprema novu limuzinu, koja će se pojaviti u avgustu 2012. godine.

 (Dalje)

Britanski Auto Express se ponovo bavi novim Ford Focusom RS o kome je bilo reči još prošle godine kada se govorilo da će se raditi o automobilu sa hibridnim pogonom i sa pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)

BMW-ova eko porodica bi uskoro mogla da bude proširena modelima i4 i i5. Prva dva automobila sa kojima će započeti "i" priča su praktični gradski i3 sa električnim pogonom i hibridni sportista i8. Razvoj pomenutih modela i4 i i5 je navodno već počeo.

 (Dalje)

Južnokorejski Hyundai priprema i obnovljenu verziju atraktivnog Genesisa Coupe, a premijera se očekuje u januaru 2012. godine na Salonu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Stiže i Jaguar XFR-S

20 Avg 2011 - 09:15 Top secret Link

Da ovaj XFR na špijunskim fotografijama nije obični Jaguar XFR, već njegova snažnija varijanta, vidljivo je iz kaveza smeštenog u njegovoj unutrašnjosti i tamnih točkova pozajmljenih od modela XKR-S.

 (Dalje)

Jinbei SUV

20 Avg 2011 - 09:06 Top secret Link

Kineski Jinbei je pod-brend kompanije Brilliance Automotive a poznat je pre svega po proizvodnji kombi vozila i minibuseva.

 (Dalje)

Volkswagenov dugo najavljivani mali automobil Up će moći da vide posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu, a dok se to ne desi, evo navodno i prvih zvaničnih slika.

 (Dalje)

2012 BMW X6

19 Avg 2011 - 22:11 Top secret Link

Lovci na auto novitete su u Minhenu tokom test vožnji snimili blago maskirani BMW X6, obnovljenu verziju za 2012. godinu.

 (Dalje)

Iz Fiata (koji je sada vlasnik 53,5 odsto kapitala u kompaniji Chrysler Group LLC) je još ranije stigla potvrda da će ponuda Maseratija za nekoliko godina biti proširena i SUV modelom. Koncept verzija tog budućeg SUV-a će biti predstavljena na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Opelov premium mališan će se u prodaji pojaviti početkom 2013. godine, i to kao konkurent Miniju i Fiatu 500.

 (Dalje)

Pojavile su se špijunske slike potpuno nemaskiranog prototipa Bentley Continentala GT Speed modelske godine 2012, čija se zvanična premijera očekuje sledećeg meseca na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Premium mališan sa Vauxhall i Opel znakom će se u prodaji pojaviti početkom 2013. godine, i to kao konkurent Miniju i Fiatu 500.

 (Dalje)

Nemački Auto Bild je u poslednje vreme objavio nekoliko rendera nove generacije Audijevog modela A3, čija se premijera očekuje 2012. godine na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Glasina da Bugatti priprema snažniju verziju Veyrona Grand Sport zvuči potpuno suludo. Ipak, koliko god ona suludo zvučala, postoji mogućnost da Bugatti zaista povuče ovakav potez i već ionako snažnom kabrioletu doda još nešto konja ispod poklopca motora.

 (Dalje)