home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovi renderi pokazuju kako bi mogla da izgleda Alfa Giulietta Sprint, pod uslovom da se u Fiatu odluče da ovakav model ponude kupcima.

 (Dalje)Novi Chevrolet Aveo

14 Jul 2010 - 00:43 Top secret Link

General Motors je premijerom koncepta Aveo RS na januarskom Salonu automobila u Detroitu najavio dolazak potpuno nove generacije Chevroleta Aveo, a evo kako će izgledati njegova serijska varijanta, i to u formi hatchbacka i klasičnog sedana.

 (Dalje)

Prošle godine su osveženje doživeli Range Rover i Range Rover Sport, nedavno je predstavljen potpuno novi Range Rover Evoque, a krajem avgusta će iz Land Rovera stići i obnovljeni Freelander, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Naslednik aktuelnog Peugeota 308 (predstavljenog 2007.) bi trebalo da stigne na samom početku 2013. godine, i to u vidu modela 309.

 (Dalje)

Fiat 500 Spider

10 Jul 2010 - 09:31 Top secret Link

Nakon predstavljanja kabrio 500C i Abarth varijanti, novih motora (uključujući i dvocilindrični TwinAir), kao i najave verzije sa četiri vrata, Fiatov mališan 500 će se po poslednjim vestima pojaviti i u Spider izdanju. (Dalje)

Volkswagen Jetta Coupe

10 Jul 2010 - 00:51 Top secret Link

Nakon nove Jette u sedan verziji, Volkswagen bi ponudu mogao da dopuni i njenom Coupe varijantom.

 (Dalje)

Premijera druge generacije Mercedesovog kupea sa četiri vrata se očekuje na jesenjem Salonu automobila u Parizu, ali dok se to ne desi, evo još jednog seta odličnih špijunskih fotografija jednog test primerka.

 (Dalje)

Kao što je poznato, Mercedes je pre nekoliko meseci i zvanično potvrdio da će tokom sledeće godine svoju ponudu proširiti i C klasom Coupe, a evo i do sada najboljih špijunskih slika ovog modela.

 (Dalje)

Uhvaćen Hyundai HB

8 Jul 2010 - 21:07 Top secret Link

Evo i do sada najboljih špijunskih fotografija Hyundaija HB, manjeg automobila namenjenog tržištima Južne Amerike.

 (Dalje)

Seatov A5 Sportback?

8 Jul 2010 - 15:12 Top secret Link

Imajući u vidu da je kao baza za Seatov Exeo poslužila prethodna generacija Audija A4, nekakva Seatova varijanta Audija A5 Sportback možda i ne bi bila veliko iznenađenje.

 (Dalje)

Nakon modela MP4-12C, McLaren priprema i naslednika legendarnog F1, koji će se pojaviti 2012., dve godine ranije nego što je planirano na početku.

 (Dalje)

Škoda Fabia Cabrio?

7 Jul 2010 - 16:38 Top secret Link

Sem MPV modela, SUV-a za 2013. (većeg od sadašnjeg Yetija) i pristupačnog manjeg sedana, u češkoj Škodi navodno razmišljaju i o kabriolet verziji modela Fabia.

 (Dalje)

Saab 9-5 CC?

6 Jul 2010 - 15:25 Top secret Link

Sem najavljene SportCombi verzije, Saab bi u ponudu nove generacije modela 9-5 mogao da ubaci i CC (Sport-Coupe) varijantu, čiji eventualni izgled vidite na ovom renderu.

 (Dalje)

Mercedes je pre nekoliko meseci i zvanično potvrdio da će tokom sledeće godine svoju ponudu proširiti i modelom C klase Coupe, a u međuvremenu su se pojavili novi renderi njegovog mogućeg izgleda.

 (Dalje)

BMW će novu, drugu generaciju svog SAV modela X3 zvanično promovisati na jesenjem Salonu automobila u Parizu, a njegova prodaja u Evropi startuje 20. novembra. Dok se to ne desi, evo jedne teaser slike.

 (Dalje)