home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Chevrolet Volt MPV

17 Apr 2010 - 00:25 Top secret Link

U General Motorsu rade i na MPV modelu koji će koristiti pogonski sistem već dugo najavljivanog Chevrolet Volta.

 (Dalje)Zvanična premijera novog Fiata Uno će u Brazilu biti održana od 4. do 6. maja, ali njegov izgled i osnovni podaci već neko vreme nisu nikakva tajna. 

 (Dalje)

Hyundai Equus Coupe?

16 Apr 2010 - 09:04 Top secret Link

Hyundai sa luksuznim modelom Equus na američkom tržištu cilja na konkurenciju kao što su Lexus LS i Mercedes S, ali se čuju i vesti o njegovoj Coupe varijanti.

 (Dalje)

Nemački AutoBild je objavio nekoliko novih impresija mogućeg izgleda nove generacije Volkswagenovog Passata, koji će premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Kineski Zotye International nam je poznat od ranije po tome što je za kupce najmnogoljudnije zemlje sveta krajem 2008. pripremio model Zotye Mutiplan, odnosno automobil koji mi znamo kao Fiat Multiplu.  

 (Dalje)

Sem postojeće BMW-ove "petice" Gran Turismo i najave da će sledeća serija 3 biti dostupna i u GT izdanju, stižu vesti i o seriji 1 GT.

 (Dalje)

Holding Yarovit i grupa Onyx (sa 49%, odnosno 51% učešća) razvijaju ruski hibridni automobil sa pristupačnom cenom, koji će se u obliku koncepta pojaviti još u decembru ove godine.

 (Dalje)

Sportska Astra GSi će svetlost dana zvanično ugledati na sledećem Salonu automobila u Parizu, gde bi premijeru trebalo da ima i karavanska Astra Sports Tourer.

 (Dalje)

Zvanična premijera novog Fiata Uno će u Brazilu biti održana u prvoj polovini maja, a dok se to ne desi, evo nekoliko najnovijih špijunskih slika.

 (Dalje)

Pored sedana C30 i manjeg Hovera M1, kineski Great Wall će na Salonu automobila u Pekingu (počinje 25. aprila) publici prikazati još jedan novitet iz serije svojih SUV modela koje ova kineska kompanija planira u bližoj budućnosti.

 (Dalje)

Kineski Lifan se priprema za lansiranje nekoliko noviteta na Salonu automobila u Pekingu, koji počinje 25. aprila.

 (Dalje)


Buick je još ranije potvrdio da radi na novom modelu, tačnije kompaktnom sedanu koji je u osnovi nova Opel Astra u sedan verziji sa značkom Buicka i sa karakterističnim grilom ove marke.

 (Dalje)

Prema pisanju nemačkog Autobilda (odakle je i ovaj render), rumunska Dacia planira napad na Volkswaganov Touran (na Salonu u Lajpcigu se upravo održava premijera njegove najnovije verzije), Opelovu Zafiru i ostalo društvo iz klase kompaktnih MPV modela.

 (Dalje)

Kao što je ranije najavljeno, novi Roewe 350 će šira javnost moći da upozna krajem aprila na Salonu u Pekingu, kada će biti prikazana i njegova verzija sa elektropogonom.

 (Dalje)

Posle promocije na Salonu automobila u Ženevi 2006. godine, holandski Spyker će naredne godine konačno startovati sa proizvodnjom svog dugo najavljivanog SSUV (Super Sports Utility Vehicle) modela D12 Peking to Paris, ali ga neće pokretati 12-cilindrični, već V8 motor (treba reći da doći i do promene imena).

 (Dalje)