home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon limuzine sa četiri vrata, porodici novog Chevrolet Cruza će se pridružiti i praktičnija SW, odnosno karavan verzija.

 (Dalje)Mercedes BLK

31 Mar 2010 - 09:12 Top secret Link

Nemački Autobild (odakle su i ovi renderinzi) se bavi i mogućim izgledom manjeg Mercedesovog CUV/SUV modela BLK koji bi na tržištu trebalo da se pojavi za nekoliko godina.  

 (Dalje)

Sledeća generacija Nissanovog minivena Quest će se u prodaji naći početkom 2011. godine, a u veoma šturom press saopštenju se navodi da je namenjen kupcima koji traže prostrano, bezbedno, funkcionalno i komforno vozilo.

 (Dalje)

Prema pisanju nemačkog Auto Motor und Sporta, u Mercedesu za ovo leto pripremaju još jače AMG izdanje svoje E klase, verziju E65 AMG.

 (Dalje)

Po nedavnim vestima iz Italije, buduća Lancia Ypsilon (sada sa 5 vrata) se neće proizvoditi u Italiji, već u Fiatovoj Tychy fabrici u Poljskoj.

 (Dalje)

Hyundai nastavlja da obnovlja svoju gamu, pa je posle novog Tucsona (u Evropi ix35) i Sonate, red stigao i na novu generaciju Accenta, čija su se nove špijunske slike pojavile na internetu.

 (Dalje)

Audi će na predstojećem AMI Salonu automobila u nemačkom Lajpcigu (10. – 18. april) predstaviti javnosti restilizovani model TT, a Volkswagen redizajnirani Touran.

 (Dalje)

BMW će novu, drugu generaciju svog SAV modela X3 zvanično promovisati krajem ove, dok će njegova prodaja startovati početkom 2011. godine.

 (Dalje)

Sada, pošto je postignut konačni ugovor o prodaji Volvoa kineskoj komaniji Geely, pažnja automobilske javnosti se okreće novim modelima švedska marke.

 (Dalje)

Hyundai nastavlja da obnovlja svoju gamu, pa je posle novog Tucsona (u Evropi ix35) i Sonate, red stigao i na novu generaciju Accenta, čija se jedna špijunska slika pojavila na internetu.

 (Dalje)

Audi će iskoristiti predstojeći Salon automobila u Pekingu da prikaže i novi A8 u produženoj L verziji.

 (Dalje)

Konkurencija na tržištu jeftinih automobila u Indiji će tokom naredne godine biti dodatno zaoštrena i dolaskom novog malog modela korejskog Hyundaija.

 (Dalje)

Ni novi Explorer modelske godine 2011 nije ostao tajna do svoje zvanične premijere.

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance Engineering je najavio da će njihov novi superautomobil Venom GT imati premijeru 30. marta, a dok se to ne desi evo jednog kratkog špijunskog videa i jedna top secret slika.

 (Dalje)

Uskoro novi Fiat Uno

26 Mar 2010 - 20:31 Top secret Link

Premijera Fiatovog novog malog automobila (razvijenog pod kodnom oznakom projekat 327) će po poslednjim vestima biti održana u Brazilu 14. maja (mada zvanične slike treba očekivati nešto ranije), a do tada evo njegovih najosnovnijih podataka.

 (Dalje)