home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jedna od premijera predstojećeg Salona automobila u Njujorku biće i hibridna verzija Hyundaijeve Sonate.

 (Dalje)Ferrari će uskoro predstaviti novu verziju sadašnjeg 599 – model 599 GTO (Gran Turismo Omologato), a sve kao počast legendarnom Ferrariju 250 GTO.

 (Dalje)

Ford se priprema za promociju nove, još jače verzije Focusa RS, čiji će 2,5 litarski turbo motor raspolagati sa 350KS.

 (Dalje)

Salon u Pekingu je sve bliži, a tamo će domaći Great Wall između ostalih noviteta pokazati i model Hover M3, proterensku verziju modela Phenom.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je objavio prvu zvaničnu skicu svog novog sedana B segmenta koji će se proizvoditi u Rusiji, tačnije u njihovoj fabrici u Kalugi.

 (Dalje)

Sajt DiabloMotor.com je objavio sliku potpuno nemaskiranog primerka obnovljenog Bentley Continentala GT, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, nova generacija sportske Fieste ST bi premijeru trebalo da ima na Salonu u Ženevi 2011. godine.

 (Dalje)

Panoz Abruzzi

24 Mar 2010 - 09:12 Top secret Link

Američki proizvođač sportskih automobila Panoz priprema novi model Abruzzi koji će po sadašnjim najavama premijeru doživeti u junu ove godine, na 24 sata Le Mana.

 (Dalje)

Nova Opel Manta

24 Mar 2010 - 00:41 Top secret Link

Nemački magazin AutoBild se bavi i eventualnim oživljavanjem Opelovog modela Manta, koji se proizvodio između 1970. i 1988. godine.

 (Dalje)

Ferrari će još tokom ove godine predstaviti novu verziju sadašnjeg 599 – model 599 GTO (Gran Turismo Omologato).

 (Dalje)

Zahvaljujući uvek spremnim lovcima na auto novitete u prilici smo da pre promocije vidimo skraćeni Renault Logan u hatchback verziji namenjen, bar za sada, samo indijskom tržištu.

 (Dalje)

Novi BMW M5 Touring

22 Mar 2010 - 17:12 Top secret Link

Dok čekamo da BMW početkom aprila na AMI (Auto Mobil International) Salonu automobila u nemačkom Lajpcigu i zvanično predstavi novu seriju 5 u Touring, odnosno karavan varijanti (fabričke oznake F11), evo kako bi mogla da izgleda i moguća M verzija.

 (Dalje)

Volkswagenov Amarok, koji prvo startuje na tržištu Južne Amerike (u Evropi u drugoj polovini ove godine), po nezvaničnim informacijama bi mogao da dobije i brata sa znakom japanskog Suzukija.

 (Dalje)

Dolazi i Volvo XC30

19 Mar 2010 - 16:02 Top secret Link

Ako se poslednje informacije pokažu tačnima, švedski Volvo (koji bi ove godine trebalo da pređe u ruke kineske kompanije Geely) priprema novog pripadnika svoje XC porodice.

 (Dalje)