home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dacia Logan MCV Limo

20 Jan 2010 - 18:12 Top secret Link

Do sada smo viđali razne prepravke brojnih automobila u limuzine, a ovaj najnoviji primer je nama možda i najinteresantniji, budući da se ovde u stvari radi o karavanskom Loganu MCV produženom na više od šest metara dužine.

 (Dalje)Brazilski sajt NovidadesAutomotivas.blogspot.com je nakon one prve slike naslednika Fiata Una (ali koja prikazuje samo prednji deo automobila), sada objavio nove fotografije koje u potpunosti otkrivaju izgled ovog modela.

 (Dalje)

Uhvaćena Lada 2117

19 Jan 2010 - 00:53 Top secret Link

Sem već poznate Lade 2116 u klasičnoj, limuzinskoj verziji, evo i novih špijunskih slika ovog modela i u njegovoj hatchback varijanti sa petora vrata (sa imenom Lada 2117, mada se ranije pominjala oznaka 2118).

 (Dalje)

Konačni izgled budućeg Minija Crossover (u igri su i imena Crosmann i Countryman) će biti otkriven 7. februara, a do tada je na raspolaganju ovaj teaser video.

 (Dalje)

Roewe 350 : nove slike

18 Jan 2010 - 09:01 Top secret Link

Kineski Roewe je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Šangaju predstavio svoju novu studiju Roewe N1 Concept, koji će se na tržištu uz relativno male izmene naći kao serijski Roewe 350.

 (Dalje)

Otkrivena je još jedna tajna – izgled blago restilizovanih BMW modela serije 3 Coupe i Cabrio (E92/E93), koji će premijeru imati na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Kia ne miruje, pa je posle novog Sorenta, Venge, Cadenze i ostalih novih modela red stigao i na potpuno novu generaciju manjeg SUV modela Sportage, modelske godine 2011 (kodne oznake SL).

 (Dalje)

Ove špijunske slike maskiranog naslednika Lamborghinija Murcielago (trenutno poznat kao "Jota") su napravljene negde u Skandinaviji, a promocija se očekuje tokom sledeće godine. 

 (Dalje)

Otkriven novi Fiat Uno

13 Jan 2010 - 17:51 Top secret Link

Dakle ovako, ovo je prva prava slika potpuno nemaskiranog Fiat Una nove generacije, čija će proizvodnja prvo početi u Brazilu (u aprilu/maju ove godine) a, kako je prošlog meseca pisala naša revija SAT Plus, upravo bi ovaj automobil mogao da bude i jedan od dugo najavljivanih novih modela za kragujevačku fabriku automobila.

 (Dalje)

Kineski Riich će u tokom ove godine (najverovatnije na Salonu automobila u Pekingu) svoju ponudu dopuniti još jednim gradskim automobilom.

 (Dalje)

Volkswagen će na predstojećem Salonu u Detroitu održati svetsku premijeru novog sportskog kupea, nazvanog New Compact Coupe (NCC).

 (Dalje)

Američki Revenge Design ovim teaser crtežom najavljuje promociju svog novog sportskog automobila Verde, koji će svetlost dana ugledati na Salonu u Detroitu sledeće nedelje.

 (Dalje)

Serijska verzija koncepta Mini Crossover iz 2008. godine bi trebalo da bude promovisana na ovogodišnjem Salonu u Ženevi, a njegov izgled vidite na ovim crtežima koje objavljuje britanski Autocar.

 (Dalje)

Na red za osveženje su sada došli i BMW serije 3 Coupe i Cabrio (E92/E93), koje bi premijeru u modifikovanom izdanju trebalo da imaju na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Nissan je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložio i koncept kompaktnog crossover automobila Qazana, čija će se serijska verzija na evropskom tržištu pojaviti na jesen ove godine.

 (Dalje)