home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako piše britanski Autocar (odakle je i ovaj crtež), BMW-ova M divizija je počela sa razvojem M verzije serije 1 Coupe, koji će dobiti twin-turbo šestocilindrični motor sa oko 350 konja.

 (Dalje)Renault nastavlja da širi porodicu treće generacije modela Megane, pa će već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (početkom marta ove godine) ponudu dopuniti i CC, odnosno Coupe-Cabrio varijanta.  

 (Dalje)

Renault nastavlja da širi porodicu treće generacije modela Megane, pa će po poslednjim vestima paletu već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (početkom marta ove godine) dopuniti i CC, odnosno Coupe-Cabrio varijanta.  

 (Dalje)

Sledeća generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu ove godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali nove slike skoro nemaskiranog test vozila su se opet našle na internetu.

 (Dalje)

Nekoliko fotografija serijske verzije Honde CR-Z (skeniranih iz procurele fabričke brošure) se početkom prošlog meseca već našlo na internetu, a kako je zvanično lansiranje sada veoma blizu, pojavile su se nove (mada ne baš kvalitetne) slike ovog Hondinog hibrida.

 (Dalje)

Vesti da Lexus priprema sportski GS-F su inače stare već nekoliko godina, a sada je priču o ovom modelu ponovo pokrenuo japanski magazin Best Car.

 (Dalje)

Jedan od važnijih projekata francuske fabrike je i novi Peugeot 208, odnosno naslednik aktuelnog 207, koji se bori sa konkurentima kao što su Renault Clio, Citroen C3, Opel Corsa, Seat Ibiza, Škoda Fabia, VW Polo, Ford Fiesta i ostali.

 (Dalje)

Japanski magazin Best Car se bavi mogućim naslednikom Hondinog manjeg dvoseda Beat iz devedesetih godina prošlog veka, koji je inače za pet godina proizvodnje napravljen u 33.600 primeraka.

 (Dalje)


Dok 2012. godine ne stigne njegov naslednik, sadašnji Lamborghini Gallardo će doživeti još nekoliko novih verzija.

 (Dalje)

 
Prema pisanju italijanskih sajtova (ova slika je sa Quattroruote.it), Ferrari će na sledećem Salonu automobila u Ženevi, marta 2010., izložiti i koncept hibridne verzije modela 599 GTB.

 (Dalje)

Sudbina Saaba je i dalje neizvesna (holandski Spyker je doduše produžio svoju ponudu za preuzimanje ove švedske marke od američkog GM-a), ali ako Saab ipak nekako preživi, jedan od prvih noviteta biće i 9-5 SportCombi nove generacije koji je praktično već spreman za proizvodnju.

 (Dalje)

Novi BMW M5 za 2011.

20 Dec 2009 - 13:23 Top secret Link

BMW je krajem novembra konačno predstavio novu, šestu generaciju serije 5 (fabričke oznake F10), modela koji je od 1972. godine, kada se pojavio, do sada proizveden u više od 5.555.000 primeraka.

 (Dalje)

Prilikom prošlogodišnje prezentacije u Južnoj Americi, Peugeot 207 Brasil (u Evropi 206+) je prikazan u hatchback, karavan i sedan verzijama (ovaj potonji je nazvan 207 Passion), a paletu će uskoro dopuniti i Pick-up varijanta, koja će glavne konkurente imati u modelima Fiat Strada i Volkswagen Saveiro. 

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance Engineering već nekoliko godina najavljuje svoj novi projekat superautomobila Venom GT.

 (Dalje)