home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

O Alfi 8C GTA (Gran Turismo Alleggerita) je nedavno već bilo dosta reči, ali dok se i zvanično ne pojavi (i to u čast 100-godišnjice italijanske marke), internetom kruže brojne impresije njenog mogućeg izgleda.

 (Dalje)Nemački Volkswagen je još krajem marta objavio prvu zvaničnu skicu svog novog manjeg sedana koji u stvari predstavlja klasičnu limuzinsku verziju najnovijeg Pola.

 (Dalje)

Nedugo posle GSi verzije i trovratne Astre Sport Coupe, uvek spremni lovci na automobilske novitete su uspeli da uhvate i buduću Opel Astru Sports Tourer, odnosno karavansku varijantu nove Astre.

 (Dalje)

Prilikom nedavnog predstavljanja svog petogodišnjeg plana, Fiat je, između ostalih noviteta, za 2012. najavio i naslednika sadašnje Alfe 159.

 (Dalje)

Češka Škoda bi svoju ponudu trebalo da proširi i pristupačnijom porodičnom limuzinom, koja bi se pojavila tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Toyota Prius Alpha

26 Maj 2010 - 08:39 Top secret Link

Toyota u budućnosti planira da proširi svoju ponudu hibridnih modela, a jedan od njih će biti i kompaktni miniven na bazi Priusa.

 (Dalje)

Lovci na auto novitete su ponovo uspeli da uhvate novu generaciju Mercedesovog modela CLS (i to bez ikakve maske), čija se zvanična promocija očekuje na jesenjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Iako nema zvanične potrvrde, na ovim špijunskim slikama bi mogao da bude Ferrari 458 Italia Challenge.

 (Dalje)

Pošto su predstavili novi Golf (i obnovili Golf Plus, Golf Variant i CrossGolf), u Volkswagenu se pripremaju da na tržište izbace i limuzinsku verziju, odnosno novu Jettu koja se u sadašnjem obliku pojavila početkom 2005. godine.

 (Dalje)

Još od predstavljanja studije GTC 2007. godine Opelovi fanovi očekuju bilo kakve informacije koje bi opravdale njihovu nadu u povratak legendarne Calibre.

 (Dalje)

Mercedesova svetska premijera na poslednjem Salonu automobila u Pekingu bio je Shooting Brake Concept koji istovremeno predstavlja najavu za serijsku verziju novog CLS-a. Taj novi CLS je sada uhvaćen na otvorenom, i to skoro u potpunosti bez maske.

 (Dalje)

Sem karavanskog Sports Tourera i GSi verzije, lovci na automobilske novitete su uspeli da uhvate i buduću Astru Sport Coupe, odnosno trovratnu verziju nove Opel Astre.

 (Dalje)

Nemački AutoBild u svom novom broju (od 21. maja) objavljuje prve slike nove generacije Volkswagenovog Passata, koji će prema ranijim najavama zvaničnu premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Bez obzira na sve one priče o gašenju Maybacha, ovaj luksuzni brend se ne predaje. Tako posle nedavne premijere obnovljenih "standardnih" verzija 57 i 62 (na Salonu u Pekingu), sada stiže i najava o Coupe varijanti modela 57S.

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči da rumunska Dacia priprema kompaktni MPV model koji bi na tržištu trebalo da startuje još tokom sledeće godine, ali kupci ovakvih vozila će na raspolaganju imati i MPV model iz češke Škode.

 (Dalje)