home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Model C4, Citroenov predstavnik u kompakt klasi (koji je u sadašnjoj formi inače promovisan pre pet godina), prošle godine je doživeo prilično diskretno estetsko doterivanje kako bi se dizajnerski približio novijim automobilima u gami francuskog proizvođača, a tom prilikom je osvežena i njegova paleta pogonskih agregata.

 (Dalje)Prema pisanju japanskog Best Car Magazina, Subaru se sprema da krajem oktobra na Salonu automobila u Tokiju zvanično promoviše novu generaciju svog malog modela Justy.

 (Dalje)

Citroen C-Cactus

18 Sep 2009 - 00:45 Top secret Link

Mada je pažnja automobilske javnosti, bar što se tiče Citroena, ovih dana usmerana na njihov novi koncept automobil REVOLTe sa hibridnim pogonom (inače premijerno predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu), Francuzi trenutno rade na još nekoliko dizajnerski veoma zanimljivih automobila.

 (Dalje)

2011 Infiniti QX

11 Sep 2009 - 00:33 Top secret Link

Infiniti je početkom meseca potvrdio da će se obnovljena verzija njihovog SUV modela QX56 u prodaji pojaviti tokom naredne godine, ali smo zahvaljujući ovim špijunskim slikama u prilici da ga vidimo i pre zakazane premijere.

 (Dalje)

Mada je premijera novog Volvoa S60, koja je prvobitno bila zakazana za predstojeći Salon automobila u Frankfurtu, odložena za neki od Salona u prvoj polovini naredne godine (Detroit ili Ženeva), to ne znači da moramo da čekamo još nekoliko meseci da bi videli kako će taj automobi izgledati.

 (Dalje)

Dok će evropska publika potpuno novu Opel Astru moći da upozna već sredinom ovog meseca na Salonu automobila u Frankfurtu, ovaj model će se u Kini, najverovatnije od kraja godine, nuditi pod znakom Buicka i sa karakterističnim prednjim grilom za ovu američku marku.

 (Dalje)

Povratak Alfa Romea na tržište SAD-a je u planu već neko vreme (očekuje se 2011. godine), ali kako stvari sada stoje, najmanji model italijanske fabrike – MiTo, neće se naći u američkoj ponudi, budući da će fokus biti na većim modelima. 

 (Dalje)

Kako piše francuski Automobile Magazine, Volkswagen navodno trenutno radi i na novoj CC varijanti budućeg Golfa VII (planiranog za 2012. godinu).

 (Dalje)

Posle nedavne vesti da se novi Mercedes E klase kabriolet neće premijerno pojaviti na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, već početkom naredne godine (na Salonu u Detroitu ili Ženevi), ovaj kabriolet sa sklopivim platnenim krovom (krov se otvara/zatvara za oko 20 sekundi) je ponovo uhvaćen, ali sada potpuno nemaskiran.

 (Dalje)

Kako se približava vreme zvanične promocije (što u J. Koreji najverovatnije znači još tokom ovog meseca), sve je više novih fotografija nove Hyundai Sonate (u Evropi će ipak poneti novo ime i40), modelske godine 2010.

 (Dalje)

Prema poslednjim (nezvaničnim) vestima, Seat će na sledećem Salonu automobila u Ženevi (mart 2010.), bar u formi koncept vozila, predstaviti i naslednika svog nekadašnjeg najmanjeg modela Arosa.

 (Dalje)

Nakon četiri godine provedene na tržištu, Fiatov Grande Punto će na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu biti predstavljen u osveženom izdanju.

 (Dalje)

Pre neki dan smo videli novi Minijev Coupe Concept koji će publika moći da upozna na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu, međutim, u tom nemačkom gradu Mini će izložiti i novu Roadster verziju, čija prva zvanična skica je nekako dospela u javnost pre vremena.

 (Dalje)

Japanski Best Car magazin je još pre nekoliko meseci najavio da će Lexus na jesenjem Salonu automobila u Tokiju promovisati i sportskiju verziju limuzine LS460 (sa imenom LS460 "version SZ"), a zahvaljujući procureloj japanskoj brošuri, ta vest je sada i potvrđena.

 (Dalje)

Škoda je danas, nakon serije dobrih špijunskih fotografija, konačna objavila i nekoliko teaser slika nove, karavanske verzije modela Superb, čija premijera će biti održana sledećeg meseca na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)