home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Kini je početkom januara i zvanično održana prezentacija nove generacije Chevroleta Sail sedan, a koji je tamošnjim kupcima dostupan preko prodajne mreže od oko 380 dilera u preko 200 gradova.

 (Dalje)Budući da je promocija sve bliže, sve je više i novih špijunskih fotografija potpuno nemaskiranih primeraka novog Fiata Uno, koji bi po ranijim informacijama u Brazilu trebalo da ima zvaničnu premijeru sledećeg meseca.

 (Dalje)

Polestar Performance (stoji iza Volvo Swedish Touring Car Team-a) najavljuje svoj projekat ekstremne verzije najmanjeg Volvoa C30, nazvanog C30 Performance Concept Prototype.

 (Dalje)

Kineski BYD S6

2 Apr 2010 - 09:00 Top secret Link

Kineska kompanija BYD Auto (Build Your Dreams) je i inače poznata po klonovima različitih evropskih i japanskih modela, pa skoro pojavljivanje njihovog SUV modela S6, koji neodoljivo liči na stari Lexus RX, i ne predstavlja neko posebno iznenađenje.

 (Dalje)

I britanski magazin Auto Express (odakle su i ove impresije) se bavi novom generacijom sportske Fieste ST, koja će po pisanju Britanaca premijeru imati na Salonu u Ženevi 2011. godine.

 (Dalje)

Honda je još prošle godine i zvanično potvrdila da će tokom 2010. svoju porodicu hibridnih modela proširiti sa još dva člana.

 (Dalje)

Nakon limuzine sa četiri vrata, porodici novog Chevrolet Cruza će se pridružiti i praktičnija SW, odnosno karavan verzija.

 (Dalje)

Mercedes BLK

31 Mar 2010 - 09:12 Top secret Link

Nemački Autobild (odakle su i ovi renderinzi) se bavi i mogućim izgledom manjeg Mercedesovog CUV/SUV modela BLK koji bi na tržištu trebalo da se pojavi za nekoliko godina.  

 (Dalje)

Sledeća generacija Nissanovog minivena Quest će se u prodaji naći početkom 2011. godine, a u veoma šturom press saopštenju se navodi da je namenjen kupcima koji traže prostrano, bezbedno, funkcionalno i komforno vozilo.

 (Dalje)

Prema pisanju nemačkog Auto Motor und Sporta, u Mercedesu za ovo leto pripremaju još jače AMG izdanje svoje E klase, verziju E65 AMG.

 (Dalje)

Po nedavnim vestima iz Italije, buduća Lancia Ypsilon (sada sa 5 vrata) se neće proizvoditi u Italiji, već u Fiatovoj Tychy fabrici u Poljskoj.

 (Dalje)

Hyundai nastavlja da obnovlja svoju gamu, pa je posle novog Tucsona (u Evropi ix35) i Sonate, red stigao i na novu generaciju Accenta, čija su se nove špijunske slike pojavile na internetu.

 (Dalje)

Audi će na predstojećem AMI Salonu automobila u nemačkom Lajpcigu (10. – 18. april) predstaviti javnosti restilizovani model TT, a Volkswagen redizajnirani Touran.

 (Dalje)

BMW će novu, drugu generaciju svog SAV modela X3 zvanično promovisati krajem ove, dok će njegova prodaja startovati početkom 2011. godine.

 (Dalje)

Sada, pošto je postignut konačni ugovor o prodaji Volvoa kineskoj komaniji Geely, pažnja automobilske javnosti se okreće novim modelima švedska marke.

 (Dalje)