home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai nastavlja da obnovlja svoju gamu, pa je posle novog Tucsona (u Evropi ix35) i Sonate, red stigao i na novu generaciju Accenta, čija se jedna špijunska slika pojavila na internetu.

 (Dalje)Audi će iskoristiti predstojeći Salon automobila u Pekingu da prikaže i novi A8 u produženoj L verziji.

 (Dalje)

Konkurencija na tržištu jeftinih automobila u Indiji će tokom naredne godine biti dodatno zaoštrena i dolaskom novog malog modela korejskog Hyundaija.

 (Dalje)

Ni novi Explorer modelske godine 2011 nije ostao tajna do svoje zvanične premijere.

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance Engineering je najavio da će njihov novi superautomobil Venom GT imati premijeru 30. marta, a dok se to ne desi evo jednog kratkog špijunskog videa i jedna top secret slika.

 (Dalje)

Uskoro novi Fiat Uno

26 Mar 2010 - 20:31 Top secret Link

Premijera Fiatovog novog malog automobila (razvijenog pod kodnom oznakom projekat 327) će po poslednjim vestima biti održana u Brazilu 14. maja (mada zvanične slike treba očekivati nešto ranije), a do tada evo njegovih najosnovnijih podataka.

 (Dalje)

Jedna od premijera predstojećeg Salona automobila u Njujorku biće i hibridna verzija Hyundaijeve Sonate.

 (Dalje)

Ferrari će uskoro predstaviti novu verziju sadašnjeg 599 – model 599 GTO (Gran Turismo Omologato), a sve kao počast legendarnom Ferrariju 250 GTO.

 (Dalje)

Ford se priprema za promociju nove, još jače verzije Focusa RS, čiji će 2,5 litarski turbo motor raspolagati sa 350KS.

 (Dalje)

Salon u Pekingu je sve bliži, a tamo će domaći Great Wall između ostalih noviteta pokazati i model Hover M3, proterensku verziju modela Phenom.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je objavio prvu zvaničnu skicu svog novog sedana B segmenta koji će se proizvoditi u Rusiji, tačnije u njihovoj fabrici u Kalugi.

 (Dalje)

Sajt DiabloMotor.com je objavio sliku potpuno nemaskiranog primerka obnovljenog Bentley Continentala GT, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, nova generacija sportske Fieste ST bi premijeru trebalo da ima na Salonu u Ženevi 2011. godine.

 (Dalje)

Panoz Abruzzi

24 Mar 2010 - 09:12 Top secret Link

Američki proizvođač sportskih automobila Panoz priprema novi model Abruzzi koji će po sadašnjim najavama premijeru doživeti u junu ove godine, na 24 sata Le Mana.

 (Dalje)

Nova Opel Manta

24 Mar 2010 - 00:41 Top secret Link

Nemački magazin AutoBild se bavi i eventualnim oživljavanjem Opelovog modela Manta, koji se proizvodio između 1970. i 1988. godine.

 (Dalje)