home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Danas najavljeni Porsche Boxster Spyder (zvaničnu premijeru će imati u decembru u Los Anđelesu) je samo početak prilično dugačkog niza novih modela koji se spremaju u nemačkoj kompaniji.

 (Dalje)Kineski Guangzhou Auto (sarađuje sa Toyotom i Hondom, a pre nekoliko meseci je postigao i sporazum sa italijanskim Fiatom o osnivanju zajedničkog preduzeća za proizvodnju automobila i motora u Kini od 2011. godine) primprema novi kompaktni SUV model, čiji je jedan nemaskirani primerak ove nedelje uhvaćen blizu centra za istraživanje i razvoj ove kineske kompanije.

 (Dalje)

Prvo smo videli fabričke crteže, pa nekoliko dobrih renderinga iz auto magazina i raznih sajtova, a evo kako nova Nissanova Micra izgleda u stvarnosti.

 (Dalje)

Posle nekoliko dobrih špijunskih slika napravljenih u fabrici, Fiatov Doblo druge generacije je ovim novim fotografijama sada otkriven u potpunosti.

 (Dalje)

Nakon onih odličnih špijunskih slika od pre tri nedelje, holandski sajt Autoweek.nl objavljuje novi set top secret fotografija potpuno otkrivene Opelove Merive nove generacije, čija premiejra se inače očekuje u martu sledeće godine, na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Mada se Volkswagenov kompaktni SUV model Tiguan na tržištu nalazi tek nešto više od dve godine, Nemci su već pripremili njegovu redizajniranu verziju, koja će se u prodaji pojaviti tokom naredne godine.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) je današnjim kratkim press saopštenjem i ovim teaser crtežom najavio dolazak svog novog kompaktnog crossover modela, koji će istovremeno označiti i početak većeg fokusiranja japanske kompanije na ekološki podobnije automobile i crossovor vozila.

 (Dalje)

Dok se čeka na zvaničnu promociju, evo novih renderinga iz britanskog AutoExpressa koji prikazuju novu generaciju Nissanove Micre, čiji se dolazak na britansko tržište inače očekuje u drugoj polovini sledeće godine. 

 (Dalje)

Kada je objavio da će svoju novu fabriku u SAD-u izgraditi u mestu Chattanooga, Volkswagen je najavio da će od 2011. godine ta fabrika proizvoditi novi sedan srednje klase, namenjen pre svega tržištu Severne Amerike.

 (Dalje)

Prema pisanju kineskih medija, novi model Yue Yue kompanije JAC će se na tamošnjem tržištu pojaviti do kraja ove godine.

 (Dalje)

Novi Mercedes SLK

28 Okt 2009 - 09:37 Top secret Link

Dok će novi Mercedes E klase Cabrio imati klasičan platneni, treća generacija Mercedesa SLK će opet imati tvrdi sklopivi krov, a prema poslednjim podacima iz nemačkog AutoBilda (odakle su i ovi crteži) pojaviće se u decembru 2010. godine.

 (Dalje)

Fudi je mala firma iz Guangdonga, specijalizovana za proizvodnju pristupačnijih SUV i pick up vozila namenjenih kineskom tržištu, a ovaj Explorer6 bi trebalo da bude premijerno predstavljen sledećeg meseca na Guangzhou Auto Showu.

 (Dalje)

Pojavio se prvi crtež nove jeftinije Lade, koja u bližoj budućnosti treba da zameni seriju Samara i klasične modele ruske kompanije, inače u velikim finansijskim problemima (vest od pre nekoliko dana pominje i mogućnost bankrota).

 (Dalje)

Prvi SUV model rumunske Dacije sam po sebi izaziva prilično veliku pažnju, ali je takođe interesantan sled događaja u vezi sa njegovim imenom.

 (Dalje)

Holandski sajt Autoweek.nl objavljuje nove špijunske slike sledeće generacije BMW-ove serije 5 (fabričke oznake F10), koje prikazuju njegov skoro potpuno nemaskirani prednji deo, dok je zadnji kraj nažalost još uvek previše kamufliran.

 (Dalje)