home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prilikom prošlogodišnje prezentacije u Južnoj Americi, Peugeot 207 Brasil (u Evropi 206+) je prikazan u hatchback, karavan i sedan verzijama (ovaj potonji je nazvan 207 Passion), a paletu će uskoro dopuniti i Pick-up varijanta, koja će glavne konkurente imati u modelima Fiat Strada i Volkswagen Saveiro. 

 (Dalje)Američki Hennessey Performance Engineering već nekoliko godina najavljuje svoj novi projekat superautomobila Venom GT.

 (Dalje)

Jaguar XE Roadster

17 Dec 2009 - 09:35 Top secret Link

Iz Jaguara su već više puta najavljivali dolazak modela koji bi nasledio E-Type, a na ovim renderinzima vidite kako bi taj model mogao da izgleda.

 (Dalje)

Otkriven Audi A1

17 Dec 2009 - 00:12 Top secret Link

Tek što je pre neki dan Audi pustio u javnost nekoliko zvaničnih teaser videa i crteža, na internetu se pojavila i prva prava slika dugo najavljivanog najmanjeg automobila ove nemačke kuće - model A1 (oficijelna premijera je zakazana za početak marta 2010. i Salon automobila u Ženevi).

 (Dalje)

Toyota je sa dve teaser slike i kratkim press saopštenjem najavila svetsku premijeru svog novog koncept vozila, koji će svetlost dana ugledati na sledećem NAIAS Salonu automobila u Detroitu (North American International Auto Show, januar 2010.).

 (Dalje)

Audi je, pored objavljivanja ovih teaser videa i slika, i zvanično potvrdio da će budući najmanji Audi A1 svetsku premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi sledeće godine, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

Prema nedavnom pisanju Večernjih novosti, čelnik Fiat grupe Serđo Markione će 21. decembra boraviti u Srbiji, a očekuje se da se tom prilikom saopšti da će se u Zastavinoj fabrici automobila proizvoditi novi Uno.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, indijski Tata Motors priprema i mali pick up na bazi najjeftinijeg novog automobila na svetu – modela Nano.

 (Dalje)

Nakon novog modela K7 (tako će se zvati u Koreji, a na drugim tržištima Cadenza), Kia već najavljuje još luksuzniji automobil, kratko nazvan K9.

 (Dalje)

Nekoliko meseci pre zvaničnog lansiranja na japanskom tržištu (u februaru 2010.), na internetu su se pre vremena pojavile prve slike serijske Honde CR-Z, skenirane iz zvanične japanske brošure.

 (Dalje)

Pojavile su se informacije da bi Jaguar paletu novog modela XJ mogao da proširi i sportskom R verzijom, čiji mogući izgled možete videti na ovim renderinzima (sa sajta Autogespot.com).

 (Dalje)

Nakon predstavljanja nove generacije BMW-a serije 5 u sedan verziji, uskoro će svetlost dana ugledati i njegova Touring, odnosno karavan varijanta, čije najnovije špijunske slike objavljuje holandski Autoweek.nl

 (Dalje)

Sledeća generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu naredne godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali slike skoro nemaskiranog test vozila su se već našle na internetu.

 (Dalje)

Kineski Dongfeng priprema novi SUV model Fengshen za domaće tržište, a njegov najverovatniji izgled vidite na ovom crtežu.

 (Dalje)