home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Prvi čovek Fiata Sergio Marchionne, koji upravlja Chryslerom (od početka godine Fiat ima 25% učešća u Chrysleru), nedavno je potvrdio dolazak Maseratijevog SUV modela, a nemački Autobild sada piše da novi italijanski SUV na tržište stiže 2013. godine.

 (Dalje)Informacija da Renault planira da u svoju ponudu ubaci i manji crossover (kodne oznake X87) koji bi se bazirao na Nissanu Juke i koji bi takođe koristio i brojne komponente Qashqaija, objavljena je krajem prošle godine, a u međuvremenu je objavljeno i nekoliko novih rendera.

 (Dalje)

Sajt gmotors.co.uk je objavio nekoliko špijunskih slika jednog nemaskiranog primerka obnovljenog Hyundaijevog sedana Genesis, modelske godine 2012.

 (Dalje)

BYD 3A

29 Jan 2011 - 17:05 Top secret Link

Kineski BYD (Build Your Dreams) priprema novi kompaktni model koji će zameniti već prilično ostareli BYD F3.

 (Dalje)

Novi Toyotin SUV model

29 Jan 2011 - 09:30 Top secret Link

Toyota priprema novi SUV model (manji od aktuelnog RAV4) koji bi na japanskom tržištu trebalo da se pojavi sredinom sledeće godine.

 (Dalje)

BMW M3 Touring?

27 Jan 2011 - 19:42 Top secret Link

Dok se čeka na promociju potpuno nove "trojke", BMW po poslednjim glasinama navodno razmišlja da aktuelni M3 kupcima ponudi i u karavanskoj Touring varijanti.

 (Dalje)

Smart ForTwo+2

27 Jan 2011 - 18:58 Top secret Link

Britanski magazin AutoExpress je objavio jednu špijunsku sliku koja prikazuje model (u razmeri 1:4) buduće generacije Smarta ForTwo, i to u njegovoj verziji sa dužim međuosovinskim rastojanjem, sa četiri vrata i sa četiri sedišta.

 (Dalje)

Geely Emgrand EV8

26 Jan 2011 - 21:45 Top secret Link

Kineski Geely će tokom ove godine na domaćem tržištu startovati sa prodajom novog MPV-a Emgrand EV8, koji je u formi prototipa predstavljen javnosti na Salonu automobila u Šangaju 2009. godine.

 (Dalje)

Sem postojeće BMW-ove "petice" Gran Turismo i najave da će i sledeća serija 3 biti dostupna u GT izdanju, ponovo stižu vesti i o seriji 1 GT.

 (Dalje)

Jinbei SUV

26 Jan 2011 - 01:00 Top secret Link

Kineski Jinbei (deo Brilliance Automotive) je više poznat po svojim MPV vozila, a uskoro će kupcima u najmnogoljudnijoj zemlji sveta ponuditi i novi SUV model.

 (Dalje)

Sajt gmotors.co.uk je objavio set slika prototipa budućeg Peugeota 508 SW sa povišenim klirensom i pogonom na sva četiri točka koji će se najverovatnije zvati 508 SW Allroad ili Outdoor.

 (Dalje)

Opel je na poslednjem Salonu automobila u Parizu posetiocima pokazao više novih automobila, uključujući i koncept GTC Paris (dužine 446 cm) koji je u stvari najavio buduću Astru GTC, odnosno trovratnu verziju nove Astre.

 (Dalje)

Iz Volkswagena je krajem oktobra prošle godine stigla potvrda da će proizvodnja novog Golfa Cabrio početi tokom 2011. godine, i to u fabrici u Osnabrucku.

 (Dalje)

Posle predstavljanja novog Audija A6 na tek završenom Salonu automobila u Detroitu, pažnja fanova nemačke fabrike se okreće budućoj najjačoj verziji ovog modela – Audiju RS6.

 (Dalje)

Nemački proizvođač sportskih automobila Gumpert je kratkim saopštenjem za medije najavio da će početkom marta na Salonu automobila u Ženevi predstaviti novi supersportski model Tornante.

 (Dalje)