home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iako se Chery QQ pojavio 2003. godine (i od tada praktično nije doživeo promene), ovaj mališan je i dalje veoma popularan u Kini.

 (Dalje)



Seriji špijunskih snimaka maskiranih prototipova se pridružila i jedna teaser slika nove generacije Chryslerovog modela 300C (modelske godine 2011), čija se pojavljivanje na tržištu očekuje do kraja ove godine.

 (Dalje)

Nova generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu ove godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), mada će nemačka fabrika prve zvanične fotografije objaviti tokom naredne nedelje.

 (Dalje)

Vest da Fiat priprema i sportsku Abarth verziju prošle godine promovisanog Fiata 500C kabrio nije neko iznenađenje, već očekivani sled događaja.

 (Dalje)

Trenutno se u Citroenovoj ponudi nalazi samo jedan DS model (i to DS3, premijerno predstavljen na prošlogodišnjem Salonu u Frankfurtu), ali će se DS porodica proširiti sa još nekoliko zanimljivih automobila.

 (Dalje)


Volkswagenova Jetta II je u Kini predstavljena 1991. godine (kada se taj model u Evropi pripremao za kraj svoje karijere, a početkom 1992. ga je nasledio VW Vento), ali ovaj automobil u najmnogoljudnijoj zemlji sveta još nije zreo za penziju (doterivanja je ovaj model inače doživeo i 2000. i 2004. godine).

 (Dalje)

Italijanska kompanija Carrozzeria Touring Superleggera (poznata i po Maseratiju Quattroporte Bellagio iz 2008. godine) je jednim teaser crtežom najavila svoju svetsku premijeru za predstojeći Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Stiže Kia K5

9 Feb 2010 - 00:42 Top secret Link

Nakon predstavljanja modela K7 (tako će se zvati u Južnoj Koreji, a na drugim tržištima Cadenza), Kia radi na još luksuznijem modelu K9, a u drugoj polovini ove godine Korejcima će na raspolaganju biti i nešto manja limuzina K5, naslednik sadašnje Optime/Magentisa.

 (Dalje)

Obnovljena verzija Porschea 911 (serije 997) je predstavljena na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, a sledećeg meseca na Salonu u Ženevi bi trebalo da se pojavi i njegova još jača Turbo S varijanta.

 (Dalje)

Po poslednjim (nazvaničnim) vestima, fabrika u Toljatiju priprema novu generaciju malog gradskog modela Oka koji bi, ako se informacije pokažu tačnima, svetlost dana trebalo da ugleda već sledeće godine.

 (Dalje)

Sportska verzija novog Citroena DS3 će svoju zvaničnu premijeru imati početkom marta i to na Salonu automobila u Ženevi, mada je francuska fabrika ovaj model odabranom krugu ljudi nedavno već pokazala na zatvorenoj prezentaciji.

 (Dalje)

Lovci na automobilske novitete su ovih dana uspeli da uhvate i primerak blago doterane Škode Fabije (ovde u proterenskoj Scout varijanti), koja se u odnosu na dosadašnju verziju razlikuje tek po nekoliko izmenjenih detalja.
 (Dalje)

U Fordu navodno rade na još snažnijoj verziji Focusa RS (ima 2,5 litarski turbo motor sa 305KS) koji bi još ove godine bio napravljen u ekskluzivnoj seriji od samo 500 komada i sa motorom od 350 konja.

 (Dalje)

BMW će naredni Salon automobila u Ženevi (početkom marta) iskoristiti za promociju blago restilizovanog SAV modela X5, koji će takođe dobiti i osveženu paletu pogonskih agregata.

 (Dalje)

Na internet su dospeli (navodno) zvanični crteži naslednika Dodge Duranga, modelske godine 2012., koji bi po nekim izvorima međutim mogao da ponese ime Magnum.

 (Dalje)