home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mada zvanično Audi R8 na elektropogon nije u planu, po poslednjim vestima, takav R8 će se, pored R8 Spidera, ipak pojaviti na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (17. – 27. septembar).

 (Dalje)Sajt Worldcarfans.com je objavio set novih špijunskih slika karavanske verzije Škode Superb, čija premijera se očekuje u septembru ove godine, i to na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Ovo je teaser fotografija novog Nissanovog elektroautomobila, koji će se u prodaji naći već 2010. godine (u Japanu i Americi), odnosno godinu dana kasnije u Evropi.

 (Dalje)

Kia Motors je objavio prve zvanične renderinge svog budućeg premium sedana, koji se za sada krije pod kodnim nazivom "VG".

 (Dalje)

Tačno četiri godine posle svoje premijere, Fiat Grande Punto će doživeti prvo veće zatezanje bora (premijera u septembru, na Salonu u Frankfurtu), a ovo su do sada najbolje špijunske fotografije tog modela.

 (Dalje)

Nedavno su se, zajedno sa jednom teaser slikom, pojavile i informacije da će Bugatti na septembarskom Salonu automobila u Frankfurtu izložiti i super sedan nazvan Bordeaux, ali, prema poslednjim vestima, od prezenatcije tog Bugattija sa četvora vrata u Frankfurtu ipak neće biti ništa.

 (Dalje)

Chevrolet Agile

28 Jul 2009 - 00:28 Top secret Link

General Motors je objavio prve zvanične crteže novog Chevroleta Agile, malog gradskog automobila koji će za potrebe tržišta Latinske Amerike proizvoditi u Argentini, dok će u SAD-u konkurisati novoj Fordovoj Fiesti.  

 (Dalje)

Uhvaćen BMW X6 Hybrid

27 Jul 2009 - 14:59 Top secret Link

BMW je još na Salonu automobila u Frankfurtu 2007. godine izložio i koncept hibridne verzije svog SAV modela X6 (nazvan X6 ActiveHybrid Concept), čija se serijska varijanta očekuje još tokom ove godine.

 (Dalje)

Vraća se Ford Puma?

25 Jul 2009 - 18:26 Top secret Link

Sem što se navodno bave oživljavanjam legendarnog Caprija, u Fordu, po pisanju britanskog AutoExpressa, planiraju da na tržište ponovo lansiraju mali sportski kupe Puma (originalna verzija je predstavljena 1997. godine), u stvari kupe varijantu nove Fieste.

 (Dalje)

Kako bi na adekvatan način odgovorila na buduću hibridnu Hondu CR-Z, Toyota navodno priprema i Prius u Coupe varijanti.

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, Lexus će na ovogodišnjem Salonu automobila u Tokiju održati i svetsku premijeru kompaktnog hatchback modela sa petora vrata, zamišljenog kao konkurenta BMW-u serije 1 i Audiju A3. 

 (Dalje)

Mada je proteklih dana veću pažnju izazvala nezvanična informacija da će Dacia svoj prvi SUV model možda nazvati Kanjara, na internetu su se istovremeno pojavili i ovi špijunski snimci potpuno nemaskiranog Sandera u karavan varijanti.

 (Dalje)

Mada su u Peugeotu želeli da serijska verzija njihovog kupea RC Z ostane tajna sve do zvanične premijere na septembarskom IAA Salonu automobila u Frankfurtu (pa su nedavno objavili i nekoliko teaser slika pojedinih delova tog modela), na internet je opet dospeo novi set špijunskih slika potpuno nemaskiranog RC Z.

 (Dalje)

Ako vam već nisu dosadile, evo još jedne špijunske fotografije nove, karavanske verzije Škode Superb, čija premijera se očekuje u septembru ove godine, i to na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Prema različitim izvorima, u BMW-u razmatraju da na bazi budućeg modela Mini Speedster naprave i njegovu kupe varijantu, nazvanu Broadspeed (oba bi trebalo da se pojave na tržištu do 2011. godine).

 (Dalje)