home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Priče o planovima Volkswagena o proširenju porodice novog Pola snažnijim R modelom nisu novost, ali britanski Autocar sada objavljuje neke nove detalje.

 (Dalje)Američki proizvođač sportskih automobila Panoz je pripremio novi model Abruzzi Spirit of Le Mans, koji će zvaničnu premijeru doživeti u junu ove godine, na 24 sata Le Mana.

 (Dalje)

Porsche 911 GT2 RS

4 Maj 2010 - 11:24 Top secret Link

911 GT2 RS će se u prodaji naći u septembru ove godine, ali je jedna slika sa promocije za dilere nemačke marke ipak dospela u javnost (slučajno ili ne, ostaje da se vidi...). 

 (Dalje)

Naslednici aktuelnih gradskih mališana Peugeot 107 / Citroen C1 / Toyota Aygo (čija proizvodnja se odvija u fabrici u Češkoj) se očekuju za nekoliko godina, a evo kako bi mogao da izgleda jedan od njih - budući Peugeot 108.

 (Dalje)

Premijera druge generacije BMW-ovog SAV modela X3 je sve bliže, a sve je više i špijunskih slika sve manje maskiranih test vozila, ali i renderinga njegovog mogućeg izgleda.

 (Dalje)

SUV model Tiggo kineske kompanije Chery (koja je od 1. marta prisutna i na tržištu Srbije) će uskoro doživeti redizajn.

 (Dalje)

Novi Bentley Mulsanne je prvo predstavljen na prošlogodišnjem izdanju događaja Pebble Beach Concours d’Elegance u Kaliforniji (nešto kasnije su ga videli i posetioci Salona automobila u Frankfurtu), a sada se ponovo govori o njegovoj otvorenoj, kabriolet verziji sa klasičnim platnenim krovom.  

 (Dalje)

Novi Jeep Grand Cherokee će po poslednjim vestima izgleda ipak dobiti i sportsku SRT8 varijantu, iako je pre nekoliko meseci bilo reči da je Chrysler odlučio da otkaže ceo projekat.

 (Dalje)

Ponovo o Audiju RS3

29 Apr 2010 - 08:39 Top secret Link

Da u Audiju razmišljaju da u model A3 ugrade petocilindrični turbo motor iz modela TT RS i naprave RS3 i nije neka novost.

 (Dalje)

Jedan od prvih Saabovih noviteta koji će ugledati svetlost dana biće karavanski 9-5 SportCombi nove generacije, koji će po nedavnim vestima premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi, marta 2011. godine.

 (Dalje)

Uhvaćen Murray T25

26 Apr 2010 - 18:30 Top secret Link

Britanski Autocar objavljuje nekoliko slika malog gradskog automobila Gordona Murraya, koji kaže da bi T25 mogao da se nađe u proizvodnji za dve godine.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je krajem marta objavio prvu zvaničnu skicu svog novog manjeg sedana koji će se proizvoditi u Rusiji (u fabrici u Kalugi), a u međuvremenu su saopšteni konkretniji detalji, uz objavljivanje još nekoliko novih crteža.

 (Dalje)

Kineski Huatai će posetiocima ovogodišnjeg Salona automobila u Pekingu, osim svoje luksuzne limuzine B11, prikazati i novi SUV model B35.

 (Dalje)

Hyundai nastavlja da obnovlja svoju gamu, pa posle novog Tucsona (u Evropi ix35) i Sonate, stiže i nova generaciju Accenta, čija će oficijelna svetska promocija, bar po poslednjim vestima, biti održana još ove nedelje na Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)