home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Salon automobila u Pekingu počinje već za nekoliko dana, a kineski BAW najavljuje nekoliko premijera, među kojima pažnju Evropljana privlači njihova verzija starog Saaba 9-5, nazvana BAW C71.

 (Dalje)Kineski Zotye International nam je poznat od ranije po tome što je za kupce najmnogoljudnije zemlje sveta krajem 2008. pripremio model Zotye Mutiplan, odnosno automobil koji mi znamo kao Fiat Multiplu.  

 (Dalje)

Po pisanju američkih sajtova, Fiat će ponudu modela 500 obogatiti i produženom verzijom sa četiri vrata, koja će se prodavati i u Evropi i u Americi.

 (Dalje)

Zajedno sa restilizovanim standardnim verzijama 308-ice, Peugeot će ove jeseni na domaćem terenu Salona automobila u Parizu predstaviti i sportski 308 GTI.

 (Dalje)

Chevrolet Volt MPV

17 Apr 2010 - 00:25 Top secret Link

U General Motorsu rade i na MPV modelu koji će koristiti pogonski sistem već dugo najavljivanog Chevrolet Volta.

 (Dalje)

Zvanična premijera novog Fiata Uno će u Brazilu biti održana od 4. do 6. maja, ali njegov izgled i osnovni podaci već neko vreme nisu nikakva tajna. 

 (Dalje)

Hyundai Equus Coupe?

16 Apr 2010 - 09:04 Top secret Link

Hyundai sa luksuznim modelom Equus na američkom tržištu cilja na konkurenciju kao što su Lexus LS i Mercedes S, ali se čuju i vesti o njegovoj Coupe varijanti.

 (Dalje)

Nemački AutoBild je objavio nekoliko novih impresija mogućeg izgleda nove generacije Volkswagenovog Passata, koji će premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Kineski Zotye International nam je poznat od ranije po tome što je za kupce najmnogoljudnije zemlje sveta krajem 2008. pripremio model Zotye Mutiplan, odnosno automobil koji mi znamo kao Fiat Multiplu.  

 (Dalje)

Sem postojeće BMW-ove "petice" Gran Turismo i najave da će sledeća serija 3 biti dostupna i u GT izdanju, stižu vesti i o seriji 1 GT.

 (Dalje)

Holding Yarovit i grupa Onyx (sa 49%, odnosno 51% učešća) razvijaju ruski hibridni automobil sa pristupačnom cenom, koji će se u obliku koncepta pojaviti još u decembru ove godine.

 (Dalje)

Sportska Astra GSi će svetlost dana zvanično ugledati na sledećem Salonu automobila u Parizu, gde bi premijeru trebalo da ima i karavanska Astra Sports Tourer.

 (Dalje)

Zvanična premijera novog Fiata Uno će u Brazilu biti održana u prvoj polovini maja, a dok se to ne desi, evo nekoliko najnovijih špijunskih slika.

 (Dalje)

Pored sedana C30 i manjeg Hovera M1, kineski Great Wall će na Salonu automobila u Pekingu (počinje 25. aprila) publici prikazati još jedan novitet iz serije svojih SUV modela koje ova kineska kompanija planira u bližoj budućnosti.

 (Dalje)

Kineski Lifan se priprema za lansiranje nekoliko noviteta na Salonu automobila u Pekingu, koji počinje 25. aprila.

 (Dalje)