home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanski Best Car magazin je još pre nekoliko meseci najavio da će Lexus na jesenjem Salonu automobila u Tokiju promovisati i sportskiju verziju limuzine LS460 (sa imenom LS460 "version SZ"), a zahvaljujući procureloj japanskoj brošuri, ta vest je sada i potvrđena.

 (Dalje)Škoda je danas, nakon serije dobrih špijunskih fotografija, konačna objavila i nekoliko teaser slika nove, karavanske verzije modela Superb, čija premijera će biti održana sledećeg meseca na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Kako bi na adekvatan način odgovorila na buduću hibridnu Hondu CR-Z, Toyota priprema i Prius u Coupe varijanti.

 (Dalje)

Izgleda da još nije kraj novostima iz korejske Kije. Ovo su navodno prve slike evropske verzije modela Forte Koup, koji je inače svetlost dana prvo ugledao na ovogodišnjem Salonu automobila u Njujorku.

 (Dalje)

Ovo su do sada najbolje špijunske slike naslednika dosadašnje Hyundai Sonate (po novoj Hyundaijevoj formuli označavanja poneće ime Hyundai i40), modelske godine 2010, koji bi trebalo da premijeru doživi ove jeseni.

 (Dalje)

Ponovo su oživele nedavne priče da bi Lamborghini Reventon Roadster trebalo da doživi svoju globalnu premijeru na septembarskom Salonu automobila u Frankfurtu, tačno dve godine posle promocije "standardnog" Reventona (koji je takođe svetlost dana prvo ugledao u Frankfurtu).

 (Dalje)

Mini Broadspeed Coupe

18 Avg 2009 - 09:26 Top secret Link

O tome da BMW razmatra da na bazi budućeg modela Mini Speedster napravi i njegovu kupe varijantu, nazvanu Broadspeed, već se govorilo, a u međuvremenu su postali dostupni neki novi detalji i ovaj novi rendering. 

 (Dalje)

Nedavna nezvanična informacija je sada dobila i zvaničnu potvrdu. Lexus će naime 15. septembra na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu izložiti i studiju kompaktnog premium hatchback modela sa petora vrata, zamišljenog kao konkurenta BMW-u serije 1 i Audiju A3. 

 (Dalje)

Dugo očekivani supersportski model japanskog Lexusa, koji treba da se pojavi na ovogodišnjem Salonu automobila u Tokiju, po poslednjim vestima neće poneti ime LF-a, kako je to do sada najavljivano, već LF-L.

 (Dalje)

Do sada smo viđali samo brojne nezvanične crteže i špijunske fotografije maskiranih prototipova budućeg Fiata Topolino (takozvani model "A" klase koji bi trebalo da se proizvodi u Kragujevcu), a sada holandski sajt Autoweek.nl objavljuje ove slike za koje tvrdi da se na njima nalazi taj najmanji i, pre svega, pristupačni Fiat.

 (Dalje)

Mada je po nedavnim informacijama sudbina Alfinog 8C GTA modela (Gran Turismo Alleggerita) i dalje neizvesna, britanski magazin AutoExpress piše da će se ovaj sportista ipak pojaviti tokom sledeće godine, i to po ceni od oko 200.000 funti.

 (Dalje)

Na internet je procurela japanska brošura doterane Toyote Land Cruiser Prado (u Americi kao Lexus GX), modelske godine 2010., koja je izgledom približena novijim modelima japanskog giganta.

 (Dalje)

Iz General Motorsa je najavljeno da će do kraja 2011. godine na tržište lansirati 25 novih modela, a od toga će 10 stići iz njihove luksuzne divizije Cadillac.

 (Dalje)

Kako se približava njegova zvanična promocija (septembarski Salon automobila u Frankfurtu), sve je više špijunskih fotografija nemaskiranog Hyundaija iX35, naslednika kompaktnog SUV modela Tucson.

 (Dalje)

Nakon prvih zvaničnih teaser slika, iz Peugeota je stigao i ovaj teaser video, koji prikazuje delove njihovog novog kupea RCZ, najavljenog za ovogodišnji Salon automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)