home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ferrari će još tokom ove godine predstaviti novu verziju sadašnjeg 599 – model 599 GTO (Gran Turismo Omologato).

 (Dalje)Zahvaljujući uvek spremnim lovcima na auto novitete u prilici smo da pre promocije vidimo skraćeni Renault Logan u hatchback verziji namenjen, bar za sada, samo indijskom tržištu.

 (Dalje)

Novi BMW M5 Touring

22 Mar 2010 - 17:12 Top secret Link

Dok čekamo da BMW početkom aprila na AMI (Auto Mobil International) Salonu automobila u nemačkom Lajpcigu i zvanično predstavi novu seriju 5 u Touring, odnosno karavan varijanti (fabričke oznake F11), evo kako bi mogla da izgleda i moguća M verzija.

 (Dalje)

Volkswagenov Amarok, koji prvo startuje na tržištu Južne Amerike (u Evropi u drugoj polovini ove godine), po nezvaničnim informacijama bi mogao da dobije i brata sa znakom japanskog Suzukija.

 (Dalje)

Dolazi i Volvo XC30

19 Mar 2010 - 16:02 Top secret Link

Ako se poslednje informacije pokažu tačnima, švedski Volvo (koji bi ove godine trebalo da pređe u ruke kineske kompanije Geely) priprema novog pripadnika svoje XC porodice.

 (Dalje)

Ruski sajtovi su objavili nove slike Lade koja treba da zameni seriju Samara i klasične modele ove ruske kompanije, a premijera se po nekim infirmacijama očekuje u avgustu, na Salonu automobila u Moskvi.

 (Dalje)

Coupe i Cabrio verzije aktuelnog BMW-a serije 3 su nedavno obnovljeni, dok se potpuno nova generacija "trojke" (fabričke oznake F30) očekuje za dve godine.

 (Dalje)

Prema pisanju sajta Autoten.com, najjeftiniji automobil na svetu, Tata Nano (u Indiji je već poručeno više od 200.000 komada), dobiće i konkurenta iz Toyote.

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance Engineering već nekoliko godina najavljuje svoj novi superautomobil Venom GT, ali je nedavno njegova svetska premijera (zakazana za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi) opet odložena.

 (Dalje)

Kineski Haima M2 Sport

14 Mar 2010 - 15:54 Top secret Link

Osnovni Haima M2 veoma podseća na aktuelnu Mazdu2 (ali je od nje veći), a u kineskoj fabrici su u želji da privuku nove kupce pripremili i atraktivniju sport varijantu.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, blago doterana verzija luksuznog Maybacha imaće premijeru sledećeg meseca na Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Vesti u vezi proširenja porodice Porscheovog modela Panamera, i to kabriolet verzijom uopšte nisu neka novost, ali kao da se ponavljaju u pravilnim vremenskim intervalima. 

 (Dalje)

Na internet su procureli navodno zvanični crteži nove Chevroletove limuzine, ali u ovom trenutku nema potvrde o kom se modelu zapravo radi.

 (Dalje)

Prema pisanju britanskog AutoExpressa, treća generacija Fordovog Focusa (evropsku premijeru ima na ovogodišnjem Salonu u Ženevi) dobiće i sportsku ST varijantu.

 (Dalje)