home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako piše francuski Automobile Magazine, Volkswagen navodno trenutno radi i na novoj CC varijanti budućeg Golfa VII (planiranog za 2012. godinu).

 (Dalje)Posle nedavne vesti da se novi Mercedes E klase kabriolet neće premijerno pojaviti na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, već početkom naredne godine (na Salonu u Detroitu ili Ženevi), ovaj kabriolet sa sklopivim platnenim krovom (krov se otvara/zatvara za oko 20 sekundi) je ponovo uhvaćen, ali sada potpuno nemaskiran.

 (Dalje)

Kako se približava vreme zvanične promocije (što u J. Koreji najverovatnije znači još tokom ovog meseca), sve je više novih fotografija nove Hyundai Sonate (u Evropi će ipak poneti novo ime i40), modelske godine 2010.

 (Dalje)

Prema poslednjim (nezvaničnim) vestima, Seat će na sledećem Salonu automobila u Ženevi (mart 2010.), bar u formi koncept vozila, predstaviti i naslednika svog nekadašnjeg najmanjeg modela Arosa.

 (Dalje)

Nakon četiri godine provedene na tržištu, Fiatov Grande Punto će na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu biti predstavljen u osveženom izdanju.

 (Dalje)

Pre neki dan smo videli novi Minijev Coupe Concept koji će publika moći da upozna na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu, međutim, u tom nemačkom gradu Mini će izložiti i novu Roadster verziju, čija prva zvanična skica je nekako dospela u javnost pre vremena.

 (Dalje)

Japanski Best Car magazin je još pre nekoliko meseci najavio da će Lexus na jesenjem Salonu automobila u Tokiju promovisati i sportskiju verziju limuzine LS460 (sa imenom LS460 "version SZ"), a zahvaljujući procureloj japanskoj brošuri, ta vest je sada i potvrđena.

 (Dalje)

Škoda je danas, nakon serije dobrih špijunskih fotografija, konačna objavila i nekoliko teaser slika nove, karavanske verzije modela Superb, čija premijera će biti održana sledećeg meseca na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Kako bi na adekvatan način odgovorila na buduću hibridnu Hondu CR-Z, Toyota priprema i Prius u Coupe varijanti.

 (Dalje)

Izgleda da još nije kraj novostima iz korejske Kije. Ovo su navodno prve slike evropske verzije modela Forte Koup, koji je inače svetlost dana prvo ugledao na ovogodišnjem Salonu automobila u Njujorku.

 (Dalje)

Ovo su do sada najbolje špijunske slike naslednika dosadašnje Hyundai Sonate (po novoj Hyundaijevoj formuli označavanja poneće ime Hyundai i40), modelske godine 2010, koji bi trebalo da premijeru doživi ove jeseni.

 (Dalje)

Ponovo su oživele nedavne priče da bi Lamborghini Reventon Roadster trebalo da doživi svoju globalnu premijeru na septembarskom Salonu automobila u Frankfurtu, tačno dve godine posle promocije "standardnog" Reventona (koji je takođe svetlost dana prvo ugledao u Frankfurtu).

 (Dalje)

Mini Broadspeed Coupe

18 Avg 2009 - 09:26 Top secret Link

O tome da BMW razmatra da na bazi budućeg modela Mini Speedster napravi i njegovu kupe varijantu, nazvanu Broadspeed, već se govorilo, a u međuvremenu su postali dostupni neki novi detalji i ovaj novi rendering. 

 (Dalje)

Nedavna nezvanična informacija je sada dobila i zvaničnu potvrdu. Lexus će naime 15. septembra na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu izložiti i studiju kompaktnog premium hatchback modela sa petora vrata, zamišljenog kao konkurenta BMW-u serije 1 i Audiju A3. 

 (Dalje)

Dugo očekivani supersportski model japanskog Lexusa, koji treba da se pojavi na ovogodišnjem Salonu automobila u Tokiju, po poslednjim vestima neće poneti ime LF-a, kako je to do sada najavljivano, već LF-L.

 (Dalje)