home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem Giulie sedan i SW, tokom 2012. godine će se pojaviti i Alfin SUV model, napravljen na bazi novog Jeepa koji će zameniti sadašnje modele Compass i Patriot.

 (Dalje)Aktuelna generacija Suzukijevog Swifta je poznata još od Salona automobila u Parizu 2004. godine, dok se dolazak novog očekuje veoma brzo.

 (Dalje)

Kineski Riich Z5

7 Jun 2010 - 09:19 Top secret Link

Ovaj kupe iz Kine je nazvan Riich Z5, a pokreće ga 2.0 Turbo motor sa 125kW/170KS.

 (Dalje)

Ako je verovati glasinama, Nissan priprema radikalne promene za popularni "Z" čiju bi narednu generaciju trebalo da pokreću Mercedesovi motori.

 (Dalje)

Još jedan model Volkswagena je prošao kroz redovno zatezanje bora, a to je SpaceFox (to ime nosi u Brazilu), predstavljen u aprilu 2006. godine.

 (Dalje)

Tokom 2013. godine Fiat će na tržište izbaciti "New C-Hatchback i SW" (zamena za Bravo), novi "Citycar", kao i naslednika Grande Punta i Punta Evo.

 (Dalje)

Seriji nedavnih špijunskih fotografija Opelovih noviteta (Astra GSi, Astra Sports Tourer i Astra Sport Coupe) treba dodati i ove dve slike buduće, treće generacije MPV modela Zafira.

 (Dalje)

Sledeća generacija Picanta bi trebalo da ima premijeru u martu naredne godine na Salonu automobila u Ženevi, a i ovaj najmanji model u ponudi korejske fabrike odlikovaće novi vizuelni identitet za koji je zaslužan dizajner Peter Schreyer.

 (Dalje)

Hyundai HB

3 Jun 2010 - 09:00 Top secret Link

HB je budući manji Hyundaijev automobil namenjen tržištima Južne Amerike, a proizvodiće se u Piracicaba - Sao Paolo fabrici u Brazilu.

 (Dalje)

Po poslednjim informacijama, naredno izdanje Salona automobila u Ženevi (mart 2011.) će biti i mesto predstavljanja još jednog Škodinog Scout modela – Superba Scout.

 (Dalje)

Iako je po ranijim planovima serijska verzija Ssangyong koncepta C200 (predstavljen u aprilu 2009. na Salona u Seulu) trebalo već da se pojavi, to će se najverovatnije desiti krajem septembra, na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Prilikom nedavnog predstavljanja Fiatovog petogodišnjeg plana najavljeno je da će tokom 2013. godine na tržište stići naslednik Punta Evo, "New C-Hatchback i SW" (zamena za Bravo), ali i novi "Citycar" (Topolino?).

 (Dalje)

Porodica nove Astre će se uskoro proširiti sa nekoliko novih članova, a jedan od njih je i Astra Sport Coupe, odnosno trovratna verzija ovog Opelovog modela.

 (Dalje)

Posle GSi verzije i trovratne Astre Sport Coupe, lovci na automobilske novitete su nedavno uspeli da uhvate i buduću Astru Sports Tourer (odnosno karavansku varijantu nove Opel Astre), a sada se pojavila i jedna, bar tako izgleda, zvanična fotografija procurela sa Opelove zatvorene prezentacije. 

 (Dalje)

Kineski Roewe će kupcima uskoro ponuditi SUV model koji u osnovi međutim nije ništa drugo nego već poznati Ssangyong Kyron, mada sa izmenjenim prednjim i zadnjim delom (prednji gril, svetla, branici).

 (Dalje)