home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jeep Compass je nedavno dobio Daimlerov 2,2 litarski turbo-dizel Euro 5 motor koji nudi bolje performanse od 2,0 litarskog agregata koji zamenjuje, ali u pripremi je i redizajn ovog modela.

 (Dalje)Naslednici aktuelnih gradskih mališana Peugeot 107 / Citroen C1 / Toyota Aygo (čija proizvodnja se odvija u fabrici u Češkoj) se očekuju za nekoliko godina, a evo kako će izgledati jedan od njih, odnosno naslednik 107-ice za 2012. godinu.

 (Dalje)

Movand (Movilidad Eléctrica Andaluza) je za sledeću godinu najavio proizvodnju novog sportskog automobila sa elektropogonom koji će do 100 km/h ubrzavati za samo 2,34 sekunde.

 (Dalje)

Jeep Compass je nedavno dobio Daimlerov 2,2 litarski turbo-dizel Euro 5 motor koji nudi bolje performanse od 2,0 litarskog agregata koji zamenjuje, ali uskoro će se pojaviti i redizajnirana varijanta ovog modela.

 (Dalje)

Nakon modela Evoque (najmanji, najlakši i najekonomičniji Range Rover ikada), iz Range Rovera će navodno stići još manji model (trenutno poznat samo kao baby Evoque, a trebalo bi da konkuriše budućem Miniju Canyon koji će se bazirati na Countrymanu).

 (Dalje)

Nemački Opel će na predstojećem Salonu automobila u Bolonji (Bologna Motor Show, od 4. do 12. decembra 2010.) predstaviti restilizovane verzije modela Corsa i Antara.

 (Dalje)

Do sada poznat kao "Jota", novi Lamborghinijev sportista će premijeru imati u martu sledeće godine na Salonu u Ženevi, a sada je procurelo i njegovo, navodno, konačno ime - Aventador LP700-4 (ovo je naravno i dalje nezvanična informacija).

 (Dalje)

Nemački Opel će na predstojećem Salonu automobila u Bolonji (Bologna Motor Show, od 4. do 12. decembra 2010.) predstaviti restilizovane verzije modela Corsa i Antara.

 (Dalje)

Kineski Chery priprema novi SUV model koji će početkom sledeće godine biti lansiran pod njihovim brendom Riich.

 (Dalje)

Po nezvaničnim vestima iz Nemačke, Audi radi na novom modelu A9 koji bi trebalo da se pojavi tokom 2015. godine.

 (Dalje)

Iz Volkswagena je nedavno stigla vest da će proizvodnja novog Golfa Cabrio početi sledeće godine, i to u fabrici u Osnabrucku.

 (Dalje)

Kineski Geely planira da za potrebe kineskih vlasti napravi i produženu verziju modela Emgrand EC8.

 (Dalje)

Kao i budući Peugeot 108, i nova, druga generacija Citroena C1 (pojaviće se tokom 2012. godine) će poboljšanja u odnosu na sadašnju generaciju doneti pre svega na polju kvaliteta enterijera (uz nešto veću prostranost i zapreminu prtljažnika).

 (Dalje)

Renault je krajem prošlog meseca na Salonu automobila u Sao Paolu pokazao publici i novo koncept vozilo na bazi Sandera Stepway, za čiji razvoj je bila odgovorna brazilska filijala francuske fabrike.

 (Dalje)

Stiže Audi RS1?

10 Nov 2010 - 08:29 Top secret Link
audi rs1

Audi je na nedavnom Salonu automobila u Parizu predstavio trenutno najjaču verziju svog najmanjeg modela u ponudi – A1 1.4 TFSI (sa 185KS i prednjim pogonom), ali u planu je još jača varijanta, i to sa quattro pogonom.

 (Dalje)