home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Nakon novog modela K7 (tako će se zvati u Koreji, a na drugim tržištima Cadenza), Kia već najavljuje još luksuzniji automobil, kratko nazvan K9.

 (Dalje)Nekoliko meseci pre zvaničnog lansiranja na japanskom tržištu (u februaru 2010.), na internetu su se pre vremena pojavile prve slike serijske Honde CR-Z, skenirane iz zvanične japanske brošure.

 (Dalje)

Pojavile su se informacije da bi Jaguar paletu novog modela XJ mogao da proširi i sportskom R verzijom, čiji mogući izgled možete videti na ovim renderinzima (sa sajta Autogespot.com).

 (Dalje)

Nakon predstavljanja nove generacije BMW-a serije 5 u sedan verziji, uskoro će svetlost dana ugledati i njegova Touring, odnosno karavan varijanta, čije najnovije špijunske slike objavljuje holandski Autoweek.nl

 (Dalje)

Sledeća generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu naredne godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali slike skoro nemaskiranog test vozila su se već našle na internetu.

 (Dalje)

Kineski Dongfeng priprema novi SUV model Fengshen za domaće tržište, a njegov najverovatniji izgled vidite na ovom crtežu.

 (Dalje)

Buick compact sedan

4 Dec 2009 - 08:48 Top secret Link

Buick je potvrdio da radi na novom modelu, tačnije kompaktnom sedanu koji će najverovatnije biti napravljen na bazi novog Buicka Excelle za kinesko tržište (koji je u stvari nova Opel Astra sa značkom Buicka).

 (Dalje)

Priče o tome da u Renaultu pripremaju i jedan veći model za svoju rumunski marku Dacia, nisu nikakva novost. O tome se pričalo još prošle godine, a sada se time bavi i magazin Auto Plus, koji objavljuje i jedan rendering mogućeg izgleda tog automobila.

 (Dalje)

Alfa SUV model

3 Dec 2009 - 00:31 Top secret Link

Mada je, bar što se tiče Alfa Romea, pažnja automobilske javnosti trenutno usmerena pre svega na naslednika modela 147 (nazvan Giulietta), pažnju privlače i ove slike Alfinog SUV-a, koji izgleda kao neka serijska verzija koncepta Kamal sa ženevskog Salona automobila 2003. godine.

 (Dalje)

Iz Renault Samsung Motorsa (korejski deo Renault-Nissan alijanse) je stigao prvi zvaničan crtež naslednika njihove limuzine srednje klase SM5 (aktuelni model je na korejskom tržištu od 2005. godine), koji se u prodaji očekuje tokom sledeće godine.

 (Dalje)

Ako je suditi po poslednjim špijunskim slikama, Mini će paletu svojih dizel modela upotpuniti i najjačom Cooper S Diesel varijantom.

 (Dalje)

Italijanski Ferrari se nakon zvanične promocije modela 458 Italia okreće novim modelima, među kojima se nalazi i naslednik supersportskog Enza.

 (Dalje)

Dok čekamo na zvaničnu promociju nove serije 5, koja je najavljena za ponedeljak 23. novembar, na internetu su danas osvanule ove prve slike koje prikazuju prednji deo nestrpljivo očekivanog "Bavarca".

 (Dalje)

Mada se ovih dana više priča o novom Audiju A8 (čija premijera je zakazana za 30. novembar), u nemačkoj kompaniji rade i na serijskom A7, koji je inače u formi studije Sportback concept prikazan javnosti na ovogodišnjem Salonu automobila u Detroitu.

 (Dalje)