home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Sem što će biti laganija i manja od aktuelnog modela, buduća Mazda MX-5 će imati i manji motor.

 (Dalje)



Nova Opel Astra (predstavljena u septembru na Salonu u Frankfurtu) će u Kini imati premijeru krajem ovog meseca na Salonu automobila u gradu Guangzhou, ali će se u najmnogoljudnijoj zemlji sveta nuditi kao Buick Ying Lang i sa karakterističnim prednjim grilom za ovu američku marku.

 (Dalje)

Kao što je poznato, budući najmanji Audi A1 imaće svetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi sledeće godine, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

BMW je danas saopštio da će zvanične slike i detalje o svojoj novoj seriji 5 objaviti 23. novembra, a do tada evo jednog fabričkog teaser videa, koji najavljuje skori dolazak ovog modela.

 (Dalje)

Volkswagen Polo R

7 Nov 2009 - 14:20 Top secret Link

Planovi Volkswagena za proširenje palete pogonskih agregata novog Pola, sem GTI i GTD verzija, podrazumevaju i još snažniji R model, čime će biti proširena i njihova R porodica modela (nedavno su recimo predstavljeni Scirocco R i Golf R).

 (Dalje)

BMW serije 0

6 Nov 2009 - 15:46 Top secret Link

O tome da u BMW-u razmatraju i proizvodnju novog manjeg modela (verovatno kao serija 0) je nedavno već bilo reči, a time se sada bavi i britanski magazin AutoExpress (odakle je i ovaj rendering mogućeg izgleda budućeg najmanjeg Bavarca).

 (Dalje)

Danas najavljeni Porsche Boxster Spyder (zvaničnu premijeru će imati u decembru u Los Anđelesu) je samo početak prilično dugačkog niza novih modela koji se spremaju u nemačkoj kompaniji.

 (Dalje)

Kineski Guangzhou Auto (sarađuje sa Toyotom i Hondom, a pre nekoliko meseci je postigao i sporazum sa italijanskim Fiatom o osnivanju zajedničkog preduzeća za proizvodnju automobila i motora u Kini od 2011. godine) primprema novi kompaktni SUV model, čiji je jedan nemaskirani primerak ove nedelje uhvaćen blizu centra za istraživanje i razvoj ove kineske kompanije.

 (Dalje)

Prvo smo videli fabričke crteže, pa nekoliko dobrih renderinga iz auto magazina i raznih sajtova, a evo kako nova Nissanova Micra izgleda u stvarnosti.

 (Dalje)

Posle nekoliko dobrih špijunskih slika napravljenih u fabrici, Fiatov Doblo druge generacije je ovim novim fotografijama sada otkriven u potpunosti.

 (Dalje)

Nakon onih odličnih špijunskih slika od pre tri nedelje, holandski sajt Autoweek.nl objavljuje novi set top secret fotografija potpuno otkrivene Opelove Merive nove generacije, čija premiejra se inače očekuje u martu sledeće godine, na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Mada se Volkswagenov kompaktni SUV model Tiguan na tržištu nalazi tek nešto više od dve godine, Nemci su već pripremili njegovu redizajniranu verziju, koja će se u prodaji pojaviti tokom naredne godine.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) je današnjim kratkim press saopštenjem i ovim teaser crtežom najavio dolazak svog novog kompaktnog crossover modela, koji će istovremeno označiti i početak većeg fokusiranja japanske kompanije na ekološki podobnije automobile i crossovor vozila.

 (Dalje)

Dok se čeka na zvaničnu promociju, evo novih renderinga iz britanskog AutoExpressa koji prikazuju novu generaciju Nissanove Micre, čiji se dolazak na britansko tržište inače očekuje u drugoj polovini sledeće godine. 

 (Dalje)

Kada je objavio da će svoju novu fabriku u SAD-u izgraditi u mestu Chattanooga, Volkswagen je najavio da će od 2011. godine ta fabrika proizvoditi novi sedan srednje klase, namenjen pre svega tržištu Severne Amerike.

 (Dalje)