home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Vorsteiner Lamborghini Urus

Američki Vorsteiner je još ranije ponudio aero body pakete od ugljeničnih vlakana za Lamborghinijeve modele Aventador i Huracan, pa je moglo da se očekuje da će to isto uraditi i za SUV model Urus.

 (Dalje)Porsche 718 Boxster T

* Porsche 718 T serija je dostupna u Boxster i Cayman izdanju, a oba pokreće 2,0 litarski turbo benzinac sa 220 kW/300KS pri 6500 o/min. i 380 Nm pri 2150 o/min. (u paru sa 6-stepenim manuelnim ili opcionim PDK menjačem sa dvostrukim kvačilom)

 (Dalje)

Qiantu K50

Kineski Qiantu Motors udružio se sa kalifornijskom kompanijom Mullen Technologies kako bi 2020. počeo proizvodnju sportskog modela K50 na tlu Sjedinjenih Država.

 (Dalje)

Gymkhana 10

Hoonigan ekipa je objavila deseti nastavak popularne video franšize koju karakteriše pet gradova, pet automobila, i sva akcija koju očekujemo od ove ekipe.

 (Dalje)

Loeb

U četvrtak, 24. januara 2019. počeće čuveni reli NOVOG SVETSKOG ŠAMPIONATA, RELI MONTE KARLO broj 87.

 (Dalje)

Kočenje

Korišćenje papučica gasa i kočnice istovremeno se možda čini nerazumno, ali ovu tehniku često koriste trkači kako bi smanjili efekat premeštanja težišta vozila.

 (Dalje)

Volkswagen Passat

Aktuelna, osma generacija VW Passata je predstavljena krajem 2014. godine, a uskoro dolazi vreme za facelift.

 (Dalje)

Range Rover

Britanski proizvođač automobila Jaguar Land Rover se nalazi pred restrukturiranjem, koje bi moglo da znači ukidanje čak 5.000 radnih mesta, od ukupno 40.000, koliko ih je trenutno u toj kompaniji.

 (Dalje)

Tesla Šangaj

Tesla ubrzava izgradnju pogona u Šangaju pa bi on mogao da bude završen već u drugoj polovini 2019. godine, godinu dana pre originalnog plana.

 (Dalje)