home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Daihatsu Sigra

Astra Daihatsu Motor je indonežanska filijala japanske kompanije Daihatsu Motor koja proizvodi i MPV model Daihatsu Sigra. U ponudi je i njegov blizanac Toyota Calya, a oba su sada prošla kroz manje doterivanje.

 (Dalje)Porsche fabrika

Potražnja za novim automobilima u Evropi je pala u prvih osam ovogodišnjih meseci, budući da je slabljenje na vodećim zapadnoevropskim tržištima prevagnulo nad blagim rastom u zemljama 'nove' Evrope, uključujući Hrvatsku, pokazali su podaci udruženja proizvođača automobila ACEA.

 (Dalje)

VIDEO: Fiat Panda Trussardi

19 Sep 2019 - 08:30 Video Link
Fiat Panda Trussardi

* Panda Trussardi je nova specijalna edicija nastala u saradnji Fiata i italijanske modne kompanije Trussardi

 (Dalje)

VIDEO: Test 2019 Volvo S60

19 Sep 2019 - 08:00 Video Link


Hertz-Hendrick Camaro

Od sledećeg meseca će na pojedinim Hertz lokacijama na aerodromima u SAD-u (Atlanta, Dalas, Majami, Orlando, Hjuston, Los Anđeles, San Francisko...) moći da se iznajme specijalni 2020 Hertz-Hendrick Camaro ZL i Camaro SS, oba u crnoj boji i sa prepoznatljivim Hertz žutim trakama.

 (Dalje)

SCG 007

19 Sep 2019 - 06:30 Noviteti Link
SCG 007

Američka kompanija SCG (Scuderia Cameron Glickenhaus) je pokazala svoj novi trkački model koji će učestvovati i na trci 24 sata Le Mana.

 (Dalje)

Volkswagen Golf JGL

Ljubitelji automobilizma znaju da su se u pogonima fabrike TAS u Sarajevu proizvodile prve dve generacije VW Golfa u periodu od 1976. do 1992. godine.

 (Dalje)

Mustang GT500 Shelby

Najjeftiniji novi auto u Americi košta oko 12.000 dolara, a Ford će traku na Mustangu tek naplatiti nešto manje.

 (Dalje)

Električni Bugatti Baby II

Bugatti se povodom svog 100. rođendana vratio svojim korenima pa je napravio električni automobil namenjen deci.

 (Dalje)

Registracija

Vozač iz Uroševca rešio se obaveze da jednom godišnje registruje auto, i to do kraja života. Naime, službenici Centra za registraciju napravili su grešku, zbog koje mu je auto registrovan do 3500. godine!

 (Dalje)

Honda e

Japanski proizvođač ima velika očekivanja od malog gradskog automobila na struju koji je debitovao na ovogodišnjem frankfurtskom auto-salonu.

 (Dalje)