home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ssanygong Korando

Za sajam automobila u Ženevi je spremna i nova generacija Ssangyonga Korando, sa modernijim dizajnom koji je najavljen još prošle godine studijom e-SIV.

 (Dalje)Tanak Toyota

Subota na ŠVEDSKOM RELIJU 2019 je donela nova uzbudjenja i promene u plasmanu. Već na prvom od osam brzinaca, ispitu broj 9, Estonac OT TANAK je u „tojoti“ za 3.8 sekundi bio bolji od Finca TEMU SUNINENA, u „fordu“, pa je automatski preuzeo lidersku poziciju, uz prednost od 1.8 sekundi.

 (Dalje)

VIDEO: Test Audi A1 30 TFSI

16 Feb 2019 - 22:34 Video Link


Kia EV

Kia Motors Europe počinje s ‘Električnom misijom’ na najnaprednijim tržištima za električne automobile – na severu Evrope, a njen partner pri tom projektu je preduzeće World Shopper, koje se bavi istraživanjem automobilske djelatnosti.

 (Dalje)

Hyundai Kona

Korejski proizvođač predstaviće u aprilu na njujorškom auto-salonu krosover vozilo manje od SUV modela Kona (na slici).

 (Dalje)

Stratos

MAT, odnosno Manifattura Automobili Torino, zvanično najavljuje da će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti prve produkcijske verzije reinkarnisanog modela Stratos.

 (Dalje)

Vozač BMW-a

Vozač BMW-a iz Engleske kažnjen je sa tri meseca zatvora zato što je koristio spravu za ometanje kamera koje mere prekoračenje brzine.

 (Dalje)

Valentino Rosi

Odavno nam je stavio do znanja da su godine samo broj, a kako vreme odmiče daje nam sve više dokaza za tu tvrdnju. I baš danas, kada puni 40 godina pitamo se koje su njegove granice, pošto sve ukazuje da nema nameru da stane, barem ne dok se ne završi naredna sezona.

 (Dalje)

Inkas Cadillac Escalade Chairman Package

* Kao baza je poslužio Cadillac Escalade modelske godine 2019, a delo je kanadske firme Inkas, specijalizovane za blindirana vozila

 (Dalje)