home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Toyota avantura 2012.

22 Maj 2012 - 19:39 Vesti Link

Toyota je u Srbiji organizovala prvo druženje za ljubitelje terenskih vozila pod nazivom TOYOTA AVANTURA 2012.

 (Dalje)Preuzeto sa: Smedia.rs

Nekoliko ganc novih „fijata 500L“ „overilo“ auto-put u Beogradu. Reporter S media portala ovekovečio je njihov izlazak na ulicu.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, pod pritiskom kompanije "Dženeral motros" da prekine poslovanje sa gubicima, nemački "Opel" je doveo u neizvesnost budućnost fabrike u Bohumu.

 (Dalje)

Foto konkurs "Moj Fiat i ja" imao je veliko finale tokom Noći muzeja, kada je izložbu s najboljim radovima šira publika mogla da vidi u Fiat centru u Beogradu. Postavka ostaje do subote, 26. maja, pa svi koji žele da pogledaju fotografije iz užeg izbora imaju priliku da to učine u narednih nekoliko dana.

 (Dalje)

Toyota Motor Company (TMC) je saopštila da je do 30. aprila ove godine širom sveta prodala ukupno 4 miliona svojih automobila sa hibridnim pogonom (u ovaj broj su uključeni i Lexus hibridni modeli).

 (Dalje)

Kako piše FoNet, parking mesto, koje se nalazi u garaži na Menhetnu, košta šest puta više nego jedna porodična kuća u Sjedinjenim Američkim Državama.

 (Dalje)

Hyundai Motor Company kao zvanični automobilski sponzor predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu 2012. obezbedio je 366 svojih najboljih vozila za prevoz zvaničnika, gostiju i ostalih učesnika ovog velikog fudbalskog spektakla.

 (Dalje)

Kako piše Bimmerpost.com, predsednik BMW-a North America Ludwig Willisch je i zvanično potvrdio da će sledeća generacija BMW-a M3 (F80 / 82) imati redni šestocilindrični turbo motor a ne V6.

 (Dalje)

Uspešan start Peugeota 208

22 Maj 2012 - 00:11 Vesti Link

Peugeot 208 je samo mesec dana nakon predstavljanja u Francuskoj ostvario izuzetne rezultate u Evropi. 

 (Dalje)

Stiv Džobs planirao iCar

21 Maj 2012 - 21:47 Vesti Link

Izvršni direktor ”Apple” kompanije, Stiv Džobs, pre smrti planirao je konstruisanje iCar-a, obelodanio je član Upravnog odbora ove firme Miki Dreksler u govoru za ”Fast Company” konferenciju.

 (Dalje)

Porsche 911 Turbo koji je Bil Gejts (Bill Gates) kupio 1979. godine i vozio sve do devedesetih godina dvadesetog veka, našao se u ponudi jedne aukcijske kuće iz Austrije po početnoj ceni od 15.000 evra.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, Fijat i indijska Tata raskinuće ugovor star 6 godina koji je omogućavao italijanskoj kompaniji da prodaje kola u salonima indijskog konglomerata.

 (Dalje)

Asimo premijera u Sofiji

21 Maj 2012 - 16:42 Vesti Link

Najsavremeniji humanoidni robot Asimo je protekle nedelje po prvi put boravio u Sofiji gde je učestvovao na proslavi Bugarskog importera Honda vozila i motocikala.

 (Dalje)

Volkswagen je dobio četiri nagrade u online industriji za web sajt Buba za 21. vek i to za najbolji automobilski web sajt, najbolju navigaciju i strukturu, kao i za najbolji vizuelni dizajn i funkcije.

 (Dalje)

Najjeftiniji benzin na svetu je u Venecueli i košta 0,10 evra po litru. Benzin je najskuplji u Norveškoj, Finskoj i Italiji, a najjeftiniji u Venecueli, Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu i Egiptu.

 (Dalje)