home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volkswagen voli da promoviše "moć nemačkog inženjeringa", ali neki će možda malo razmisliti o ovome nakon što pogledaju fotografije u nastavku. One naime prikazuje konceptni Golf GTI.

 (Dalje)Foto: Autoblog.rsMožda će se neki muškarci namrštiti dok čitaju ovaj naslov, ali Margaret Dunning nezvanično se smatra osobom sa najdužim vozačkim stažom na svetu. Ova dama, koja je napunila 102 godine, naučila je da upravlja automobilom sa osam, a vozačku dozvolu stekla je sa dvanaest godina.

 (Dalje)

Proteklog vikenda na moskovskom aerodromu Tušino, vlasnici Subaru automobila postavili su novi svetski rekord tako što su poređali 1.251 vozilo i sačinili najveći znak na kome je pisalo “Subaru Team Russia”.

 (Dalje)


 (Dalje)

Nijedan sigurnosni sistem za automobil nije imun na vešte lopove, ali ekipa iz Arab Motorsa i Gold Rush Rellya možda je pronašla rešenje.

 (Dalje)

Baza je Toyota MR2 iz 1992. godine, motor je 2,0 litarski četvorocilindraš sa 165KS, cena iznosi 25.000 evra

 (Dalje)

Iako deluje kao nešto što bi Fred Kremenko vozio, u pitanju je moderni bicikl koji nema pedale i pruža jedinstvenu mogućnost da istovremeno i trčite i vozite se. Konstrukcija dvojice Nemaca, Toma Hembroka i Jurija Špetera, treba da omogući ekološki prevoz kroz gusto naseljena mesta.

 (Dalje)

Koliko god bili kvalitetni, automobili su skloni da otkažu poslušnost u najgorem trenutku. Zato postoji šlep služba.

 (Dalje)

Prema ceni od 70.000 evra neko bi mogao zaključiti da uz parking mesto u engleskom primorskom gradiću Sent Ivsu ide i video-nadzor, fizičko obezbeđenje, deluks prostor, pranje i poliranje kola na dnevnom nivou... A ono izgleda običnije, zapravo neuglednije od bilo koojeg slabo održavanog javnog parkinga.

 (Dalje)

Foto: Fun.24sata.rsJedan MINI Cooper S je kao artistička transparentna skulptura kompletno izrađen od povezanih eksera.

 (Dalje)

Volkswagenova “buba” je tokom svoje sedamdesetogodišnje istorije doživela sve moguće i nemoguće modifikacije. Ipak, ne sećamo se da je korišćena kao podvodno vozilo.


«Prethodni   1 2 3 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 124 125 126  Sledeći»