home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Parkiranje u velikim gradovima ponekad zaista zna da bude mučno, ali to nije opravdanje da se automobil ostavi na saobraćajnici i tako blokira saobraćaj. Tu lekciju naučio je i vozač ili vozačica ovog Audija A3.

 (Dalje)

Jedan mladić iz Velike Britanije pao je teorijski deo vozačkog ispita čak 92 puta! Do praktičnog dela, naravno, još nije došao, a za testiranje je do sada dao više od 3.000 funti.

 (Dalje)

Jedan nemački policajac iz mesta Harc vozio je policijsku patrolu 22 godine bez vozačke dozvole za upravljanje putničkim vozilom.

 (Dalje)


 (Dalje)

Preuzeto sa: Rts.rs

Incidenti voditelja čuvenog auto šoua „Top gir“ i dalje se nižu. Specijalno izdanje emisije snimljene u Indiji uznemirilo je zvaničnike te zemlje jer je u svet, umesto lepih predela za vožnju, poslata slika instalirane ve-ce daske na autu, uz poruku da svako ko dođe u Indiju obavezno dobije i dijareju.

 (Dalje)

Foto by Willem VerstratenPreuzeto sa: Blic.rs

Folksvagen je ponudio nekoliko specijalnih verzija svog najmanjeg modela "up", ali je zbog jednog naziva naišao na ozbiljnu prepreku u Velikoj Britanije.

 (Dalje)

*reklama lokalnog Audijevog dilera u Lake Forestu, u američkoj saveznoj državi Ilinoj, nakon što je kupcu u tom mestu isporučen Audi R8 GT
«Prethodni   1 2 3 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... 124 125 126  Sledeći»