home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jedan MINI Cooper S je kao artistička transparentna skulptura kompletno izrađen od povezanih eksera.

 (Dalje)Volkswagenova “buba” je tokom svoje sedamdesetogodišnje istorije doživela sve moguće i nemoguće modifikacije. Ipak, ne sećamo se da je korišćena kao podvodno vozilo.

Situacije poznate samo iz Ratova zvezda uskoro bi mogle da postanu svakodnevica, jer je kalifornijska kompanija „Aerofeks" proizvela novo lebdeće vozilo nazvano hoverbajk.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Cena 300.000 dolara, Amerikanci od ”vozača” traže i letačku obuku. ”Tranzišn” sklapa krila i tako se pretvara i u ulični automobil, PAL je sličniji helikopteru i na ulici se pretvara u tricikl

 (Dalje)

I dok neki smatraju da nema boljeg automobila od Mercedesa, istovremeno neki smatraju da zaista nema boljeg automobila od Mercedesa, ali za lov muva. Spoj automobila i umetnosti često završi interesantnim 'skulpturama', a za jednu od zanimljivijih kreacija zaslužna je umetnica Natacha Mercier koja je nekadašnju Mercedesovu perjanicu 'obukla' u muve.

 (Dalje)

Jedan od najmanjih automobila na svetu, gradski mališan Smart fortwo, nije baš najbolji izbor kada je beg pred rukom zakona u pitanju. Ipak, upravo je to pokušao jedan Teksašanin iz zasad nepoznatih razloga.

 (Dalje)

Iz Španije stiže zanimljiva vest kao dokaz nivoa koju je dostigla tamošnja finansijska kriza. Naime, Renault Španija, suočen sa padom prodaje, odlučio je da kupcima ponudi akciju u kojoj kupci modela Espace i Laguna besplatno dobijaju maleni Twizy.

 (Dalje)

Rainer Zietlow i njegova ekipa kreću na jedinstvenu rekordnu vožnju: 23.000 kilometara, od najsevernijeg do najjužnijeg milionskog grada na Zemlji, ovi avanturisti planiraju da pređu za manje od tri nedelje, i to sa VW Touaregom.

 (Dalje)

Strast prema automobilima je vrlo rasprostranjena pojava, naročito među muškom populacijom. Pred vama su i više nego očigledni dokazi bezuslovne ljubavi prema četvoroškašima.

 (Dalje)

Gunther Holtorf uspešno je izbegavao novinare 23 godine tokom kojih je nanizao čak 800.000 kilometara širom sveta u svojoj Mercedes G klasi

 (Dalje)

Gde to ima? U Nemačkoj, u malom gradu koji se zove Tirberg. Da li možete da zamislite zbog čega su muškarci dobili rezervisana parking mesta?

 (Dalje)

Što su vlasnici automobila bogatiji, to su im automobili zapušteniji i prljaviji, tvrde britanski istraživači.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 124 125 126  Sledeći»