home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Foto: Xcar.com

Bicikl težak jednu tonu, koji dosta liči na džinovski motokultivator, napravio je Kinez Džang Jali sa idejom da ga provoza par hiljada kilometara, a zatim pokloni sinu.

 (Dalje)

Vlasnici modela BMW-a, "Audija", "Mercedesa", "Alfa Romea", "Jaguara" i "Poršea" žele da pokažu da su predvodnici. Vozači koji biraju "volvo" mnogo agresivniji nego što se misli.

 (Dalje)

Foto via GTSpirit.comKupci ispred Harrodsa u Londonu nisu mogli da poveruju kada su dva nepoznata muškarca parkirala produženi Ferrari u koji može da stane osam osoba. Pošto nije bilo mesta za parking, a automobil je ogroman, vozač se jednostavno zaustavio neposredno ispred ulaza u radnju.

 (Dalje)

Automobil iz snova koji je dobio na lutriji, Amerikanac Dejvid Dop slupao je samo nekoliko sati nakon što je preuzeo ključeve! Uživajući u prvom susretu sa „lamborginijem“ od 354.000 dolara, Dop je sleteo s puta i zaustavio se u obližnjoj njivi, na sreću nepovređen.

 (Dalje)

Saobraćajna policija u Kini smislila je jeftin ali efikasan način kako bi usporila saobraćaj - pored puta postavljaju kartonske slike policijskog automobila što automatski navodi vozače da smanje brzinu.

 (Dalje)

Tišina, svež vazduh i prelepa priroda zelenog Portugala. Tako je jedan Njujorčanin zamišljao penzionerske dane. Međutim, kada je kupio skromno imanje, umesto da uživa u miru, vest o njemu obišla je planetu, jer je u štali čija su vrata bila zavarena više od 15 godina, pronašao čak 180 automobila.

 (Dalje)

*Delo Qu Zhiboa iz Zhigonga u Kini, dužina 2 metra, troškovi izrade oko 630 dolara  

Foto: Xinhuanet.comPežo je u Velikoj Britaniji sproveo zanimljivu anketu u kojoj je oko 2.000 ispitanika, vlasnika automobila, odgovaralo na pitanja vezana za automobile i lepši pol. "RCZ studija" dovela je do zaključka da Ostrvljani više vole da se bakću oko četvorotočkaša, nego da provode vreme osvajajući ženska srca ili im kasnije ugađajući.

 (Dalje)

Automobili italijanskog Lamborginija važe za skupe, ali uvek može više. I to čak i kada nisu u pitanju pravi automobili već - makete. Renomirani nemački proizvođač modela automobila Robert Gilpen, kreirao je "lamborgini aventador LP 700-4", u razmeri 1:8, čija je vrednost procenjena na oko 4,5 miliona evra, što je gotovo deset puta više od cene pravog primerka!

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 124 125 126  Sledeći»