home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

*Odgovor je 16 osoba (u ovom slučaju 15 radnica i 1 radnik Volkswagena)

 (Dalje)Legendarni "Jugo" je ponovo aktuelan u svetskom šou biznisu. Ovoga puta kao "negativac" u Diznijevom crtanom filmu.

 (Dalje)

Foto : 9gag.comJedan od najpoželjnijih i najvrednijih klasičnih automobila, Mercedes 300SL Gullwing iz 1955., pronađen je nakon četiri decenije u jednoj garaži u gradu Santa Monika u Kaliforniji.

 (Dalje)

Kauč koji dostigne brzinu od 163 kilometra na sat može jedino dobiti epitet trkački. Mi smo to sve skratili na „trkauč“, a ova brzina mu „polazi za točkićima“ uz pomoć vozača Pola Mekinona i „Suzukijevog“ motora od 1.400 kubika.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Prvi super autobus napravljen je od najsavremenijih materijala, sa 23 sedišta i maksimalnom brzinom od 250 kilometara na sat. Autobus vredan sedam miliona dolara napravljen je u Holandiji, a prevezen je u Ujedinjene Emirate, gde će ga koristiti šeik, koji je njegov vlasnik.

 (Dalje)

Izgleda da svake godine neko pronađe bar jedno napušteno skladište prepuno automobila, negde u zabačenom delu sveta. Ipak, ovoga puta je priča malo drugačija.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Alo.rs

Dragan Stojković je u Japanu božanstvo. U Nagoji postoji ulica koja nosi Piksijevo ime, jedna tribina stadiona šampiona „zemlje izlazećeg sunca“ zove se po srpskom treneru, a i novi stadion Nagoje zvaće se po jednom od najboljih fudbalera u istoriji naše zemlje. Najnovije priznanje koje je šef struke prvaka Japana dobio jeste činjenica da su „Tojota“ i „Daihatsu“ u saradnji napravili model automobila „piksis“.

 (Dalje)

Neobična operacija spašavanja odigrala se prošlog vikenda za vreme održavanja vozačkih lekcija škole BMW CCA na stazi u Watkins Glen u SAD-u.

 (Dalje)

Zvanično, novi Lamborghinijev model Aventador duguje svoj naziv istoimenom biku, a kao što možete da vidite na ovoj slici, Joseph Angelo Photography ima drugačije objašnjenje njegovog imena. Čak i ako raspolažete milijardama, jedan od kultnih klasičnih automobila - Mercedes 300 SLR - nikad neće biti vaš. Nemci su napravili samo dva primerka i oba su zaključana iza vrata njihovog muzeja u Stuttgartu.

 (Dalje)

Nova igračka za bogate je model sportskog Lamborghinija u razmeri 1:8, kome zahvaljujući plemenitim materijalima i filigranskoj izradi cena ide u nebesa. Bukvalno, jer mada manji, od samog automobila je skuplji neverovatnih dvanaest puta.

 (Dalje)

Ovaj bizarni motocikl ima blistavi metalni oklop koji daje utisak da motociklista lebdi iznad puta.

 (Dalje)

Britanac Endi Peg, ekološki osvešćeni avanturista, završio je put oko sveta u starom autobusu koji pokreće upotrebljeno ulje za prženje

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 123 124 125  Sledeći»