home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Trina Meri, umetnica iz Amerike, napravila je od golišavih devojaka - motore. Naime, od ženskih tela, koja su bila prefarbana, formirala je oblik dvotočkaša i napravila je seriju izazovnih fotografija.

 (Dalje)Mini čamac

24 Okt 2012 - 12:48 Zanimljivosti Link

Iako se ovde radi samo o kampanji Minija pa ovaj čamac služi za promotivne svrhe, ne bi bilo loše da ga vidimo i kao opciju u ponudi Minija. Još da je amfibijska verzija

 (Dalje)

Svet je već upoznao izdržljivost i trajnost Volvo vozila preko Amerikanca Irva Gordona koji je sa svojim Volvoom P1800 iz 1966. godine do sada prešao neverovatnih 4,5 miliona kilometara. Gordon se upisao u Ginisovu knjigu rekorda u kategoriji nekomercijalnih vozila sa najvećom pređenom kilometražom, a njegov Volvo i dalje ne posustaje.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, izraelski pronalazač Izar Gafni napravio je bicikl od kartona, za koji tvrdi da bi mogao da izmeni navike u prevozu u najnaseljenijim gradovima sveta, ali i u nasiromašnijim delovima Afrike.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, jedan Nemac pronašao je dve godine kasnije automobil za koji nije znao gde ga je parkirao, jer je tada bio pijan, saopštila je bavarska policija.

 (Dalje)

Zvanično je potvrđeno od strane Ginisove knjige rekorda da je ovaj automobil koji vidite na slici najniži automobil na svetu. Da bi se proglasio najnižim vozećim automobilom na svetu automobil je morao biti izmeren od zemlje pa do svoje najviše tačke.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Mondo.rs

U Srbiji je kilogram automobila "punto" jeftiniji je od od kilograma čvaraka, a u Hrvatskoj su čvarci skuplji čak i od "mečke".

 (Dalje)

Volkswagen voli da promoviše "moć nemačkog inženjeringa", ali neki će možda malo razmisliti o ovome nakon što pogledaju fotografije u nastavku. One naime prikazuje konceptni Golf GTI.

 (Dalje)

Foto: Autoblog.rsMožda će se neki muškarci namrštiti dok čitaju ovaj naslov, ali Margaret Dunning nezvanično se smatra osobom sa najdužim vozačkim stažom na svetu. Ova dama, koja je napunila 102 godine, naučila je da upravlja automobilom sa osam, a vozačku dozvolu stekla je sa dvanaest godina.

 (Dalje)

Proteklog vikenda na moskovskom aerodromu Tušino, vlasnici Subaru automobila postavili su novi svetski rekord tako što su poređali 1.251 vozilo i sačinili najveći znak na kome je pisalo “Subaru Team Russia”.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 126 127 128  Sledeći»