home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Uzbuđenje i činjenica da vozi trudnu ženu „omeli“ su švedskog reli vozača Per-Gunera Anderšona da pokaže šta zna za volanom, pa nije stigao na vreme u bolnicu, već je stao u žutu traku i sačekao ambulantna kola, tako da mu se sin rodio u "BMW-u".

 (Dalje)Nekada kod nas veoma popularna Lada dobila je u Americi poseban tretman i sada traži novog vlasnika preko interneta.  

 (Dalje)

Prvi čovek Apple-a nije bio neobičan samo zbog načina na koji je razmišljao i vodio svoju kompaniju. Harizmatični Jobs prepoznatljivo se oblačio, a takođe je upravljao automobilom na koji nikad nije postavio registarsku tablicu.

 (Dalje)

Nove tablice u Srbiji ne nude toliko prostora za kreativnost. U svetu stvari stoje drugačije.

 (Dalje)

Tanjug prenosi pisanje italijanskog lista "Republika" da je policija na Siciliji izrekla kaznu od 32.000 evra za nepropisno parkirano vozilo nakon što je greškom izračunala kamatu za proteklih 2.000 godina.

 (Dalje)Automoto izložba u Sankt Petersburgu je u punom jeku. Ali najviše pažnje privlači jedan auto - Lada Kalina. Na njenim vratima je naslikan premijer Rusije Vladimir Putin sa dairama u rukama.

 (Dalje)

*Odgovor je 16 osoba (u ovom slučaju 15 radnica i 1 radnik Volkswagena)

 (Dalje)

Legendarni "Jugo" je ponovo aktuelan u svetskom šou biznisu. Ovoga puta kao "negativac" u Diznijevom crtanom filmu.

 (Dalje)

Foto : 9gag.comJedan od najpoželjnijih i najvrednijih klasičnih automobila, Mercedes 300SL Gullwing iz 1955., pronađen je nakon četiri decenije u jednoj garaži u gradu Santa Monika u Kaliforniji.

 (Dalje)

Kauč koji dostigne brzinu od 163 kilometra na sat može jedino dobiti epitet trkački. Mi smo to sve skratili na „trkauč“, a ova brzina mu „polazi za točkićima“ uz pomoć vozača Pola Mekinona i „Suzukijevog“ motora od 1.400 kubika.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Prvi super autobus napravljen je od najsavremenijih materijala, sa 23 sedišta i maksimalnom brzinom od 250 kilometara na sat. Autobus vredan sedam miliona dolara napravljen je u Holandiji, a prevezen je u Ujedinjene Emirate, gde će ga koristiti šeik, koji je njegov vlasnik.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 124 125 126  Sledeći»