home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanci su uspeli da naprave elektroautomobil koji sa jednim punjenjem baterija može preći više od 1.000 kilometara. Tačno 1003,184 km će zabeležiti i Ginisova knjiga rekorda.

 (Dalje)Nedugo posle GSi verzije i trovratne Astre Sport Coupe, uvek spremni lovci na automobilske novitete su uspeli da uhvate i buduću Opel Astru Sports Tourer, odnosno karavansku varijantu nove Astre.

 (Dalje)

Jedna od poslednjih glasina kaže da će se kontroverzni dizajner Chris Bangle možda vratiti u italijanski Fiat, gde je radio pre nego što je 1992. godine prešao u BMW.

 (Dalje)

Izvor : Pressonline.rs  

Predlog „Puteva Srbije" da se putarine u našoj zemlji povećaju nije odbačen i biće dodatno razmatran, rečeno je juče Pressu u Ministarstvu za infrastrukturu.

 (Dalje)

Upravni odbor kriznog fonda nemačke vlade nije usvojio preporuku za odobravanje kreditnih garancija koje je tražila kompanija Opel.

 (Dalje)

Mahindra & Mahindra Ltd. je preuzeo većinski udeo u indijskoj kompaniji REVA Electric Car Co Ltd. iz Bangalora, poznatoj po proizvodnji vozila sa elektropogonom (nedavno su recimo predstavili nove modele NXR i NXG).

 (Dalje)

2011 Range Rover će za nekoliko meseci biti dostupan i sa novim 4,4 litarskim V8 turbo-dizel motorom.

 (Dalje)

Nissanov novi kompaktni crossover Juke (predstavlejn u martu na Salonu u Ženevi) će kupcima u Velikoj Britaniji biti isporučivan od septembra (s tim što će narudžbine početi da se primaju u junu), ali su njegove cene već poznate.

 (Dalje)

VIDEO I : Audi R8 LMS na EVO testu (Dalje)

Ford gasi Mercury?

28 Maj 2010 - 00:47 Vesti Link

Nakon što je nedavno prodao Volvo, američki Ford Motor Co. navodno planira i gašenje brenda Mercury (osnovanog 1939.).

 (Dalje)

U sredu 26.05.2010. god. u ulici Severni bulevar br. 6 u Beogradu svečano su otvorene nove prostorije ovlašćenog zastupnika Hyundai automobila ’’Ehom auta’’.

 (Dalje)

IND BMW M3

27 Maj 2010 - 20:03 Tuning Link

Američki tjuner IND predstavlja doterani 2010 BMW M3 koji je, sem pojačanog V8 motora, pretrpeo i druge izmene.

 (Dalje)

Nemački "Dajmler", drugi proizvođač luksuznih kola na svetu i kineski "BYD auto" (Build Your Dreams), osnovali su zajedničko preduzeće ulaganjem po modelu 50-50 odsto, u kome će se izrađivati jedno električno vozilo za kinesko tržište.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 29 30  Sledeći»