home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Zaposleni u "Opelu" pristali su da se zamrzavanjem plata i ukidanjem bonusa smanje godišnji troškovi kompanije do 256 miliona evra.

 (Dalje)Uštedite kupovinom jednog od Punto Classic modela. Posetite General Auto i iskoristite popust od 600 evra do 30-tog juna.

 (Dalje)

Juče je sa proizvodnih traka Shreveport fabrike u Luizijani sišao i poslednji Hummer H3, inače namenjen kompaniji Avis.

 (Dalje)

Naftna kompanija "Lukoil-Beopetrol" snizila je cene dizela D-2 za oko tri dinara po litru na svim benzinskim pumpama te kompanije, tako da trenutno cena tog dizel goriva iznosi 102 dinara po litru, saopšteno je danas iz te kompanije. 

 (Dalje)

Indijski proizvođač automobila "Tata" započeo je kontrolu svog modela "nano" nakon što je prijavljeno nekoliko slučajeva izbijanja požara na najjeftinijem automobilu na svetu, prenele su danas agencije.

 (Dalje)

Britanski TV novinar Tom Ford postavio je neobičan rekord-sa jednim rezervoarom dizel goriva iz Velike Britanije otišao je u Minhen i vratio se na polaznu tačku. Na putovanje je otišao BMW-om 320d EfficientDynamics, a ukupno je prevezao 1609 kilometara.

 (Dalje)

Ducati Sports Car Concept

25 Maj 2010 - 13:35 Vesti Link

Ovde odmah i napomena da je ovaj crtež delo mladog dizajnera Antony Collrada, koji ovako zamišlja Ducatijev sportski dvosed, odgovor KTM X-Bow modelu.

 (Dalje)

Evropske porudžbine za novu petovratnu Astru su premašile 150.000 jedinica za samo pet meseci od lansiranja novog Opelovog modela na tržište. Ovo stvara Astri put da premaši planirani obim prodaje od 180.000 jedinica u svojoj prvoj godini prodaje u Evropi.

 (Dalje)

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić, predsednik italijanske fabrike "Manjeti Mareli" Euđenio Razeli i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović potpisali su sporazum o izgradnji nove fabrike "Manjeti Mareli" u Kragujevcu.

 (Dalje)

Prošle nedelje je Automotive News pisao da nemački Volkswagen Group planira da preuzme kontrolni udeo u italijanskoj dizajnerskoj kući Italdesign Giugiaro SpA., a danas je to i zvanično potvrđeno.

 (Dalje)

Iako nema zvanične potrvrde, na ovim špijunskim slikama bi mogao da bude Ferrari 458 Italia Challenge.

 (Dalje)

Pošto su predstavili novi Golf (i obnovili Golf Plus, Golf Variant i CrossGolf), u Volkswagenu se pripremaju da na tržište izbace i limuzinsku verziju, odnosno novu Jettu koja se u sadašnjem obliku pojavila početkom 2005. godine.

 (Dalje)

Za stalnu kontrolu kvaliteta goriva u državnoj kasi trebalo bi da bude obezbeđeno 15 miliona dinara godišnje, umesto sadašnja dva miliona dinara - rekao je u ponedeljak Slaviša Petković, šef odseka za kontrolu tržišne inspekcije Ministarstva trgovine.

 (Dalje)

Francuska kompanija "Pežo-Sitroen" planira da formira kompletno novu robnu marku u Kini.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 28 29 30  Sledeći»